White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Abi yaz geldi durmadan kadiköy e git taksime git cadde ye çık sinemaya git sıkıldım valla serin serin mis gibi evimde oturup bilgisayar oynammak istiyorum şöle son1 ayda çıkan oyunlardan tavsiyeleriniz varmı?[hline].:Liceo Italiano:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 mgs2:substitude[hline] resata, 18 June 2003 11:55 tarihinde demiş ki: albion da acc. sıkılırsam oynarım onunkiyle... acc. ile yani Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 morrowind bloodmoon[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 cmr3 görsel olarak bayaa güzeldi ama keyboardla kontrol etmek icin biraz alışman gerekiyo. bi dene ama öyle eve kapatmiyo adami. :P[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 artık düzgün oyun yapamıyorlar yani blizzard bi de black isle yapıyo ama onların da son oyunları daha çıkmadı[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 İcewind Dale 2 bi de eski araba yarışların varsa onlara dadan kariyer yap ben bi gaza geldim daha oynuyorum[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Hmm Gothic II yi bir dene gerçi daha oynamadım ama Blitzkrieg e güzel diyorlar Ben sahsen RoN,Nba Live 2003,Colin Mcrae 3 le idare ediyorum taile gidecegim zaten yakında[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 vice city bide ron da conquer of world campaing güzel[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Askinos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 GTA:Vice City (bütün görevleri yap pizza polis ambulans vs. heryeride al oooh bütün yaz götürür artık :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 *! bir morrowind fanı olarak Bloodmoon'u alamadığından...* BLOOODDDDMOOOONNNNN *!diye bağırır*[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Askinos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 said: Khirsah, 21 June 2003 20:42 tarihinde demiş ki: İcewind Dale 2 bi de eski araba yarışların varsa onlara dadan kariyer yap ben bi gaza geldim daha oynuyorum[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Icewind Dale 2 beni sinir sahibi etti ya oyna oyna bitmio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 :-D Genellikle IwD2 görüyorum..[hline].:Liceo Italiano:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Morrowind de var.. Morrowind in başları sıkıcımı?[hline].:Liceo Italiano:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 güzel oyun kendini kaptırdınmı kazaadan çekebilirsin 300mb..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 o Bloodmoon expansion mı normal oyunun üzerine mi yüklyecem o 300 mb lık oyunu?[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: Askinos, 22 June 2003 01:05 tarihinde demiş ki: said: Khirsah, 21 June 2003 20:42 tarihinde demiş ki: İcewind Dale 2 bi de eski araba yarışların varsa onlara dadan kariyer yap ben bi gaza geldim daha oynuyorum[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Icewind Dale 2 beni sinir sahibi etti ya oyna oyna bitmio :D Aynen kendim grubu kurmustum kafama gor ve bi yerde diplomacy yeteneği yuksek olan bi adama ihtiyaç vardı ve benim bole bi adamım yoktu kesmeye kalktım ,oldum save de etmemiştim o günden beri bi daha suratına bakmadım[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 nası diplomacy yüksek adama ihtiyaç vardı? ben 2 kişilik grupla bitirdim IWD2'yi, barbar ve mage'im vardı. ikisinde de diplomacy yoktu.. gerek de olmadı hiç? ya da oldu da ben mi anlamadım acaba.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Diplomatik özellikleri olan birisi varsa grupta ve konuşmaları bu karakter yapıyorsa dialog değişiyor. Hadi dalalım yerine politik bir yaklaşımla bazı savaşlardan kaçınabiliyorsun ayrıca daha çok exp alıyorsun diplomatik yolla. Lazım bence diplomatik karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 morrowind nasıl bir sistem istiyor? celeron 333 de çalışır mı (256 ram)[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 IWD2 gıt derım tek wızardla oynuyorum cok zevklı dıplomacy ver ama :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 enclave bloodrayne[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: Caranlothwen, 23 June 2003 02:10 tarihinde demiş ki: morrowind nasıl bir sistem istiyor? celeron 333 de çalışır mı (256 ram)ram yeterli ancak işlemcin o oyun için çok yavaş[hline]Why can't we not be sober? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 morrowind epey iyi ekran kartı istiyor. geforce2 aşağısı kesmez bence oyunu. geforce4mx440 ile düzgün çalışıyor ama bende.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ea nin ürettiği FA Premier League Football Manager 2002 yada 2001. cm den daha kolay karışık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Total war ve Homeworld iyi kasilcak oyunlardir bak baldur u falloutu sokmuyorum bile :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar