ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Herkes kendince yazmış bunu, topic amacı o değildi bence, buraya ne yazarsak yazalım eninde sonunda herkesin içinde yukarıda bahsi geçen kriterlerden biraz var. Bu toplum içinde yaşamanın doğal bir etkisi, çevrenizde olan şeylerin sizin üzerinizdeki sonuçlarını göz ardı edemezsiniz. Etmek için ancak ve ancak çevreyle alakası olmayan asosyal bir insan olmanız gerekir. Öte yandan, bazen sokağa çıkıp yürümenin bile zor olduğu ülkemde herkes karşısındakine kendini kabul ettirme çabası içine girmiş. Bu sıradan bir sohbette de olabilir, çok büyük bir firmanın iş görüşmesinde de. Yer, zaman, kişi pek fark etmiyor anlayacagınız, hepimizin içine işlemiş bu... Doldurayım bari ben de=) - Sedat Peker'in yeğeni. - Hiç alakam olmadı, olamaz - Çok iyi içki içiyor, içmeyi en iyi o biliyor. - İyi içerim, en iyiyim diyemem - Herşey hakkında herşeyi biliyor. - Bildiklerimin bir sınırı vardır - "Bir tek ben zekiyim geri kalanlar aptal." felsefesini benimsiyor. - Kendimi üstün hissederim biraz, doğru... - Her uyuşturucu hakkında herşeyi biliyor. - Mümkünse almayayım ben - Sanatçı, sanat eleştirmeni, sanat. - Normale oranla çok şey bilirim, bildiklerimi paylaşmayı severim - 6 yaşından beri "ensevdiğigrup"u dinliyor. - Sıralamaya çalışıyorum hepsini - Seks hayatını ona buna söylemekten büyük haz alıyor. - Allah korusun - Kimsenin bilmediği mekanları biliyor. - Belki de biliyorumdur, kimbilir - Herkesten iyi araba kullanıyor. - Ehliyetim yok, olsaydı da kullanamazdım[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Alexi_Septimus, 24 Haziran 2005 08:03 tarihinde demiş ki: Herkes ; - Çok iyi içki içiyor, içmeyi en iyi o biliyor. - Herşey hakkında herşeyi biliyor. - Her uyuşturucu hakkında herşeyi biliyor. - Sanatçı, sanat eleştirmeni, sanat. - Seks hayatını ona buna söylemekten büyük haz alıyor. al bunlardan tiksindim ben[signature][hline]DeviantArt gallery
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 kendimi degerlendirirsem.. - Sedat Peker'in yeğeni. - Çok iyi içki içiyor, içmeyi en iyi o biliyor. - Herşey hakkında herşeyi biliyor. - "Bir tek ben zekiyim geri kalanlar aptal." felsefesini benimsiyor. - Her uyuşturucu hakkında herşeyi biliyor. - Sanatçı, sanat eleştirmeni, sanat. - 6 yaşından beri "ensevdiğigrup"u dinliyor. - Seks hayatını ona buna söylemekten büyük haz alıyor. - Kimsenin bilmediği mekanları biliyor. - Herkesten iyi araba kullanıyor. böle biriyim bende üühü[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: kermit, 24 Haziran 2005 08:05 tarihinde demiş ki: sedat peker kim ya ? Dayım :) Evet herkes en iyi bu devirde :))[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Apex Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 - Sedat Peker'in yeğeni. tanışmıyoruz. - Çok iyi içki içiyor, içmeyi en iyi o biliyor. iyi içerim,daha iyisini gördüm. - Herşey hakkında herşeyi biliyor. yok böyle birşey. - "Bir tek ben zekiyim geri kalanlar aptal." felsefesini benimsiyor. zekiyimdir, geri kalanları bi görmem lazım. - Her uyuşturucu hakkında herşeyi biliyor. hepsi hakkında herşeyi bilmem, ama bilgim var. - Sanatçı, sanat eleştirmeni, sanat. sanatla pek işim olmadı şimdiye kadar. - 6 yaşından beri "ensevdiğigrup"u dinliyor. hayır. - Seks hayatını ona buna söylemekten büyük haz alıyor. yok sadece yaparken. - Kimsenin bilmediği mekanları biliyor. kim bilir. - Herkesten iyi araba kullanıyor. iyi kullanırım,başkaları söyler. eksik kalmamak lazım :)
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 sedat peker.ülkücü tayfanın yetiştirdiği ağır ağbi lerrden bir tanesi..kendisi antalyayı özellikle alanyayı mesken tutmustu zamanında..alanyada çökmediği büyük işletme yoktu..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
Joker Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 HacaEfendi iyi içiyormuş duyduğuma göre :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 evet ya insanlarda acayip bir özenti dalgası oluştu.herkes salak salak şeylere özeniyor.şahinleri modifiye eden adamları özledim :) bu arada evet bonec çok üşengeçsin[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 - Sedat Peker'in yeğeni. - Çok iyi içki içiyor, içmeyi en iyi o biliyor. - Herşey hakkında herşeyi biliyor. - "Bir tek ben zekiyim geri kalanlar aptal." felsefesini benimsiyor. - Her uyuşturucu hakkında herşeyi biliyor. - Sanatçı, sanat eleştirmeni, sanat. - 6 yaşından beri "ensevdiğigrup"u dinliyor. - Seks hayatını ona buna söylemekten büyük haz alıyor. - Kimsenin bilmediği mekanları biliyor. - Herkesten iyi araba kullanıyor aaaa beni anlatmışlar gençler fazla açmıyalım kimliğimiz belli olmasın :P[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
AutolycuS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Joker, 24 Haziran 2005 10:13 tarihinde demiş ki: - Çok iyi içki içiyor, içmeyi en iyi o biliyor. > Yeşil Aycıyımdır sıgara alkol yok - Her uyuşturucu hakkında herşeyi biliyor. > bi ara torbacılık yapmıştım lisede (intaş) bi kaç şey hakkında sokak tabiri bilgilerim var. Bilimsel ayrıntılarını çok derin bilmem Yeşilaycı torbacı hmm[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 iyi içerim. her türlü uyuşturucudan yok demeyecek kadar bilgim vardır.coğunu bizzat gördüm.. torbacılık yapmasamda arada bi mail isteyene temin ettim.[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 - Sedat Peker'in yeğeni. Onu bunu bilmemede Mahmut Melik'in yeğeniyim.. - Çok iyi içki içiyor, içmeyi en iyi o biliyor. Öyle bi iddiam hiç olmadı. Neye göre iyi içilir ki birde. Bunun kriteri nedir. Ha şundan çok içerim şundan az içerim derim. Ama iyi içerim nedir? Sağ elle tutarım, kızlar tutuşuma hasta gibi bişimi? En iy ben bilirim içmeyi, böyle ağzında 4.3 saniye tutuyorum (nevedada yapılan araştırmalara göre ağızda 4.3 sn tutulan içki en iyi tadı veririmiş..) la havle.. - Herşey hakkında herşeyi biliyor. - Herşey hakkında hiçbirşey bilmiyorum. Ama merak ettiğim her konu hakkında araştırma yapmayı bilgi sahibi olmayı seviyorum. - "Bir tek ben zekiyim geri kalanlar aptal." felsefesini benimsiyor. Ben zekiyim. Ama ben tek değilim benim gibi milyar insan var.. - Her uyuşturucu hakkında herşeyi biliyor. - Neyin ne zararı olduğunu ne yaptığını genel kültür babında biliyorum. Şunu kafası ne kadar sürer, beyinde vücudda ruhta bıuraktığı zararlar/yararlar. Bunlar hakkında kendime yetecek bilgim var. (genel-kültür babında tabii) - Sanatçı, sanat eleştirmeni, sanat. Yok en yapamadığım şey. - 6 yaşından beri "ensevdiğigrup"u dinliyor. Mal mıyım? - Seks hayatını ona buna söylemekten büyük haz alıyor. En sevmediğim olaylardan biri.. Ha cinsel hayatımla ilgili ilginç bir anekdotu arkadaşımla paylaşırım. Paylaşılabilitesi olanı. Ama gidip o şunu becerim, dün şu kızı attım demem, diyenide sevmem.. Böyle diyene iyi git kendinide becer diyorum. - Kimsenin bilmediği mekanları biliyor. Kimsenin bilmediği mekanı biliyosam o mekana kimse gitmiyodur. O mekanda ne işim var benim? - Herkesten iyi araba kullanıyor. Yok valla, gece 3 te ehliyetsiz kimliksiz ruhsatsız 2 şeritli boş yolda ataköyde prawlerların orada polise çarptım. Varın gerisini siz hesap edin..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 sedat peker insan diğilmi kardeşim.en kral adamın,ağır abinin.bir kurşunluk işi var.. hepsinin gideceği yer eşekler yaylası..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
Joker Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: AutolycuS, 24 Haziran 2005 14:18 tarihinde demiş ki: said: Joker, 24 Haziran 2005 10:13 tarihinde demiş ki: - Çok iyi içki içiyor, içmeyi en iyi o biliyor. > Yeşil Aycıyımdır sıgara alkol yok - Her uyuşturucu hakkında herşeyi biliyor. > bi ara torbacılık yapmıştım lisede (intaş) bi kaç şey hakkında sokak tabiri bilgilerim var. Bilimsel ayrıntılarını çok derin bilmem Yeşilaycı torbacı hmm lisedeydi o. ayrıca şu an kankamda benim gibi yeşil aycı o hala ortamlarda kullanır... yeşilaycıyız da, yeşil çamcı deiliz...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Alexi_Septimus, 24 Haziran 2005 08:03 tarihinde demiş ki: Herkes ; - Herşey hakkında herşeyi biliyor. - Sanatçı, sanat eleştirmeni, sanat. Bu devirde herkes, herkesten üstün. çok haklısın way be sabah okumuştum yok beah demiştim şimdi annıorum eveeeeet.[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip...
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Alexi_Septimus, 24 Haziran 2005 08:03 tarihinde demiş ki: Herkes ; - Çok iyi içki içiyor, içmeyi en iyi o biliyor. - Herşey hakkında herşeyi biliyor. - Sanatçı, sanat eleştirmeni, sanat. - 6 yaşından beri "ensevdiğigrup"u dinliyor. - Kimsenin bilmediği mekanları biliyor. bu 5ne kesinlikle katılıorum...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ben o herkesin zihniyetine tüküreyim. yıkılın lan karşımdan *!kadir inanırrrr*[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 canım çekti bende yazıcam.. - Sedat Peker'in yeğeni. alakam yok valla. - Çok iyi içki içiyor, içmeyi en iyi o biliyor. bana göre hızlı içmek çok iyi içmek diil tadına vararak içmek iyi içmektir. içmeyi iyi bildiimi söliemem ama hayvan gibi bi herif olduğum için daha sarhoş olmayı beceremediğimi söyleyebilirim.. ama son zamanlarda hiç içemiyorum canım bile çekmiyo.. - Herşey hakkında herşeyi biliyor. bazı şeyler hakkında bazılarından daha fazla bilgim olabilir ama herşeyi bilmiyorum ilgimi çekmeyen şeyleri merak etmem.. mesela: alexi neden gay? banane heh. - "Bir tek ben zekiyim geri kalanlar aptal." felsefesini benimsiyor. yaşım ilerledikçe daha da aptallaştığımı düşünüyorum.. - Her uyuşturucu hakkında herşeyi biliyor. genel kültür bakımından bazı şeyler biliyo olabilirim ama bunları birazcık araştıran herkes bilebilir. - Sanatçı, sanat eleştirmeni, sanat. küçüklüğümde yaptığım aptallıklar olmasaydı konservatuarda olabilirdim.. ama diilim sanatçı falan beceremem yani artık=P sanat eleştirmeni falanda diilim ama ara sıra "görsel sanatlar" a girip kendime göre şu şöle olsa güzel olurmuş dediğim olur.. - 6 yaşından beri "ensevdiğigrup"u dinliyor. yaş 3 çiptek beethoven dinler yaş 6 çiptek jazz dinler klasik dinler yaş 12 çiptek backstreet boyz dinler yaş 15 çiptek kenan doulu dinner yaş 16 çiptek rhcp fanıdır yaş 17,5 çiptek metal dinlemeye başlar, rock dinler, jazz dinler, pop dinler, blues dinler, hede dinler hödö dinler - Seks hayatını ona buna söylemekten büyük haz alıyor. aanlatmam anlatanıda sevmem şahsen - Kimsenin bilmediği mekanları biliyor. hehe ilk "kimse bilmiyo lan" diye düşünürüm sora farkederim ki herkes biliyo.. - Herkesten iyi araba kullanıyor. 3 kere trafie kapalı alanda araba kullanmayı denedim 4. sü trafikteydi. arkamdaki arabalar 100mt geriden geliyodu kırmızı ışıkların hepsinde geçiyodum leventten sarıyere kadar gittim sahilden ve bidaha direksiyona geçmemeye karar verdim.. edik: en azından otomatik arabanın kendi kendine gitmemesi için park a alınması gerektiğini biliyorum.. heh *!alexiden kaçmaya başlar* [signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... [Bu mesaj Chiptech tarafından 24 Haziran 2005 20:30 tarihinde değiştirilmiştir]
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Ulan benim baya önceden bi arkadaş vardı 7-8 sene önce sedat peker baya meşurdu o zmn ben de daha çocuk sayılırım ben sedat pekerin yeğeniyim diyodu çocuk... Şimdi ilk defa duyuyorum herkesin ben sedat pekerin yeğeniyim dediğini... İlginçççç!!!...[signature][hline]ERKİN BABAAAAAAAAAAAAA...
sheref Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Alexi_Septimus, 24 Haziran 2005 08:03 tarihinde demiş ki: Herkes ; - Sedat Peker'in yeğeni. - Çok iyi içki içiyor, içmeyi en iyi o biliyor. - Herşey hakkında herşeyi biliyor. - "Bir tek ben zekiyim geri kalanlar aptal." felsefesini benimsiyor. - Her uyuşturucu hakkında herşeyi biliyor. - Sanatçı, sanat eleştirmeni, sanat. - 6 yaşından beri "ensevdiğigrup"u dinliyor. - Seks hayatını ona buna söylemekten büyük haz alıyor. - Kimsenin bilmediği mekanları biliyor. - Herkesten iyi araba kullanıyor. dedim. -Sedat kimmiş? Amcam daha sağlam :) -Çok iyi içki içmem, çok içerim, hemende çarpar :) -herşey hakkında herşeyi bilmem ama bi fikrim vardır. -Evet ben zekiyim ama benden zekilerde var. -uyuşturucu hakkında ben bilmicemde kim bilicek :) -ah bi şu sanat'ı beceremedim hayatta... ama ii eleştiririm -6 yaşında michael jackson dinliyodum, o kadar söyliyim... -sex hayatımdan söz etmem... -herkesin bildiği mekanları bilirim ben.. -babam kadar iyi araba kullanamıyorum ama amcamdan iyiyim.[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 haa bide şunu ekleyebiliriz -herkesin bi "amcası", bi "dayısı" var.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 şunuda ekleyin... Herkez çok iyi elektro gitar çalıyor[signature][hline]
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Alexi_Septimus, 24 Haziran 2005 08:03 tarihinde demiş ki: - Sedat Peker'in yeğeni. - Çok iyi içki içiyor, içmeyi en iyi o biliyor. - Herşey hakkında herşeyi biliyor. - "Bir tek ben zekiyim geri kalanlar aptal." felsefesini benimsiyor. - Her uyuşturucu hakkında herşeyi biliyor. - Sanatçı, sanat eleştirmeni, sanat. - 6 yaşından beri "ensevdiğigrup"u dinliyor. - Seks hayatını ona buna söylemekten büyük haz alıyor. - Kimsenin bilmediği mekanları biliyor. - Herkesten iyi araba kullanıyor. -kankasıyım sorma.. -Ne içsem kafa olurum mayalı içkiler öldürüyo zaten zerre anlamam nerde durucağımı bilemem.. -Bilmem.. -''Ben salağım herkez akıllı'' felsefesini tercih ediyorum en azından sapıtınca veya hata yapınca kimse fark etmiyo veya istediğim gibi etrafta zıplayıp hoplıyabiliyorum... -Sorma Umur sen iyi bilirsin bu konuda ne kadar uzman olduğumu..Ihlamur sarıp içen bitek ben varım sanırım.. -Tiyatrodan belki azıcık anlarım aile mesleği olduğu için ötesi yok.. -Hiç hatırlamam valla ama şu anda -Boat On The River- dinliyorum mutluyum ama 1 sene önce bile ne dinlediğimi hatırlamiyorum.. -Sen duydunmu benim seks hayatım hakkında bişey? Sadece komikleri Kaana anlatırım o ayrı.. -Kadiköyü ezberliyemedim daha ben.. -Hayatımda direksiyon tutmadım ehliyet alma yaşına geldik ama kullanmayı bilmediğimizden üşeniyoruz =P[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe [Bu mesaj CrayTotem tarafından 24 Haziran 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar