yascanmin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 herkezze merhaba[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ho$geldin![signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 hoşgeldin 3 kişi fln mısınız[signature][hline][/b]Msn adresim Pencereyi kapat Mayhem demiş ki:yok benim dedem pipili kızdı. elvyn demiş ki:Denizden balina penisi çıksa yerim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yascanmin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ben başka birini bilmiyorum said: fastreload, 22 Haziran 2005 17:07 tarihinde demiş ki: hoşgeldin 3 kişi fln mısınız Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Valla hoşgeldin..Ama uo biraz bozdu gelişini :D[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yascanmin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 niye ki burası zaten Türkiye'den uo oynayanların sitesi değil mi ki? said: Arndiol, 22 Haziran 2005 17:10 tarihinde demiş ki: Valla hoşgeldin..Ama uo biraz bozdu gelişini :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 :P Ya uo içerikli olabilir ama uo'cuların sitesi demek biraz yanlış..Çünkü uo ya ayrılmıs birkac bolum var..Bu site herşeyi kapsıyor.. Uo dan kastım bıraktım da oynamayı bunca yıldan sonra içim bir garip uo diyince gidiyorum..Kopuyorum :D[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yascanmin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 o zaman bende bir yanlış anlama olayı olmuş, ben oyunda hiç türkle karşılaşmadığım için buraya üye oldum :( said: Arndiol, 22 Haziran 2005 17:14 tarihinde demiş ki: :P Ya uo içerikli olabilir ama uo'cuların sitesi demek biraz yanlış..Çünkü uo ya ayrılmıs birkac bolum var..Bu site herşeyi kapsıyor.. Uo dan kastım bıraktım da oynamayı bunca yıldan sonra içim bir garip uo diyince gidiyorum..Kopuyorum :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 hoşgeldin :)[signature][hline]:rock: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 hoş geldin şeref getirdin.[signature][hline]Imposible is imposible is imposible Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 hoşgeldin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Arkadaşım hoşgeldin Osi bölümünde oynayan birilerini bulabilirsin elbet...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 tüm oyun manyakları burda heralde zati benim gibi dier konularla alakadar insanlarda var artık kaynaşırsın arada sende Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Hoşgeldin.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Ewt osi de oynayanlar var cok iyi yardımcı olur..[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 hoşgeldin uocu[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Öncelikle hoşgeldin =)) Burası uocuların mekanı değil. Kendi adıma konuşacak olursam oyundan nefret ederim. Hiç oynamadım bilmemde ! Neymiş yok fenc kasacakmışsın yok npc kesecen yok +lı çıkaracan Guild kuracan kaoslara dalacan İyi bi Villa alıp cap. çarı olan birine döşetecen yok maden kazıp set çıkarıp yapacan... Vendor koyacan süresini uzatacan PvP turnuvalarına katılacan.. OoOOo ölme eşşeğim ölme! Bilmem ben o oyunu :P[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: insight, 23 Haziran 2005 19:24 tarihinde demiş ki: Öncelikle hoşgeldin =)) Kendi adıma konuşacak olursam oyundan nefret ederim. Hiç oynamadım bilmemde ! Neymiş yok fenc kasacakmışsın yok npc kesecen yok +lı çıkaracan Guild kuracan kaoslara dalacan yalana bak UO oynamadım diyo bide ;) bu arada hoşgeldin OSI bölümünde UO oynayanları bulabilirsin.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Hoşgeldin 2 dünyayı da seveceksin..[signature][hline]:DPrince Of Darkness:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yascanmin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Hoşbulduk ama Osi bölümü nedir ki? said: CrayTotem, 23 Haziran 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Arkadaşım hoşgeldin Osi bölümünde oynayan birilerini bulabilirsin elbet... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yascanmin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 osi orginal server oluyomuş galiba, ben zaten orada oynuyorum, Atlantis'te ama bir tane türkle karşılaşmadım. Oyundaki adım Lydia, olaki beni görürseniz konuşalım :) o zaman said: Arndiol, 23 Haziran 2005 14:38 tarihinde demiş ki: Ewt osi de oynayanlar var cok iyi yardımcı olur.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: yascanmin, 22 Haziran 2005 17:15 tarihinde demiş ki: o zaman bende bir yanlış anlama olayı olmuş, ben oyunda hiç türkle karşılaşmadığım için buraya üye oldum :( Hoşgeldin. Doğru gelmişsin, merak etme. Arkadaşlar demek istiyorlar ki; burası sadece UO sitesi değil, pek çok bölümümüz ve alanımız var, UOdan ibaret değil forum. Tabii ki UO bölümümüz de var ve en aktif bölümlerden biri aslında. OSI UOnun "orjinal" serverı, yani oyunu gerçekten oynayabileceğin tek yer. Bunun için bir orjinal oyun edinmen ve aylık belli bir ücret ödemen gerekir ki bununla ilgili detayları OSI bölümümüzde bulabilirsin. Ayrıca eğer ücretsiz bir serverda, yani free serverlardan birinde oynuyorsan UO Emülatörleri bölümünde aradığın her türlü bilgiye ulaşman mümkün. Iyi eğlenceler =] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yascanmin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 yok ben zaten oyunu aldım, her ay parasını da ödeyip oynuyorum ama kısaltmalar konusunda pek iyi değilim ve daha önce başka oyunlar oynamama rağmen online olarak ilk bunu oynadığım için bilmediklerim biraz fazla galiba... said: Nefr, 23 Haziran 2005 22:41 tarihinde demiş ki: said: yascanmin, 22 Haziran 2005 17:15 tarihinde demiş ki: o zaman bende bir yanlış anlama olayı olmuş, ben oyunda hiç türkle karşılaşmadığım için buraya üye oldum :( Hoşgeldin. Doğru gelmişsin, merak etme. Arkadaşlar demek istiyorlar ki; burası sadece UO sitesi değil, pek çok bölümümüz ve alanımız var, UOdan ibaret değil forum. Tabii ki UO bölümümüz de var ve en aktif bölümlerden biri aslında. OSI UOnun "orjinal" serverı, yani oyunu gerçekten oynayabileceğin tek yer. Bunun için bir orjinal oyun edinmen ve aylık belli bir ücret ödemen gerekir ki bununla ilgili detayları OSI bölümümüzde bulabilirsin. Ayrıca eğer ücretsiz bir serverda, yani free serverlardan birinde oynuyorsan UO Emülatörleri bölümünde aradığın her türlü bilgiye ulaşman mümkün. Iyi eğlenceler =] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 hosgeldin[signature][hline]:))) !!! ........................ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.