Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mükemmel kısa filmimizin mükemmel bir sahnes..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sopalar sağlam yaw eheh
ya zati starwars 7 çektik demiom cnm ölesine çektik bi film bakalım ilk adam gibi bi çekim oldu bu duel güzel yaw bu bi sahnesi..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.

Değiştir|Gidiş|Önemli
Bip bip düüt Bivrip...
Mesaj tarihi:
3 saatte bu kdr çekmedik ki yaw
sesleri flm koyduk işte müzükleri ayarladık bi de asıl şeyde hep sahneler deişio kamerayı kurmak flm kastı ve 2 kişiyiz yani kameraman flm yok kurup ayarlamamız gerekio kestik biçtik flm 3 saatte onu yaptık[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:

Değiştir|Gidiş|Önemli
Bip bip düüt Bivrip...
Mesaj tarihi:
ya yanlız soldaki arkadaşa orjinal 3lemeyi fln izlettirin de nasıl dövüşülüyor gerçekte onu görsün eheh[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
Mesaj tarihi:
o mükemmel geyikti nese,
ahah herkes kendocu oldu ya...arkadaşlar eğlence amaçlı çekilmiş bir şeeeeey :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:

Değiştir|Gidiş|Önemli
Bip bip düüt Bivrip...

[Bu mesaj b1vRiP tarafından 24 Haziran 2005 17:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
b1vRiP, 24 Haziran 2005 17:09 tarihinde demiş ki:
o mükemmel geyikti nese,
ahah herkes kendocu oldu ya...arkadaşlar eğlence amaçlı çekilmiş bir şeeeeey :D

Hayır abicim, daha iyi olabilirdi, daha eğlenceli olurdu o zaman izlemesi. :)[signature][hline]Fuck all scammers!
Mesaj tarihi:
abi zaten uzun soluklu bişi ben bu sahneyi alabildim arkadaştan o evden çıkmadan önce bunu koydum annattım gibi şu anda 3 dakkalık ama bitince 5-6 dakkalık bişi olcak bu prodüksiyon
murtaza zati senin eğlenmen için değildi bu benle o arkadaşın eğlenmesi içindi ama belki izlemek hoşunuza değer die koydum
napalım abi kendocu deiliz sonuçta elimizdeki imkan kısıtlı kameramen yok sabit yerde duran kameramız la bu kdr kalitede çektik ayrıca dedim aman aman bişi deil kızmayın sonra die :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:

Değiştir|Gidiş|Önemli
Bip bip düüt Bivrip...

[Bu mesaj b1vRiP tarafından 24 Haziran 2005 17:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kusura bakma ama abi
Bu nedir böyle ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
  • Yeni Oluştur...