forgiver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 sıraylamı çeksek, habire düşüyo download hızı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 sopalar sağlam yaw eheh ya zati starwars 7 çektik demiom cnm ölesine çektik bi film bakalım ilk adam gibi bi çekim oldu bu duel güzel yaw bu bi sahnesi..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip...
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 3 saatte bu kdr çekmedik ki yaw sesleri flm koyduk işte müzükleri ayarladık bi de asıl şeyde hep sahneler deişio kamerayı kurmak flm kastı ve 2 kişiyiz yani kameraman flm yok kurup ayarlamamız gerekio kestik biçtik flm 3 saatte onu yaptık[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip...
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 15 mbit bağlant var o suncuuda.. sırası falan olay değil yani.[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 27 kb/s ile başladım, şu an 8.3 kb/s ile çekiyorum.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 yeni linkten dl etsenize arkadaşlar martin in verdiği[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip...
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 @forgiver: sunucunun çok yoğun olmasından o.. binlerce kişi var , yani sıra ile olması bişi kazandırmaz onu demeye çalıştım..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ya yanlız soldaki arkadaşa orjinal 3lemeyi fln izlettirin de nasıl dövüşülüyor gerçekte onu görsün eheh[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 arkadaşlar kapışıken ayaklar çok suni hareket etmiş... Biraz daha çalışmak lazım[signature][hline]Fuck all scammers!
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bende hiç çekmiyo..:lol:[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mükemmel kısa filmimizin mükemmel bir sahnes.. O_o lan o kadar kastık dl etcez diye.. =P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 o mükemmel geyikti nese, ahah herkes kendocu oldu ya...arkadaşlar eğlence amaçlı çekilmiş bir şeeeeey :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip... [Bu mesaj b1vRiP tarafından 24 Haziran 2005 17:11 tarihinde değiştirilmiştir]
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: b1vRiP, 24 Haziran 2005 17:09 tarihinde demiş ki: o mükemmel geyikti nese, ahah herkes kendocu oldu ya nese.. :D beeenn
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 güzel sahnede, daha fazlasını bekliyodum, o kadar heyecana geldik download etcez diye[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: b1vRiP, 24 Haziran 2005 17:09 tarihinde demiş ki: o mükemmel geyikti nese, ahah herkes kendocu oldu ya...arkadaşlar eğlence amaçlı çekilmiş bir şeeeeey :D Hayır abicim, daha iyi olabilirdi, daha eğlenceli olurdu o zaman izlemesi. :)[signature][hline]Fuck all scammers!
Bone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 aklıma eski star wars üçlemesindeki dövüşler geldi :D[signature][hline]Beş Hececiler
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Bende bıraz daha fazlasını beklıyordum..Ama emegıne saglık guzel olmus :)..Bızde arklar cekıcektık sız yapmıssınız..Bızde artık batmanı cekerız:DPaueuahue[signature][hline]MSN:[email protected] www.sindarin.gen.tr
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 hım güzel olmuş elinize sağlık. ama şöle daha uzun atraksiyonlu soluk soluğa izleyeceğimiz birşeyler yapın :D[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 abi zaten uzun soluklu bişi ben bu sahneyi alabildim arkadaştan o evden çıkmadan önce bunu koydum annattım gibi şu anda 3 dakkalık ama bitince 5-6 dakkalık bişi olcak bu prodüksiyon murtaza zati senin eğlenmen için değildi bu benle o arkadaşın eğlenmesi içindi ama belki izlemek hoşunuza değer die koydum napalım abi kendocu deiliz sonuçta elimizdeki imkan kısıtlı kameramen yok sabit yerde duran kameramız la bu kdr kalitede çektik ayrıca dedim aman aman bişi deil kızmayın sonra die :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip... [Bu mesaj b1vRiP tarafından 24 Haziran 2005 17:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 çekim kaliteli olmuş genede, bide sağlam işinin ehli kameraman olcak sonra ver elini holywood[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui
Goering Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 kusura bakma ama olmamış.. gerçekçilik 0.. insan biraz hırslı sallar ls'yi =) lightsaber duel'den çok kendo antremanına benzemiş heh[signature][hline]
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 kenshinin filminide ben yapim ozmn :D[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Kusura bakma ama abi Bu nedir böyle ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 iyi tarafından bakın fondaki müzik idare eder...[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui
arc Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 chemical'ı yönetmen olarak kadronuza alın adam etsin sizi.[signature][hline]Msn: [email protected]
Öne çıkan mesajlar