Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerikan Donanma Grubu ile İspanyollar arasında geçen Konuşma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Sovereign, 23 Haziran 2005 05:40 tarihinde demiş ki:
haklısın da amerikalılardan beklenmicek bişey değil yani

diemmi? örnek:bush :D[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan
Mesaj tarihi:
eheuehehe aptal amerıkalı işte hep aynısını yaparlart:D[signature][hline]Nick: _TRibula_
LvL: Master olmusken hala okcu
CLan: The_Others
Server: Ares
Np: 13k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom
biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim
Mesaj tarihi:
aptal değiller boşlar.Yani boş yaşıyorlar.Adamların sistem oturmuş.Apdii apdi yaşıyorlar.80 ler sloganı gibi bişey yaşıolar...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ben kaptanın aptallığından bahsettım ve genel gorusum olarak amerıkalıların dusunmeden hareket ettığını yazdım yannıs anlasılmısm sorry:)[signature][hline]Nick: _TRibula_
LvL: Master olmusken hala okcu
CLan: The_Others
Server: Ares
Np: 13k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom
biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim
Mesaj tarihi:
Aptal amerika kampanyasına +1 :D[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .!
Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
Mesaj tarihi:
hiç olmazsa gaza getirilip topluca hareket ettirilebiliyorlar fazla zeki olup devletin başına kendilerinden aptalları koyup sömürmüyorlar[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Mesaj tarihi:
hehe ispanyolların bu kadar yaratıcı olacağı aklıma gelmemişti[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
iyiymiş be hehe
ama kesin yalandır :p[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
bende cesitli versiyonlarını okumustum bunun yıllar once tabi bu kadar kufurlu degil di sonları :)=

Amerika'nın salak aptal oldugunu dusunen arkadaslarımızın nicklerinden bir ikisi > hangman SoulCube
ilginc gorunuyo degil mi? :)=

"almanlar danadır"
imza: Hans[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani / gizli ninja

Wen[Black Sabbath] Burning Legion
Mesaj tarihi:
Hehe cem yılmazın Hans espirisi geldi aklıma komikti :p[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
said:
Nukem_Verite, 23 Haziran 2005 10:58 tarihinde demiş ki:
abi biri çıkıp türkler salaktır,canii dir vs. dese yeri yerinden oynatırsınız ama o kadar düşüncesizsiniz ki şurda amerikanlar salaktır gibi beyinsiz ötesi bi genelleme yapıyosunuz.

Olay komikmiş bu arads
bi tek hatan var: Amerikalilar harbi salak.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Mesaj tarihi:
hehe cok güzel..cesitli versiyonları var bunun :P[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

Mesaj tarihi:
olay kolpa olup olmadığında değil, olayın amerikalıları ne kadar da doğru yansıtmasıyla ilgili :-)[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
  • Yeni Oluştur...