Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fatih Ürekten sünnetçi raporu

codename_curse

Öne çıkan mesajlar

Burayamı açayım garbage a mı açayım karar veremedim
bugün hürriyet gazetesinde gördüm:

Kırkpınar yağlı güreşlerine kendini yazdıran fatih ürek'e cevap akpli bakan Ali ayağ dan geldi.
"Ağa olacak kişilerin er kişi den olabilecek. Ürek yine de ağa olmak istiyorsa eski kırkpınar ağası ve sünnetçi Kemal Özkan dan olur alması lazım. Bu oluru alamayacağı içinde aday olamaz"[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted

Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 24 Haziran 2005 15:12 tarihinde demiş ki:
yahu istediği kadar aday olsun fatih ürekte ağalığı alıcak kadar para yoktur.

adamlar 100 milyardan açıyorlar
Fatih ürek in senede kazandığı parayı diğerleri 1-2 günde kazanıyorlar.

Bu adamların en salatası bile 100 milyarı barda 4 gün çalışarak alıyor. Sen ne diyon anam babam. Ki fatih ürek dipte değil. İstediği bütün barlarda çalışabilir.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i]
kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 24 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
insanların cinsel tercihleriyle alay edenleri g.tünden Bazukalamak lazım.Ne kadar salak insanlar boşboş saçma sapan laflar ederek gündemde malmal şeyler yapıyorlar.

erutan bunun altinda ne yatiyorrr :D

*!hemen kötü yöne çeker olayi :P*

tabii bu saka yoksa deil mi saka canim sakaa[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss
Anime tadında MMORPG lar.
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca böyle haberlerin yayınlanmasının suçlusu hürriyet değil, yeni tck. bi akşam haberlerine bakın tv lerde, film tanıtımı yapmaya başlayan ana haber bülteni gördüm, e onlarda boş gazete veya haber bülteni yapamıcağına göre böyle abuk haberlerle karşılaşıyoruz[signature][hline]COMFORTABLY NUDE
:P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 24 Haziran 2005 15:47 tarihinde demiş ki:
sonra pehlivanlarımız gay damgası yiyor :)

sen pehlivanların güreşirken neden ellerini rakiplerinin şortundan içeri attığını sanıyosun? atıp misket mi oynuyorlar sence :)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...