Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerikan Donanma Grubu ile İspanyollar arasında geçen Konuşma

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

ben kaptanın aptallığından bahsettım ve genel gorusum olarak amerıkalıların dusunmeden hareket ettığını yazdım yannıs anlasılmısm sorry:)[signature][hline]Nick: _TRibula_
LvL: Master olmusken hala okcu
CLan: The_Others
Server: Ares
Np: 13k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom
biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim
Sosyal ağlarda paylaş

hiç olmazsa gaza getirilip topluca hareket ettirilebiliyorlar fazla zeki olup devletin başına kendilerinden aptalları koyup sömürmüyorlar[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

bende cesitli versiyonlarını okumustum bunun yıllar once tabi bu kadar kufurlu degil di sonları :)=

Amerika'nın salak aptal oldugunu dusunen arkadaslarımızın nicklerinden bir ikisi > hangman SoulCube
ilginc gorunuyo degil mi? :)=

"almanlar danadır"
imza: Hans[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani / gizli ninja

Wen[Black Sabbath] Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 23 Haziran 2005 10:58 tarihinde demiş ki:
abi biri çıkıp türkler salaktır,canii dir vs. dese yeri yerinden oynatırsınız ama o kadar düşüncesizsiniz ki şurda amerikanlar salaktır gibi beyinsiz ötesi bi genelleme yapıyosunuz.

Olay komikmiş bu arads
bi tek hatan var: Amerikalilar harbi salak.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

olay kolpa olup olmadığında değil, olayın amerikalıları ne kadar da doğru yansıtmasıyla ilgili :-)[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...