Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 evet buydu teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bu cafe bayilikmi veriyo bole nedir bunu olayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjid Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 burası sanırım esparkın hemen karşısında, yani eski yerinde, 6-7 sene evvel giderdik, espark da yoktu, ortamda sigara içiliyodu haliyle, ufak tefek ama muhabbetin aktığı bi yerdi, espark açıldıında gittim bi kere, eski tadı alamadım, gerçi eskişehirin eski tadı yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Kanatlının karşısında, Espark'ın karşısında değil. Arı Sineması'ndan köprüye giderken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjid Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 kanatlıyla esparkı karıştırdım, kanatlının karşısındaki ya da çaprazındaki yerden bahsediyorum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 http://www.sabah.com.tr/Cumartesi/2011/01/29/kir_zincirini_gez_dunyayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 cmtsi gunu rastgele eskisehire yola ciktik degisiklik olsun diye, baya bi yere ugradim, en sonunda da porsuk da varuna yi gorunce burdan goz asinaligim oldugu icin girelim dedik. Digerleriyle arada ciddi bi sinif farki vardi, cok keyifli bi isletmeymis gercekten, tum arkadaslar olarak burda da(ankara) olsa hep ugrardik diye ortak fikre vardik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Fistan said: http://www.sabah.com.tr/Cumartesi/2011/01/29/kir_zincirini_gez_dunyayi tr de oldugum zaman su olaya katilmak isterim acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Olm nasıl özledim Eskişehir'i of ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 bende :/ deli gibi eskisehire gidesim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar