Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Bugün Real Madridle anlaştığını bildirip, 4 yıllık imza atacağını bildiren İngilizlerin ün kaptanı, öğlen saatlerinde ani bir basın toplantısı düzenleyip Real Madrid'e gitmeyeceğini açıkladı. Ezelden beri Beşiktaşlı olduğunu, küçükken odasının duvarlarında Metin-Ali-Feyyaz birde Kartal posteri olduğunu söyledi. Beşiktaş'ın yılda vereceği miktarın 15 milyon$ olduğu da bildirildi. Bunun üzerine Beşiktaş Yazım İşleri Yöneticisi Nukem_Verite takma adıyla tanıdığımız kişi, '15 milyon$ bize koymaz, biz bu dünyanın gelmiş geçmiş en büyük sermayesine sahibiz, hede hödö hede hödö, En Büyük Beşiktaş !' gibi bir açıklama yaptı. Beckham'ın 2 gün içinde imza atacağı bekleniyor.[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Gs li espirisi bukadar oluyor herhalde.Gülimde bare yazdıklarına yazık olmasın ha ha ha[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ciddi desem, değil. komik desem, hiç değil. bu nedir anlayamadım. kitlense iyi olur rivaldo topici gibi..[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ciddi haber bu[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Ben cok guldum $ahsen :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: Mephisto_, 19 June 2003 19:34 tarihinde demiş ki: ciddi haber bu[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Bilmem artık bu neyi gösterir...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 eheh bence komik nukeme karşı bi misilleme amaçla yaptıysan hata etmişsin, sen ne ölçüde yorum yapıyorsan o da o kadar yapıyor, nukem şöyle yazıo demen yanlış. ancak espri olsun herkes gülsün diye yaptıysan hoş bence ben güldüm bkz: urza topu aya yolladı serisi[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 İnsanın tuttuğu takımı şampiyon olamayınca ve 2 maçtada 2 rekor bozulup büyük başkanı onursal başkanı Haluk Ulusoy un desteğini göremeyince bi süre sonra sapıtmaya başlıyor haklı olarak.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Forumlara "Ignore" ozelligi ne zaman gelecek acaba...[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scheize Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Ben anlamadım peki metin ali feyyaz koşsun cimbom gene şampiyoun olsun diye bağırmakmı istiyomuş?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 yahu iyi güzel de, blackchaos ben anlamadım sen nasıl olayı galatasaray-beşiktaş çekişmesine getirdin gene nukem'in açtığı rivaldo adlı topic'e çok güldüm, bi tanede ben açiim dedim olay nerden galatasaray'ın şampiyon olamamasına geldi ? kuyruk acısı falan var heralde..[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: -Wissy, 19 June 2003 20:49 tarihinde demiş ki: Forumlara "Ignore" ozelligi ne zaman gelecek acaba...[hline]tHe Original fi$h® Herkesin imzasının ignore listem = asdasdasd , qweqweqwe , .... gibi listelerle dolup taşıcağı gün gelecek elbet.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 lol rivaldo'nun beşiktaş'a gelmesi nekadar ciddi bir olay olabilirse, bu yazdığımda okadar ciddidir kuyruk acısı olan olayı hemen galatasaray-beşiktaş polemiğine dönüştürendedir fenerbahçeli adam açsa 'ronaldo imzaya kaldı sadece' diye, yine açardım ama kısmet sanaymış[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 lol yani bu topici açmak kuyruk acısı değil diyorsun ?[hline]Gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: arcane, 20 June 2003 00:18 tarihinde demiş ki: lol yani bu topici açmak kuyruk acısı değil diyorsun ?[hline]Gone... ya kuyruk acısı dediğin şey bende neden olsunki ? 1 sene şampiyon olamadı galatasaray diye mi ? saçmalıyorsunuz ya, bu durumda kendinizin 8 yıl kuyruk acısıyla dolaştığınızı söylüyorsunuz ha bide her forumda olayı galatasaray-beşiktaş rekabetine dönüştren dikkat edin nukem veya black oluyor daha sonra bana 'kuyruk acısı' çeken deniliyor yok rivaldo beşiktaş'a geliyormuşta, yok kluivert'la anlaşılmış, kluivert ben ezelden beri beşiktaşlıyım demişte bunlarla dalga geçmessem neyle geçicem, sokaktaki insan bile gülüyor bu haberlere[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 bu arada asıl sana sormalı bir ömür boyu anlamadan nasıl yaşandığını baksana attığın mesajlardan ancak bunu çıkartabiliyorum[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 yahu lol bea, bu topic'i okadar ciddiye alıp daha sonra alınıyorsun vede benim %100 balon olan bir haberden dolayı 'kuyruk acısı' çektiğimi söylüyorsun eh rofl[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Git kendi takımın hakkında balon haber çıkar ozaman.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 zaten sittin tane açılıyor benim takımım hakkında burda hergün ayrıca nukem beşiktaşlı[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: blackchaos, 19 June 2003 20:47 tarihinde demiş ki: İnsanın tuttuğu takımı şampiyon olamayınca ve 2 maçtada 2 rekor bozulup büyük başkanı onursal başkanı Haluk Ulusoy un desteğini göremeyince bi süre sonra sapıtmaya başlıyor haklı olarak.[hline]bla bla bla ... ben senin kadar saçma konuşan bi adam görmedim desem... diyorum kusura bakma ama yani şu spor olaylarında harbi çok saçma sapan mesajlar atıyosun...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Başka bi kulüp hakkında balon haber açan varmıki? Kendi kulubü hakkında demiyorum yanlız...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Mephisto gereksiz bir topic açmış işte bırakın eğlensin.Başka eğlencesi yok dünyası kıt çünkü yapacak başka bişi bulamamış balon yapıyo işte. Yane sizde ciddiye alıyorsunuz.. :D[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 said: blackchaos, 19 June 2003 20:47 tarihinde demiş ki: İnsanın tuttuğu takımı şampiyon olamayınca ve 2 maçtada 2 rekor bozulup büyük başkanı onursal başkanı Haluk Ulusoy un desteğini göremeyince bi süre sonra sapıtmaya başlıyor haklı olarak.[hline]bla bla bla ... siz buna niye cevap veriyosunuz ki, dalga için açılmış bi topici bile kavgaya dönüşterecek kadar ezik kalmış 8 yıl boyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 said: Mephisto_, 20 June 2003 00:07 tarihinde demiş ki: yahu iyi güzel de, blackchaos ben anlamadım sen nasıl olayı galatasaray-beşiktaş çekişmesine getirdin gene nukem'in açtığı rivaldo adlı topic'e çok güldüm, bi tanede ben açiim dedim olay nerden galatasaray'ın şampiyon olamamasına geldi ? kuyruk acısı falan var heralde..[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz meph saçmaladığını kabul et. Tamam güzel bir mizah yapmışsın fakat saçma! Beşiktaş Rivaldo ve Kluivert la ilgileniyor aldı veya almadı. Ama sen gelip "Beckham U dönüşü yaptı Beşiktaş a geliyor" diye yazı yazıyorsun sence saçma değilmi? Galatasaray Okan Koç u Sinan ı Ahmed Hassan ı istiyordu alamadı. Kimse laf ettimi? Şakayla olsada Gs da Kallon la Reizergla ilgileniyor tamam kaynak olması dalga geçilebilecek bir konu fakat yönetim açıklıyor adam kendi ağzıylada söylemiş avrupa basınındada çıkmış böyle haberler italya veya ispanyadan teklif gelmezse beşiktaş ta seve seve oynarım diye. Hadi sallasak Zidane Beşiktaş ta flm desek anlarım dalga geçmeni ama doğru bir haber üzerinde dalga geçmek komik kaçmıyormu? O zaman herkes açsın böyle topic Fener Van hoojdonk la ilgileniyor biriniz açsın Zidane Fener de diye Galatasaray Kallon la rizegerle ilgileniyor bi topic için Figo yarın imzaya gs klup binasına geliyor diye.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Fızban guzel ozetlemıs,ama bıseyıne katılmıyorum fener rıvaldoyuda alır kluivert'ı da.Bjk ve 6s ıcın harbıcı balon haber ama :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar