Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alkol sınırı

xaty

Öne çıkan mesajlar

Herkesin bir alkol sınırı vardır sanırım. Belli bir noktaya kadar içer bırakırsınız. Sizin noktanız neresi? Ne kadar içmekten keyif alırsınız? Kusana kadar mı, 1-2 bardak mı?[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140
:rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock:
Para mı lazım? Tıkla; sayfa açılırken bana mesaj at, anlatıyım
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatımda ilk defa dün %4 oranında bir şişe çilek aromalı şarap içtim. Hiçbişi olmadı. Sadece boğazımın yandığını hissettim ve garip bir şekilde kendimden alkol kokuları aldım. Vücudumun gözeneklerinden derhal dışarı kovulmuş olacaklar.

Gereksiz, tadı da kötü. Boşverin, içmeyin.
*geri dönmemek üzere kaçar*[signature][hline]-Bang!
Cowboy Bebop...

[Bu mesaj KireiMerodii tarafından 29 Mayıs 2005 00:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

belli olmuo bazen bir şişe şarap bazen 3 bardak vodka bazende 7 bardak viski bi sınır bulamadım kendime :D[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
msnicq
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

Sosyal ağlarda paylaş

bzen bi şişe şarapdan sonra başım dönüyo garip oluyorum. bazende 4-5 şişede anca o duygu geliyor. çözemedim. Birkere bi bira içip kafayı buşduğumu hatırlıyorum ama nasıl oldu bilmiyorum ..[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım..
Sosyal ağlarda paylaş

bi arkdaş bikeresinde kafayı bulduğu sırada içtiği biranın çok acı olduğunu ve içine atmak için küp şeker istediğini bağırmıştı. arklarla yarılmıştık. hiç unutmam..[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım..
Sosyal ağlarda paylaş

Kusana kadar icerim ben de. En korkunc sarhoslugumu bu yilbasinda 1lt'lik mavi Smirnoff'un 3/5'ini filan ictigimde yasamistim. Ayakta duramamak cok enteresan bir his. Iki kiz koluma girip tasimislardi eve, bi daha da gormedim onlari, niye acaba, hehe :0)[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bayat, 29 Mayıs 2005 00:54 tarihinde demiş ki:
Kusana kadar icerim ben de. En korkunc sarhoslugumu bu yilbasinda 1lt'lik mavi Smirnoff'un 3/5'ini filan ictigimde yasamistim. Ayakta duramamak cok enteresan bir his. Iki kiz koluma girip tasimislardi eve, bi daha da gormedim onlari, niye acaba, hehe :0)
niye acaba :lol::-):lol: ... hehe[signature][hline]msn: [email protected]
albümde ben / sözlükte ben
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bayat, 29 Mayıs 2005 00:54 tarihinde demiş ki:
Kusana kadar icerim ben de. En korkunc sarhoslugumu bu yilbasinda 1lt'lik mavi Smirnoff'un 3/5'ini filan ictigimde yasamistim. Ayakta duramamak cok enteresan bir his. Iki kiz koluma girip tasimislardi eve, bi daha da gormedim onlari, niye acaba, hehe :0)

sadece taşıdılar de mi? başka bişey yapmış olduğun için bi daha göremiyor olma ;)[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140
:rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock:
Para mı lazım? Tıkla; sayfa açılırken bana mesaj at, anlatıyım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...