Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bende burada ve uo'da yeniyim

yascanmin

Öne çıkan mesajlar

:P Ya uo içerikli olabilir ama uo'cuların sitesi demek biraz yanlış..Çünkü uo ya ayrılmıs birkac bolum var..Bu site herşeyi kapsıyor..

Uo dan kastım bıraktım da oynamayı bunca yıldan sonra içim bir garip uo diyince gidiyorum..Kopuyorum :D[signature][hline]Buraya kadar senle geldik
Burdan sonrasında da senleyiz..
Canımızı Ugruna veririz...

KARŞIYAKA..

Sosyal ağlarda paylaş

o zaman bende bir yanlış anlama olayı olmuş, ben oyunda hiç türkle karşılaşmadığım için buraya üye oldum :(
said:
Arndiol, 22 Haziran 2005 17:14 tarihinde demiş ki:
:P Ya uo içerikli olabilir ama uo'cuların sitesi demek biraz yanlış..Çünkü uo ya ayrılmıs birkac bolum var..Bu site herşeyi kapsıyor..

Uo dan kastım bıraktım da oynamayı bunca yıldan sonra içim bir garip uo diyince gidiyorum..Kopuyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle hoşgeldin =))

Burası uocuların mekanı değil.
Kendi adıma konuşacak olursam oyundan nefret ederim. Hiç oynamadım bilmemde ! Neymiş yok fenc kasacakmışsın yok npc kesecen yok +lı çıkaracan Guild kuracan kaoslara dalacan

İyi bi Villa alıp cap. çarı olan birine döşetecen yok maden kazıp set çıkarıp yapacan...
Vendor koyacan süresini uzatacan PvP turnuvalarına katılacan..

OoOOo ölme eşşeğim ölme!
Bilmem ben o oyunu :P[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight, 23 Haziran 2005 19:24 tarihinde demiş ki:
Öncelikle hoşgeldin =))

Kendi adıma konuşacak olursam oyundan nefret ederim. Hiç oynamadım bilmemde ! Neymiş yok fenc kasacakmışsın yok npc kesecen yok +lı çıkaracan Guild kuracan kaoslara dalacan

yalana bak UO oynamadım diyo bide ;)

bu arada hoşgeldin OSI bölümünde UO oynayanları bulabilirsin.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
yascanmin, 22 Haziran 2005 17:15 tarihinde demiş ki:
o zaman bende bir yanlış anlama olayı olmuş, ben oyunda hiç türkle karşılaşmadığım için buraya üye oldum :(

Hoşgeldin. Doğru gelmişsin, merak etme. Arkadaşlar demek istiyorlar ki; burası sadece UO sitesi değil, pek çok bölümümüz ve alanımız var, UOdan ibaret değil forum.

Tabii ki UO bölümümüz de var ve en aktif bölümlerden biri aslında. OSI UOnun "orjinal" serverı, yani oyunu gerçekten oynayabileceğin tek yer. Bunun için bir orjinal oyun edinmen ve aylık belli bir ücret ödemen gerekir ki bununla ilgili detayları OSI bölümümüzde bulabilirsin. Ayrıca eğer ücretsiz bir serverda, yani free serverlardan birinde oynuyorsan UO Emülatörleri bölümünde aradığın her türlü bilgiye ulaşman mümkün.

Iyi eğlenceler =]
Sosyal ağlarda paylaş

yok ben zaten oyunu aldım, her ay parasını da ödeyip oynuyorum ama kısaltmalar konusunda pek iyi değilim ve daha önce başka oyunlar oynamama rağmen online olarak ilk bunu oynadığım için bilmediklerim biraz fazla galiba...
said:
Nefr, 23 Haziran 2005 22:41 tarihinde demiş ki:
said:
yascanmin, 22 Haziran 2005 17:15 tarihinde demiş ki:

Hoşgeldin. Doğru gelmişsin, merak etme. Arkadaşlar demek istiyorlar ki; burası sadece UO sitesi değil, pek çok bölümümüz ve alanımız var, UOdan ibaret değil forum.

Tabii ki UO bölümümüz de var ve en aktif bölümlerden biri aslında. OSI UOnun "orjinal" serverı, yani oyunu gerçekten oynayabileceğin tek yer. Bunun için bir orjinal oyun edinmen ve aylık belli bir ücret ödemen gerekir ki bununla ilgili detayları OSI bölümümüzde bulabilirsin. Ayrıca eğer ücretsiz bir serverda, yani free serverlardan birinde oynuyorsan UO Emülatörleri bölümünde aradığın her türlü bilgiye ulaşman mümkün.

Iyi eğlenceler =]
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...