Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 abi en masumu bu, vazgeçmem hayatta =)[signature][hline]Fuck all scammers!
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 2 tane var emote orada:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan
geffen Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 O_o ben bunu gördüğümde gözümde dumura girmiş emrah bakışı canlanıyor. -Emrah koş ananı .....? -*Emrah cevap vermeden bakar* 0_o[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 o_O O NE :O[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: ExhaulteD, 23 Haziran 2005 22:13 tarihinde demiş ki: "Ozendiginiz" sen ve digerleri yani Sadece seni kastetmedim. Başkasının adına konuşamadığım için öyle cevap veriyorum zaten. Acaip özeniyorum yazanlara.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Mino Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 %_% +_+ "_" !_! ~_~ ^ ^ - - =o=[signature][hline][ quote ]Erutan, 23 Haziran 2005 18:11 tarihinde demiş ki:Ben istersem duvara işerim,arkadaşım klozete zevk meselesi. [ /quote ]
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 [code=php] oooo$$$$$$$$$$$$oooo oo$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$o oo$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$o o$ $$ o$ o $ oo o$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$o $$ $$ $$o$ oo $ $ "$ o$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$o $$$o$$o$ "$$$$$$o$ o$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$o $$$$$$$$ $$$$$$$ $$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$ """$$$ "$$$""""$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ "$$$ $$$ o$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ "$$$o o$$" $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$o $$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$" "$$$$$$ooooo$$$$o o$$$oooo$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ o$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$"$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$"""""""" """" $$$$ "$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$" o$$$ "$$$o """$$$$$$$$$$$$$$$$$$"$$" $$$ $$$o "$$""$$$$$$"""" o$$$ $$$$o o$$$" "$$$$o o$$$$$$o"$$$$o o$$$$ "$$$$$oo ""$$$$o$$$$$o o$$$$"" ""$$$$$oooo "$$$o$$$$$$$$$""" ""$$$$$$$oo $$$$$$$$$$ """"$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$" "$$$"" [/code] Copyright © Fistan[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. [Bu mesaj Fistan tarafından 24 Haziran 2005 14:19 tarihinde değiştirilmiştir]
B0nzi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Fistan son noktayı koymuş :D[signature][hline]Face your fears live your dreams There is no time for peace No fear, No respite THERE IS ONLY WAR !!!
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 o_O ---> Erdil Yaşaroğlu adlı çizerimizin bir olayıdır. (bkz: pengueninarkasayfası)[signature][hline]Muhallebi deip geçme! [Bu mesaj Muhallebi tarafından 24 Haziran 2005 14:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Dev Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Fistan o yaptığının programı vardı bende. Resmi loadlıyosun o ascii yapıyordu dur neydi bi aratayım googledan[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 yapmıslardır =P [Bu mesaj Fistan tarafından 24 Haziran 2005 16:18 tarihinde değiştirilmiştir]
keyn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ben bir sitede gormustum resmi upload ediyorsun boyle karakter kullanarak resimin ayn1s1n1 c1kart1yor cok hosuma gitmi_ti hangi siteydi acaba unuttum bilen varsa yazabilirmi?[signature][hline]S.E.N.
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Waay fistan abi saygı duydum:P[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı...
Öne çıkan mesajlar