Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Inter rail yapıyorum, yanıma neler almam gerekir?

karpuz

Öne çıkan mesajlar

Temmuz başından Ağustos başına kadar inter rail yapacağım. Daha önce yapmış olan ve "şu şu şu eşyaları kesinlikle yanında bulundurman gerekli" diyen biri varsa çıksın ortaya! (: Gerçekten tavsiyeleriniz nedir yani? Ya da şu şu şu eşya değil de, hani "böyle yap şöyle yap şunu yap bunu yapma" gibi tavsiye nitelikli bir söyleyeceği var mı kimsenin?[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

ı neki ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 24 Haziran 2005 21:52 tarihinde demiş ki:
pasaport, para, fotoraf makinesi gerisi yalan..

Abi bunları biliyorum tabii ki.. Mal değilim... Hani "KENDİNİ UNUTMA EHİEÜHEHE" tarzı saçma laflar da etmeyin. Daha çok ben Dom'un dediği gibi tavsiyeler istiyorum... Bu arada zaten 3 kişi gidiyoruz, arkadaş sorun değil de daha belirli şeyler... Daha özelleşmiş şeyler. Mesela biri klozetlere konan o kağıtlardan önerdi, çok mantıklı geldi bana... Bu tarz yani...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chiptech, 24 Haziran 2005 22:09 tarihinde demiş ki:
Inter rail nası bişey biri açıklayabilirmi acaba?

Bir bilet ile avrupadaki çoğu taşıta (genellikle trene), ücretsiz ya da indirimli binebiliyorsun. Budur. Interrail bileti alıp Avrupa'yı geziyorsun kısaca...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

hehe beni de götür[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

06.13.2002 - 05.06.2005
*Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...

[Bu mesaj Chiptech tarafından 24 Haziran 2005 22:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tulumunu kesin al her gece hostellerde kalacak kadar paran yoksa parklarda,sahillerde yatmakta kafi.çalınmaya değecek pahalı saat ve telefon alma yanına.foto makinasına falan gerek yok heryerin zaten kartpostallarını bulabilirsin ayrıca etraflarda 1 euroya fotonu çekecek adamlarda var.[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kesinlikle yanına müzik al diyeceğim,şarj aleti alman gerekecek,tren ortamında bulması zor olabilir tabi:)O yüzden sen müzik alacaksan bir ara duracelli zengin et:D

Ayrıca ilaç vb şelere önem ver,Talcid,aspirin,Parol tarzı ilaçlar al yanına...[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...