senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bende 4 e geldim...[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 1.Evrende de ben varım, 13k civarı bir puandayım. Var mı 1. Evrenden arkadaşlar :) 1.Evren de olaylar çığırından çıktı. Dalan dalana, ben günde iki kere login olan biriyim, olan benim gibilere oluyor. Elemanın biri punduna getirip 190 Muhriple benim filoyu kıstırmış köşeye, daha yeni gümledik yani :)[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 adresi versene bende katılem size[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 evren 4 yalan :)[signature][hline]Ayda Cok Para Kazamak Istermisin8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 305 puandayım mutluyum gururluyum=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 nick Arthur Hellsfire 4. evrende yer vardı baktım ittifakta burda aldım accmi yeni başlıyorum oyuna yardım ediniz gerek öm herek her türlü araç gereç :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Beyler puanım 1300 gibi bisey olmus haberim yok keh keh :P simdiki amacım Buyuk kalkan yapacam:D benide alın ittifaka soylemistim ilk sayfada ama yine soyiliym Nightrider CusTodeM[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life [Bu mesaj CusTodeM tarafından 12 Haziran 2005 12:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Puan nasl artıyor bide onu çözsem : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 sanırsam harcadığın 1k madde için 1 puan alıyosun..[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 arkadaş tavsiye etti,geliyorum bakalım nasıl 1 oyunmuş,alın beni ittifağa[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ben oyunu bıraktım 1.59.9 ve türevi gezegenlere Saldırın uleenn =) çok sıkıldım en son 100 komut basmıştım arkadaşa saldırttım =) hepsini patlattı şerefsiz bi espirisi yokki oyunun ona saldır buna saldır geliş nereye kadar ?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 başvurulara kim bakıyo ?[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ya ben oyuna giren warmı mrk edıyorum bakıyorum da kımse yok ne bi msj fln uyuyomusunuz ?? :D[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Ben yeni başladım bende geliyorum. Strahd Von Zarovich olarak. 10. da oynuyodum sizin için 4 te açtım tekrar.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bugüne kadar bi kişi saldırdı bana, ara sıra unutuyorum girmeyi bi de. sizde durum nedir? yoksa herkesle ally mı olduk ki saldırmıyorlar :)[signature][hline]Lightsaber -- a Jedi tool, and a Sith weapon. [Bu mesaj Coldwind tarafından 18 Haziran 2005 15:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ittifak kurucusu sirküler mesaj geçsin, bu başlığa linkle aktif oynayanlar belirtsin filan atraksiyon yapalım[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Valla ben oynuyorum,uzun süredir oynamıyordum,bi iki kere saldırmışlar,80 puan falanım minor nubi hesabı..Ama ağır avcı falan yapabiliyorum,metalde verebilirim gerektiğinde..[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Yanlız bu arada,kristale ihtiyacım var acilen 60k metal 100 kristalim var,10k kristale karşılık 15k metal verebilirim,4.realm..[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Yardıım!İttifaktan biri yardım edebilirse çok iyi olur,herhangi bir ittifağa bağlı olmayan biri saldıracak sanırım,iki tane casus yolladı,biri girdi.Savunacak hiç gücüm yok, 4:197:5 Armyland ,ismi biri saldırıp baya bi zarar verip benden uzaklaştırırsa 10k metal vermeye çalışırım-nakliyat gemileri el verdikçe-[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Coldwind, 18 Haziran 2005 15:27 tarihinde demiş ki: bugüne kadar bi kişi saldırdı bana, ara sıra unutuyorum girmeyi bi de. sizde durum nedir? yoksa herkesle ally mı olduk ki saldırmıyorlar :) Herhangi bi ittifaka girince tırsıyolar. cunku ittifak bi anda dalıp adamı haşat edebiliyo. bunu da cogu kisi goze alamıo[signature][hline] Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş. Sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş ... Bitti zor oldu ama bitti yapamadım benim başka bir kalbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Ya en azından oyunu bırakmış biri 20k kristal gönderebilirmi,lütfen?[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Lancelion sana 6. evrendeki acc mi veriyim.. Onda kristal sorunu çekmezsin :-)[signature][hline]Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Zombi Satılık ogame acc 6. evren Bu satıştan elde edilecek gelir hayırlı bir iş için kullanılacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Yok gerek yok,teşekkür ederim.. Ama sanırım güçlü bir hesap,uzuuun sürsede yüklü miktarda kristal yollarsan çok sevinirim.. Tabii kullanmıyorsan : )[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle [Bu mesaj Lancelion tarafından 22 Haziran 2005 16:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 4:197:6 [ELDAR] Darasul NAMBAR ( Darasul ) Burasımı senin gezegen? Evrenlerin birbirinden ayrı olduğunu biliyosundur..[signature][hline]Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Zombi Satılık ogame acc 6. evren Bu satıştan elde edilecek gelir hayırlı bir iş için kullanılacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Haha,özür dilerim ben senin 4.realmda olduğunu sanmıştım,kafa dönük : ) Meşguliyet için özür[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar