hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Canı sıkılanlara eğlence: Amaç noktalardan kaçmak ilerledikçe etraftan noktalar geliyor. Çerçevenin dışına çıkmamanız lazım.. http://www.madnesstemple.com/dodgethedot/ Işıklar kapanınca biraz gittim sonra öldüm[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak elvyn demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ışıklar kapanınca göçtüm ben de 32 tane aynı anda gelince kastı gerçi biraz[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Eehhh be ışıkların kapanması çok saçma olmuş...sonra nasıl oynayacaksın ki...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
wook Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 cok sinir bozucu ya :P[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 kafayi yedim ilk bolumu bile gecemedim :D[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Ahuha bitirdim hileyle ama sonda gelen noktaya bakın dehşet bölümler geliyo o ışık hedesini geçtikten sonra...[signature][hline][Bob Marley]Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
Cindy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bende bitirdim mouse ile daire çizerseniz hiç durmadan noktalar sizi yakalyamıyo kendimi çok seviyorum :D[signature][hline]Cindy Ne Kadar az bilirsen o kadar mutlu yaşarsın [b]Msn: [email protected]
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Zoom In yapıp mouseu dışarı çıkartın bekleyin eheh.[signature][hline]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ne şimdi bu ? fareyi dışarda tuttum bitti oyun bişey anlamadım lan[signature][hline]tuana... DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 sağ tıklayınca toplar hep sağ tıkladığınız yere gidiyor ve üzerinizden geçen toplar sizi öldürmüyor :)[signature][hline]herkes buraya bişeyler yazıyo lan
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Hmm...sol tuşa basılı tutunca da geçebiliyosunuz...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. [Bu mesaj Cd- tarafından 26 Haziran 2005 18:15 tarihinde değiştirilmiştir]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ne hilecisiniz be[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak elvyn demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 lo fareyi dışarda tutun siz gezinin nette patiye msj çekin 2dk sonra bakın you won yazısı yazar =)[signature][hline]tuana... DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Bakın ne demişler: NOTE TO ALL PLAYERS: It is actually possible to cheat, but that takes away the satisfaction of winning, so don't, 'kay. Yani: yapmayın hile LOL[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak elvyn demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 o zaman ona göre oyun yapsalarmış ne lan bu[signature][hline]tuana... DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: fastreload, 26 Haziran 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Bakın ne demişler: NOTE TO ALL PLAYERS: It is actually possible to cheat, but that takes away the satisfaction of winning, so don't, 'kay. Yani: yapmayın hile LOL O yazıyı gördükten sonra hile yapmak geldi benim aklıma yoksa gayet hırslı bi' biçimde noktalardan kaçmaya çalışıyodum ben yani hileyi aklıma soktu o yazı...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 normalde kaçıramıyorum üstüme üstüme geliyolar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 çok sıkılanların canını daha çok sıkıyor onu söylüyüm de...[signature][hline]Beş Hececiler
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 +1 bone[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 alt+tab yapın pencere değiştirin yine bitirin eheh iyice bug abuse yaptık lol.[signature][hline]
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bug dolusu bir oyun olmu$ :-)[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Fıtık ediyor ya kendimden filan geçiyorum...[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Öne çıkan mesajlar