xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Suark, 01 Haziran 2005 01:03 tarihinde demiş ki: şuurunu kaybetmicen,Ne yaptığını bilicen.Oraya kadar içersin ben hiç şuurumu kaybetmiyom. ne kadar hayvani içersem içeyim yaptıım her hareketi hatırlıyorum ama kontrol edemiyorum bide ertesi gün erkenden uyanıyorum aşırı alkol alınca nasıl iştir[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ee o zaman bi gece belirliyelim herkezin sınırını görelim :)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 dışarda sınır yapıcam diye içilmez para yetmez[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 evet bende erkenden uyanırım.gece bi yerden 5-6 da gelirim fena alkolllu.9 da kalkarım dinç bi şekilde bende ne kadar içersem içiyim ne yaptıgımı biliyorum.ne yapmam gerektiginide biliyorum asla telefon cuzdan vs unutmadım.hatta alakasız yerlere koydugum mont falan varsa unutmam gider alrım nerdeyse bi tek gözlerim kayar agzım dolanır birazda sallanarak yürürüm :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 walla yarım şişe tekilla benim geceyi hatırlamama neden oluyor (10 shot üstü çıkıyor bu arada :p) ps:evet bi arkadaşla tekila ya 50 ytl civarı bayılıp aa ne boktan tekila bu çarpmıo lan şişeyi bitirelim diye gerizekalı bir düşünceye girmiştik bi akşam.. o akşam orda kaldı .. bu arada para bayılıp aldığımız tekilada en kaliteli tekila çıkmaz mı :p olmeca (:[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Bir küçük rakı benim sınırımdır. Çapımı bilirim, aşmaya kalkmam. Bilgi olsundiye söylüyorum rakıyı hiç sevmem, kokusu bile midemi bulandırır eferet ederim. :D Birada sınır olmaz diyen arkadaşlara da selam ediyorum. KAç tane denemişler acaba? 5? 10? 15?[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 15 tane efes içtim üstünede araba kullandım ama s çiziıodum yururken hoş arabda s çizerek geldim hayal mayal hatırlıorum:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 sinir diye bi sey yoktur. ne kadar icersen sonraki gun onu biraz daha artirirsin boylece limitin de artmis olur. eger bir hafta boyunca surekli sarhos gezmissen sonraki hafta bi kac gun dinlenip ilk basladiginin iki misli alkol alabilirsin... (farkli bunyelerde test edildi, onaylandi)[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Alkolun sınırı, adamlıktan çıkıp soytarı olunacak noktadır. O noktaya gelmemek gerekir. Ayrıca çok içen "adam" değildir, "süngerdir", öyle "bana alkol koymaz" diyen adam da "Yalancının önde gideni"dir. Uzun vadede alkol sınırı, karaciğerin kendini yenilemesine izin verecek kadardır. Yoksa, Allah korusun sirozdur, karaciğer yetmezliğidir, karaciğer fonksiyonlarının kaybıyla gelen başka rahatsızlıklardır direk götürürler adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 çok içiceksem sınırım kusana kadardır...[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Smoke&Fly Drink&Don't Drive[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Xanthe, 01 Haziran 2005 02:15 tarihinde demiş ki: 15 tane efes içtim üstünede araba kullandım ama s çiziıodum yururken hoş arabda s çizerek geldim hayal mayal hatırlıorum:) Tamam senin sıırım 15 işte. Hem onlar sulandırılmıştır kesin 30cl lik bar birası işte..20cl si sur harbi 50lik şişe diyorum ben :D[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 uaheuah:)yok bar bırası deıl şişe bıra :)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Deli_Haci, 01 Haziran 2005 02:58 tarihinde demiş ki: Ayrıca çok içen "adam" değildir, "süngerdir", öyle "bana alkol koymaz" diyen adam da "Yalancının önde gideni"dir. o kişilere soruyorum alkol size koymuyor, kafanız güzel olmuyorsa dünya alkol rezervlerini neden tüketiyosunuz? içmeyin bize kalsın biz sarhoş olmayı seviyoruz...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Xanthe, 01 Haziran 2005 03:30 tarihinde demiş ki: uaheuah:)yok bar bırası deıl şişe bıra :) yapma olm öyle bisi bi daha : ) Yazik yani sucsuz yoldan gecen adami falan ezersin adam hici hicine gider[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 penthesilea tadımı kaçırdın. susmanı talep ediyorum.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bana ayar vermeye kalkma, saftini kaydiririm Ali Bey. Sinir ettiniz beni gece gece, cehenneme portal bile acilmadi zaten Samanyolu'nda[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Penthesilea, 01 Haziran 2005 05:12 tarihinde demiş ki: bana ayar vermeye kalkma, saftini kaydiririm Ali Bey. Sinir ettiniz beni gece gece, cehenneme portal bile acilmadi zaten Samanyolu'nda o portal senin benliğinde açıldı ilke hanım. bu tartışmayı özelden sürdürmeyi teklif ediyorum.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 4 bira, ya da iki duble raki (sahteyse 1). Bunun otesi bizi asar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 50 tane koşula bağlı sarhoş olmak yani günü var 5 birada çakır keyif oldum günü var yarım şişe viski üzerine çarpsın diye bir sürü bira içtim ama çakır keyif olamayıp sadece uykum geldi. Ama önemli olan hiçbir zaman viski ile tekilayı karıştırmamaktır onu bilir onu söylerim. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 klavyeye bakmadan ben by jadar yazabiliorum :/ eheheheh bana gelibe 1 sise likor (yas 14 te daga fazlası olmuo :()[signature][hline]Uygar insan her çözüme bir sorun bulan değil, her soruna bir çözüm bulandır. Medeni insan yıkıcı değil yapıcı olandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Absolut, 01 Haziran 2005 09:44 tarihinde demiş ki: Ama önemli olan hiçbir zaman viski ile tekilayı karıştırmamaktır onu bilir onu söylerim. :) rakı ile vodkayı karıstırmak daha buyuk gaflet dalalet ve hatta hiyanettir..[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 sızana kadar :)[signature][hline]Cheetos Avcısı Cheester sdc_paris, 30 Mayıs 2005 18:43 tarihinde demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı ? İsmi neden ahmet bide neden topu atıyo ? [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: demirbilek2, 01 Haziran 2005 05:50 tarihinde demiş ki: 4 bira, ya da iki duble raki (sahteyse 1). Bunun otesi bizi asar. muhah işte buna içilir[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bi şişe köpek öldüren 1 yada 2 kutu bıra bıde vişne vodka ama basıma baya dönüor :([signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar