Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beckham'dan U dönüşü !

Mephisto_

Öne çıkan mesajlar

Bugün Real Madridle anlaştığını bildirip, 4 yıllık imza atacağını bildiren İngilizlerin ün kaptanı, öğlen saatlerinde ani bir basın toplantısı düzenleyip Real Madrid'e gitmeyeceğini açıkladı. Ezelden beri Beşiktaşlı olduğunu, küçükken odasının duvarlarında Metin-Ali-Feyyaz birde Kartal posteri olduğunu söyledi. Beşiktaş'ın yılda vereceği miktarın 15 milyon$ olduğu da bildirildi. Bunun üzerine Beşiktaş Yazım İşleri Yöneticisi Nukem_Verite takma adıyla tanıdığımız kişi, '15 milyon$ bize koymaz, biz bu dünyanın gelmiş geçmiş en büyük sermayesine sahibiz, hede hödö hede hödö, En Büyük Beşiktaş !' gibi bir açıklama yaptı.

Beckham'ın 2 gün içinde imza atacağı bekleniyor.[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephisto_, 19 June 2003 19:34 tarihinde demiş ki:
ciddi haber bu[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz

Bilmem artık bu neyi gösterir...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

eheh bence komik

nukeme karşı bi misilleme amaçla yaptıysan hata etmişsin, sen ne ölçüde yorum yapıyorsan o da o kadar yapıyor, nukem şöyle yazıo demen yanlış.

ancak espri olsun herkes gülsün diye yaptıysan hoş bence ben güldüm
bkz: urza topu aya yolladı serisi[hline]What's your please, Sir?
Aaahhh the suffering...the sweet suffering
One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell!
Oh,no tears please, it's a waste of good suffering
But if you cheat us, we'll tear your soul apart!

Sosyal ağlarda paylaş

yahu iyi güzel de, blackchaos ben anlamadım

sen nasıl olayı galatasaray-beşiktaş çekişmesine getirdin gene

nukem'in açtığı rivaldo adlı topic'e çok güldüm, bi tanede ben açiim dedim

olay nerden galatasaray'ın şampiyon olamamasına geldi ?

kuyruk acısı falan var heralde..[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 19 June 2003 20:49 tarihinde demiş ki:
Forumlara "Ignore" ozelligi ne zaman gelecek acaba...[hline]tHe Original fi$h®

Herkesin imzasının ignore listem = asdasdasd , qweqweqwe , .... gibi listelerle dolup taşıcağı gün gelecek elbet.[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Sosyal ağlarda paylaş

lol rivaldo'nun beşiktaş'a gelmesi nekadar ciddi bir olay olabilirse, bu yazdığımda okadar ciddidir

kuyruk acısı olan olayı hemen galatasaray-beşiktaş polemiğine dönüştürendedir

fenerbahçeli adam açsa 'ronaldo imzaya kaldı sadece' diye, yine açardım ama kısmet sanaymış[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 20 June 2003 00:18 tarihinde demiş ki:
lol yani bu topici açmak kuyruk acısı değil diyorsun ?[hline]Gone...

ya kuyruk acısı dediğin şey bende neden olsunki ?

1 sene şampiyon olamadı galatasaray diye mi ?
saçmalıyorsunuz ya, bu durumda kendinizin 8 yıl kuyruk acısıyla dolaştığınızı söylüyorsunuz

ha bide her forumda olayı galatasaray-beşiktaş rekabetine dönüştren dikkat edin nukem veya black oluyor daha sonra bana 'kuyruk acısı' çeken deniliyor

yok rivaldo beşiktaş'a geliyormuşta, yok kluivert'la anlaşılmış, kluivert ben ezelden beri beşiktaşlıyım demişte

bunlarla dalga geçmessem neyle geçicem, sokaktaki insan bile gülüyor bu haberlere[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 19 June 2003 20:47 tarihinde demiş ki:
İnsanın tuttuğu takımı şampiyon olamayınca ve 2 maçtada 2 rekor bozulup büyük başkanı onursal başkanı Haluk Ulusoy un desteğini göremeyince bi süre sonra sapıtmaya başlıyor haklı olarak.[hline]bla bla bla ...

ben senin kadar saçma konuşan bi adam görmedim desem... diyorum kusura bakma ama yani şu spor olaylarında harbi çok saçma sapan mesajlar atıyosun...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki:
frp dediğin de konuşmalı barbut dimi?

Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 19 June 2003 20:47 tarihinde demiş ki:
İnsanın tuttuğu takımı şampiyon olamayınca ve 2 maçtada 2 rekor bozulup büyük başkanı onursal başkanı Haluk Ulusoy un desteğini göremeyince bi süre sonra sapıtmaya başlıyor haklı olarak.[hline]bla bla bla ...

siz buna niye cevap veriyosunuz ki, dalga için açılmış bi topici bile kavgaya dönüşterecek kadar ezik kalmış 8 yıl boyunca
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephisto_, 20 June 2003 00:07 tarihinde demiş ki:
yahu iyi güzel de, blackchaos ben anlamadım

sen nasıl olayı galatasaray-beşiktaş çekişmesine getirdin gene

nukem'in açtığı rivaldo adlı topic'e çok güldüm, bi tanede ben açiim dedim

olay nerden galatasaray'ın şampiyon olamamasına geldi ?

kuyruk acısı falan var heralde..[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz

meph saçmaladığını kabul et.
Tamam güzel bir mizah yapmışsın fakat saçma!
Beşiktaş Rivaldo ve Kluivert la ilgileniyor aldı veya almadı.
Ama sen gelip "Beckham U dönüşü yaptı Beşiktaş a geliyor" diye yazı yazıyorsun sence saçma değilmi?
Galatasaray Okan Koç u Sinan ı Ahmed Hassan ı istiyordu alamadı. Kimse laf ettimi? Şakayla olsada
Gs da Kallon la Reizergla ilgileniyor tamam kaynak olması dalga geçilebilecek bir konu fakat yönetim açıklıyor
adam kendi ağzıylada söylemiş avrupa basınındada çıkmış böyle haberler italya veya ispanyadan teklif gelmezse beşiktaş ta seve seve oynarım diye.
Hadi sallasak Zidane Beşiktaş ta flm desek anlarım dalga geçmeni ama doğru bir haber üzerinde dalga geçmek komik kaçmıyormu?
O zaman herkes açsın böyle topic
Fener Van hoojdonk la ilgileniyor
biriniz açsın Zidane Fener de diye
Galatasaray Kallon la rizegerle ilgileniyor
bi topic için Figo yarın imzaya gs klup binasına geliyor diye.[hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...