codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Burayamı açayım garbage a mı açayım karar veremedim bugün hürriyet gazetesinde gördüm: Kırkpınar yağlı güreşlerine kendini yazdıran fatih ürek'e cevap akpli bakan Ali ayağ dan geldi. "Ağa olacak kişilerin er kişi den olabilecek. Ürek yine de ağa olmak istiyorsa eski kırkpınar ağası ve sünnetçi Kemal Özkan dan olur alması lazım. Bu oluru alamayacağı içinde aday olamaz"[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ROFLMAO[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 HAHAHAAHAHAHAH nelerle uğraşıyoruz ya[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 zuahha bu ne yaaa..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 tv'de izlemiştim sürekli ürek hanımefendi demişti. eheh[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 oahuzhuha1uhsd omg *!ölür*[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Ezmiş adamı/? neyse neyi işte. Fena ezmişler ama.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Ben istiyorum valla fatih ürek kırkpınar ağası olsun..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Bence de olmalı kırkpınar için bulunmaz bir reklam kampanyası olabilir.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 yahu istediği kadar aday olsun fatih ürekte ağalığı alıcak kadar para yoktur. adamlar 100 milyardan açıyorlar Fatih ürek in senede kazandığı parayı diğerleri 1-2 günde kazanıyorlar.[signature][hline]tuana... DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bodrumda görmüştüm bir senesi.iri yarı bir adam fatih urek. tam aga olur yani.gerçi elbiseleri bi hoştu ama olsun.yakışır fatihe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 insanların cinsel tercihleriyle alay edenleri g.tünden Bazukalamak lazım.Ne kadar salak insanlar boşboş saçma sapan laflar ederek gündemde malmal şeyler yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: blackchaos, 24 Haziran 2005 15:12 tarihinde demiş ki: yahu istediği kadar aday olsun fatih ürekte ağalığı alıcak kadar para yoktur. adamlar 100 milyardan açıyorlar Fatih ürek in senede kazandığı parayı diğerleri 1-2 günde kazanıyorlar. Bu adamların en salatası bile 100 milyarı barda 4 gün çalışarak alıyor. Sen ne diyon anam babam. Ki fatih ürek dipte değil. İstediği bütün barlarda çalışabilir.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Erutan, 24 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: insanların cinsel tercihleriyle alay edenleri g.tünden Bazukalamak lazım.Ne kadar salak insanlar boşboş saçma sapan laflar ederek gündemde malmal şeyler yapıyorlar. erutan bunun altinda ne yatiyorrr :D *!hemen kötü yöne çeker olayi :P* tabii bu saka yoksa deil mi saka canim sakaa[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ne güzel haberlerle uğraşıyor böyle hürriyet...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Kimsenin Cinsel seçimi kimseyi ilgilendirmez ama bu seçimi beni rahatsız edecek şekilde göz önüne çıkarıp bundan rant sağlıyor ise herşeyi hak eder.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ayrıca böyle haberlerin yayınlanmasının suçlusu hürriyet değil, yeni tck. bi akşam haberlerine bakın tv lerde, film tanıtımı yapmaya başlayan ana haber bülteni gördüm, e onlarda boş gazete veya haber bülteni yapamıcağına göre böyle abuk haberlerle karşılaşıyoruz[signature][hline]COMFORTABLY NUDE :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ehuehuehe o izni alabilecek mi acaba..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 adsasdsadd komik ne diyelim. :D[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 fatih ürek bakana çaktı diyebilir miyiz ? bence diyebiliriz PWNED ![signature][hline]Embrace the shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 kırkpınardan sonra kırk harami yapacaklar ürek 'i..[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 sonra pehlivanlarımız gay damgası yiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 az bile soylemis . ona mı kaldi kırkpınar agaligi ?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 huun niye patiye mesaj atıyosun? Atma lan mesaj[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: forgiver, 24 Haziran 2005 15:47 tarihinde demiş ki: sonra pehlivanlarımız gay damgası yiyor :) sen pehlivanların güreşirken neden ellerini rakiplerinin şortundan içeri attığını sanıyosun? atıp misket mi oynuyorlar sence :)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar