ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Bu aksam 20,30 da Kurtlar Vadisinin bu sezon son bölümü yayınlanacak. Daha sonra da 2 ay tatile girecekmiş. Bu akşam da bayağı bir hareketli geçeceğe benziyor. Devamlı seyredenler bilir. Son bölümde Testere ile Tombalacı, Laz Ziya, Plat ve Çakır üçlüsüsüyle savaşa girdi. Diziyi beğenenler için kaçırılmaması ereken bir bölüm olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ehh evet bende her hafta izlerim (: sonrada OZ u izlerdimde bitti (: wala son bölüm güzel olucak gibi Testere bide tombalacı bascak bence o mekanı[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti [Bu mesaj MrMedia tarafından 18 June 2003 21:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 bu ne özet ya (:45dk sürdü resmen (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Abow o ne be herkez vuruldu (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 lam o ne baskındı öyle polat gitti elif gitti nemati gitti çakır gitti[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 acayip bir son oldu ciddiyim 2 ay meraktan catlarim ben. anlamadigim kumarhane taraniyor millet hala ortalikta dolasiyo neyse ama yinede guzeldi.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ya ölmemişlerdir de o kesin (: şimdi ne olcak meraklandırcaklar bence artık diğer sezona ölür tombalacı[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Polat filan vurmasa bile teşkilat vurur. Bu sırada filimde çalan müziği bulma gibi bir imkanımız varmıya Laz Rıza nın mekanında çalan pilaktaki.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 oo dönüşleri muhteşem olucak gibi tombalacıyı nouma gibi paketleyip göndericekler testerenin tırtıklarını düzleştirecekler tabii laz ziya kendini vurmadıysa[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Herşey birbirine girdi Ne olacak merak ettim. İstihbaratçı abime dair iki üç kare gösterip bitiricekler muhtemelen bölümü[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 abi o Laz Ziya nın evinde çalan müzik yani sanırm karadeniz müziği veya türküsü diyelim "Asiye" birde bazen böle arada açlıyo açıklı bi kaval mı hu mu öle bi ses var "elif dedim" diye çekin işte[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: Virus, 18 June 2003 23:41 tarihinde demiş ki: Polat filan vurmasa bile teşkilat vurur. Bu sırada filimde çalan müziği bulma gibi bir imkanımız varmıya Laz Rıza nın mekanında çalan pilaktaki.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry eheh laz riza o kim ben hic gormedim laz ziya diyosan sarkinin ismi oy asiye yada asiye olarak geciyo kazaadan bulabilirsin.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 oha yüzsüzler okadar reklam koydular araya devamı var sandık[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ahah (: abi belliydi zaten son bi kaç bölümdür hep böle yapıyorlar[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Kumarhane baskınında AK-47'yi kullanan adam çok güldürdü beni. :D[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 bence obur bolumce olacaklar elif tekerlekli sandalyeye dusecek laz ziyanin siktigi kursun havaya sikilmis olucak. memati olucek. derya cakir polat plastik mermi yemis gibi iyilesicek. vs vs vs...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 memati ölmez[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Valla Memati ölmemeli orda en sevdiğim karakter. Adamın bakışları yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Deli HHikmet de oldu ya artı kimse Polatı tutamaz Aslan beyi yanına alır -tabi olmezse-:)hepsine dalar.Bi de Kenan İmirzalıoğlu girse diziye Polatın can dostu olark.Bu arada o kelesler de harbi çok yazısdı.10 dakka boyunca sarjor bitmedi[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 yalnız şu dialog süperdi ya (: - sen mutluluğun resmini yapabilirmisin abidin? - yok abi ben teknik liseden mezunum teknik resim yapabilirim hehe böyle birşeydi dialog koptum ya (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: MrMedia, 19 June 2003 11:43 tarihinde demiş ki: yalnız şu dialog süperdi ya (: - sen mutluluğun resmini yapabilirmisin abidin? - yok abi ben teknik liseden mezunum teknik resim yapabilirim hehe böyle birşeydi dialog koptum ya (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Ehah, hakkaten, Tuncay-Abidin geyiklerine yarılıyorum[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: MrMedia, 19 June 2003 11:43 tarihinde demiş ki: yalnız şu dialog süperdi ya (: - sen mutluluğun resmini yapabilirmisin abidin? - yok abi ben teknik liseden mezunum teknik resim yapabilirim hehe böyle birşeydi dialog koptum ya (: Aslı bole: - sen mutluluğun resmini yapabilirmisin abidin? -evet abi ben sanat okulu mezunuyum her resmi çizebilirim:lol:[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 tuncay süper adam yaa bide memati ölmesin, o tam snatch'teki bulletproof vardı ya, ona benzio[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 hyr be sanatokulu mezunuyum demiyor teknik bilmemne mezunuyum diyor[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 memeti çok iyi ama benim en çok güldüren iplikçi çok matarka adam çakır birisi burada masada bileme kaçdolar unutmuş bari alıp gidelim diyor herif hemen masanın alından 'şakır kuzum senmisin' orası çok hoştu.[hline]I'm a lost soul in frp [Bu mesaj TheSilver tarafından 19 June 2003 12:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar