bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Ya bu aralar mailler gene azıttı. Bir hikaye yolluyorlar bunu 3 gün içinde listendeki herkese yollarsan yok aşık olcan yok dileğin gerçekleşicek 10 kişiye yollarsan mutluluk 20 kişiye " aşk 30 kişiye " para peki bunu hiç deneyipte işe yararlılığını test eden bir insan evladı oldu mu çok merak ediyorum:[signature][hline]tuana... DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 yalan, dolan.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl...
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bu soruyu sormanı bile kınıyorum.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
trapt Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Falcıya verdiğin para hiç değdimi?[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Admin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 evet kız arkadaş sürekli yolluyo bişiler ya sen neden yollamıyosun diyo erkek adam mail forwardlamakla uraşmaz leetranoslar hiç uraşmaz[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bende hiç forwadlamadım ayrıca doğru üdüzgün mail bile atmadım. =)[signature][hline]tuana... DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Her geleni sildim öle kötü bişide olmadı... Gayet mutlu olarak yaşıyorum. :)[signature][hline]Nick:SuPeR_MaGiCiaN Level:4x Server:Beramus Nation:El Karus Krwlng in my skiN
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 İşvereninden gelen projeyi falan silersen başına gerçekten kötü işler açılabilir ama =)[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 geyik şeyler ya bazılarıda dini duyguları sömürüp milleti forwardlama yoluna itiyoda hiç uğraşmam valla hurafe bunlar
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ya harbi bunların gerçek amaçları ne? yani milleti salak gibi forwardlatmak mı yoksa ne yani ne?[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Hani bir atasözü vardı "Delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış" buda onlardan biri. :)[signature][hline]Nick:SuPeR_MaGiCiaN Level:4x Server:Beramus Nation:El Karus Krwlng in my skiN
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Banada gelıyo arada hıc bırını forwardlamadım hatta normal mail bile forwardlamadım eheh[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Admin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bende kazandım![signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 böyle birşeyin kazanılabilineceğine inanan varsa ben de kazandığıma inanıyorum ben de kazandım.[signature][hline]Embrace the shadow!
Frigg Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 yollamadım diye başıma kötü birşey gelmediğine göre yolladığımda da birşey olacağı yoktu demek ki...[signature][hline]Geldi koca Gök, Gece'yi de getirerek, Yer'i kapladı, aşka arzulu ve onu örttü bütünüyle...
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 "Your logic is undeniable."[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 2-3 kere msnden yaptım bu olayı.ama bişi olmadı yollamıorum artık :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
NoOb Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bi kere yollamadım die ayağım takıldı düştüm ondan sonra hep yolluorum :-P[signature][hline]...
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 BENDE KAZANMADIM[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Demekki sorun bende, yanlış mail'i atıyorum zanledersem :-P[signature][hline]zagG!!
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 hiç bişe olmuo çok denedim uhuh hiç olmadı :([signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Kır zincilerini ....[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Öne çıkan mesajlar