Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.6 patch'i hakkında blizz'den kısa bi bilgi

Mosquito

Öne çıkan mesajlar

adamlar underdev sayfasını yenilemişler.bi ara forumlarda 1.6 patchinin getirecekleri yazılmıştı koca bi sayfa halinde pek inandırıcı gelmemişti ama blizz'in official açıkladıkları ile baya bi örtüşüyor.o listedeki çoğu olay gerçek olacak galiba.

official link

ps: daha önce sızdırılan patch notları tık

[Bu mesaj Mosquito tarafından 24 Haziran 2005 00:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Malibu, 24 Haziran 2005 08:14 tarihinde demiş ki:
Offical WoW forumlarında blizzarddan birinin yazdığına göre Roguelar vanish kullandığında üstündeki bütün DOT lar Kalkacakmış bu patch de gelecek sanırım buda

Rogue açmadığımız için bir kere daha pişman olacaz yani...doh!
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar abartmayın o kadar rogue un da zevki bi yere kadar şahsen ben biraz sıkıldım ve sizin begenmediginiz paladin açtım:P bu seferki rogue gibi kolay ölen bişi olsun istemedim milletin bana daha cok ihtiyac duyacagı bişi:)[signature][hline]WOW
Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue
DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay

[Bu mesaj Soth tarafından 24 Haziran 2005 10:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Blackwqlf, 24 Haziran 2005 09:30 tarihinde demiş ki:
bırakında olsun artık yanı oyle bısı lazımdı zaten olursa cok ıyı olur

şaka mı ?

Stealth
Attack
Yemedi
Gouge
Stealth
attack
Yemedi
Vanish
Attack
Yemedi
Vanish
Attack
Yemedi
Blind
Attack

Böyle birşey var mı yaw ? :)
Rogue olmak varmış :(
Sosyal ağlarda paylaş

AV den dusen "Broken I Win" button unuda veriyorlarmis rogue quest iyle. Demisler cocuklar simdi reagent parasi vermesinler vanish di blind di poison du 10sec CD koymuslar button o yetecekmis. Birakalim buda olsun canim....

[Bu mesaj Dethatt tarafından 24 Haziran 2005 13:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 24 Haziran 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
Hehe bu seferde ölümsüz bişi açmışsın :)
Sam kızacak hemen ölümsüz değiliz diye hehe

yok ölümsüzüz rakipler çok iyi oynayamayınca, bir paladin videosu gördüm bugün adam resmen ölmüyor:

http://files.filefront.com/Conviction;3871072;/fileinfo.html

respec ediyordum bugün ama gördükten sonra videoyu fikir değiştirdim.. :-p

rogueların vanishle dot kaybetmesi resmen balşit olur, zaten dot sınıfları olan casterlara karşı zayıf değiller ki. çok mantıksız, hiç sanmam..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada bu sayfa bir haftadır filan (muhtemelen daha çok)vardı zaten wow'un us sayfasında, özel birşey yazmıyor sadece eklenecek yeni içerik..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

vanish i bozan ne kadar etken varsa instant atıyorsunuz ve cooldown ı 3,75 dak. vs. gibi değerler de değil saniyelerle ölçülüyor

şu an ki vanish / vanish counter sistemi gayet dengeli

ama buglı.rogue a da buglı, vanishi bozmaya çalışana da(bu blizz side bug hehe).[signature][hline]Embrace the shadow!
Sosyal ağlarda paylaş

olay vanish'in bozulması değil dikkat edersen vanish'in dot'ları kaldırması. adam dot'ları kaldırınca vanish'i bozmuşsun bozmamışsın birşey değişmez..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Dot varsa zaten vanish olunmuyor ki çat diye damage yediğiniz gibi reveal oluyorsunuz vanish olan rogue un nerde vanish olduğu belli basın abicim alana etkili bişey ... Rogue lar bence çok yetersiz Shamanlar overpowered ...[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®
Khasperet The Drow Assassin
Sosyal ağlarda paylaş

izin verirsen ben biraz abartmak istiyorum :) nedenine gelecek olursak eger bole bisi gelecek olursa bırakın rogue nun olumsuz olacagını bırak yakalamak ta imkansız olur rogue adamı keser vanish sizde arkadan kufur edersiniz blizzard a :)vanish in ne oldugunu bilip te hala gerekli vs diyenler sadece kendilerini kandırırlar buraya kimse bakmıyo bliz aa paticikte vanish e dot kaldırma ozelligi getirdigimiz icin 415465 kisi cok ii olmus diyo ii ki bole bi yenilik getirdik demez gucluyse guclu deyin de kendinizi kandırmayın bari
Sosyal ağlarda paylaş

Bg'da olayları rogue'ların gözünden göremiyorsanız sağlıklı yorum yapamazsınız. Ranged karakterler uzaktan deli gibi honor toplarken cooldown'lar nedeniyle beklemek zorunda kalan rogue'ları kimse düşünmüyor. Herkes kendi yaşadığı acı rogue tecrübelerinin etkisinde kalıp yorum yapıyor gibi geliyor bana.

Şahsen daha dün Battleground'da buff vs. 7k life'ı olan bir Warlock'ı bahsettiğiniz kadar çabuk öldürüp ortadan kaybolacak rogue tanımıyorum, varsada sayılıdır kabul etmek zorundasınız o kadarınıda.

Çoğu rogue gibi bende arka planda doğru dürüst saklanmadan heal olmaya çalışan yarım hp'li oyuncuları seçiyorum hedef olarak, çünkü full hp'li karakterleri öldürmek her rogue, her oyuncu için kolay birşey değil. Üstelik bunu yaparken kimseye farkedilmeyecek ve vanishle kaybolmayı düşüneceksiniz.

Ben mükemmel bir oyuncu değilim, karakterimde mükemmel değil. Kısacası benim gibi birçok rogue'un işine gelecek bir yenilik olurdu. Yineliyorum, hala çıkıp çıkmayacağı belli olmayan bir yamanın "1" yeniliği konusunda bu kadar tartışmayalım.
Sosyal ağlarda paylaş

alterac valleyde araya kaynayip bir iki tane vuramazsaniz zaten pek yapabileceginiz bir sey yok rogue iseniz.zaten girince direk score board'a bakin 1. ya mage yada hunterdir eheh onun disinda vanishin butun DoT ozelliklerini silmesi sacmalik olur ben bile bir rogue ile savasirken adam kacmasin diye vanishle rupture yapiyorum hemen . soylenilen "yenilik" gelirse kesinlikle ayaklanma cikar roguelarin onunde kimse duramaz yada kimse rogue olduremez...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...