xaty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Herkesin bir alkol sınırı vardır sanırım. Belli bir noktaya kadar içer bırakırsınız. Sizin noktanız neresi? Ne kadar içmekten keyif alırsınız? Kusana kadar mı, 1-2 bardak mı?[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock: Para mı lazım? Tıkla; sayfa açılırken bana mesaj at, anlatıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 35 lik vodka benim alkol sınırımdır. birada sınır tanımam =P[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Ben alabildiğim kadar karnım şişene kadar falan içebiliyorum zaten sarhoş olunca'da hiç sapıtmam sadece başım döner kolay kolay'da sarhoş olmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Hayatımda ilk defa dün %4 oranında bir şişe çilek aromalı şarap içtim. Hiçbişi olmadı. Sadece boğazımın yandığını hissettim ve garip bir şekilde kendimden alkol kokuları aldım. Vücudumun gözeneklerinden derhal dışarı kovulmuş olacaklar. Gereksiz, tadı da kötü. Boşverin, içmeyin. *geri dönmemek üzere kaçar*[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... [Bu mesaj KireiMerodii tarafından 29 Mayıs 2005 00:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 küçükken 2 damla rakıyla yalpalarmışım. (yaş 1) Şimdi içmiyorum, en son bayram 1 bardak likörü zor bitirmiştim. Hararet yapmıştım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 geçen sene denedim, 24 tequila shot[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 sidik yarışı topici[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Klavyeye bakmadan kim yazabilir başlığından etkilenilmiş olacak :)[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 belli olmuo bazen bir şişe şarap bazen 3 bardak vodka bazende 7 bardak viski bi sınır bulamadım kendime :D[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 pilot olana kadar içiorum ve hep değişio baszen 10 bardak belki10+nardak votka limon bazen bi küçük rakı bazen 1 şişe şarap ama bunanr ortalama bole:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alagar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bzen bi şişe şarapdan sonra başım dönüyo garip oluyorum. bazende 4-5 şişede anca o duygu geliyor. çözemedim. Birkere bi bira içip kafayı buşduğumu hatırlıyorum ama nasıl oldu bilmiyorum ..[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 birada sınır olmaski insan içtikçe içer yane... :-) rakıda fln en fazla bi küçük bitirmiştim.votka,viski fln direk içemiorm acı gelio be :D[signature][hline]msn: [email protected] icq: 625220 albümde ben / sözlükte ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alagar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bi arkdaş bikeresinde kafayı bulduğu sırada içtiği biranın çok acı olduğunu ve içine atmak için küp şeker istediğini bağırmıştı. arklarla yarılmıştık. hiç unutmam..[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 uuaheha ona hemen bı ritmix vertseydınız keşke:) alkolsuz bıra nası bişise artık:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Kusana kadar icerim ben de. En korkunc sarhoslugumu bu yilbasinda 1lt'lik mavi Smirnoff'un 3/5'ini filan ictigimde yasamistim. Ayakta duramamak cok enteresan bir his. Iki kiz koluma girip tasimislardi eve, bi daha da gormedim onlari, niye acaba, hehe :0)[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ritmix verseydii daa cok kusardı herhal :-P[signature][hline]msn: [email protected] icq: 625220 albümde ben / sözlükte ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: bayat, 29 Mayıs 2005 00:54 tarihinde demiş ki: Kusana kadar icerim ben de. En korkunc sarhoslugumu bu yilbasinda 1lt'lik mavi Smirnoff'un 3/5'ini filan ictigimde yasamistim. Ayakta duramamak cok enteresan bir his. Iki kiz koluma girip tasimislardi eve, bi daha da gormedim onlari, niye acaba, hehe :0) niye acaba :lol::-):lol: ... hehe[signature][hline]msn: [email protected] icq: 625220 albümde ben / sözlükte ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ahhah en azıondan şeker istemsdi:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 benim alkol sınırım yarım şişe büyük rakıdır tabi ondan sonra fazlasını içmeyi denemedim belki içerim ama[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: bayat, 29 Mayıs 2005 00:54 tarihinde demiş ki: Kusana kadar icerim ben de. En korkunc sarhoslugumu bu yilbasinda 1lt'lik mavi Smirnoff'un 3/5'ini filan ictigimde yasamistim. Ayakta duramamak cok enteresan bir his. Iki kiz koluma girip tasimislardi eve, bi daha da gormedim onlari, niye acaba, hehe :0) sadece taşıdılar de mi? başka bişey yapmış olduğun için bi daha göremiyor olma ;)[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock: Para mı lazım? Tıkla; sayfa açılırken bana mesaj at, anlatıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bi gün 1 duble rakı 1.5 bardak votka+eneji içtim. gözlerim karardı düştüm filan. ama sınırım bu deil. valla deil..[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 enerji içeceklerinde alkolle tüketmeyin yazmıyomu kardeşim, ölüp gideceksiniz...[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock: Para mı lazım? Tıkla; sayfa açılırken bana mesaj at, anlatıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: xaty, 29 Mayıs 2005 01:33 tarihinde demiş ki: sadece taşıdılar de mi? başka bişey yapmış olduğun için bi daha göremiyor olma ;) O haldeyken kusmaktan baska bir sey yapamazdim herhalde :0)[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 daha önce çok içtim olmadıydı böle bişi. zaten alkölü bıraktım artık[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 dışarda 4-5 tek, evde 1 küçük. tabi midenin müsait olup olmamasına ve o günkü havama göre de değişiyo.[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar