Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Oyuna ilk başlıyacağım sıralarda paticik'ten birçok kişinin de oynadığını görmüştüm. Ancak herkes farklı evrenlere dağılmıştı. Oynacağım gün, yeni bir evren açıldı diye 4. evren'i seçtim. Tanıdığım paticikleri de buluşturup birleştirmek için de çağırdım ittifak kurduk. Amacım sadece birbirimize yardım edelim, tavsiyeler verelim felan. Ancak bir süre ittifak'la ilgilenememiştim. Şimdi girdim, başvuruları kabul ettim. İttifak'a girmek isteyenler ogame'de başvuru yollasın alayım ittifak'a. ayrıca asıl sormak istediğim bir konu var, rütbeler konusunda. 100 puan'ı geçmiş herkese asker rütbesi vermeyi düşündüm ilk başta; az üye olduğu için. ama üye sayısı arttıkça rütbelerde değişiklik yapmamız gerekicek. acaba asker-çavuş-subay-teğmen-albay şeklinde mi gitsek? yoksa oyunlardaki karakterleri mi kullansak zergling-marine-jedi-grunt gibi? paticikteki madalya sistemine göre (1k, 5k, 10k madalyası) 1 madalya, 2 madalya, 3 madalya mı versek? ya da en iyisi hiç rütbe sistemiyle uğraşmadan herkese pati rütbesi verelim? bu konuda sizin fikirlerinizi ve isteklerinizi de alayım.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 27 Mayıs 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 hmmms pati rütbesi iyidir=)(kafa basmayan bünyenin bir şeyler uyduramaması işte) bu arada akşamüstü request göndermiştim, tekrar göndermeme gerek var mı?-----derken ittifaka kabul edildiğimi gördüm, hadi hayırlısı[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. [Bu mesaj Zaugna_Khaldun tarafından 27 Mayıs 2005 01:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ya bende evren 2de oynuyorum sıkıldım oyundan tatil moduna aldım artık. rutbe olayında ise herkesin rutbesi pati olursa guzel olur bence diğer ittifaklardan bi farkı olur pati ittifağının.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 rütbe bişeye yarıyacaksa madalya yada askeri şekilde rütbe olsun grunt falan olmasın ama olmicaksa bence kasmayalım o kadar derim ama daha 3 gündür cozmeye urasıorum o yüzden millet yorumlasın bence hehe..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Isırırım,bırakmam dT para olayı için üye olmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 abi 25 üyemiz var ama kimseden ses seda cıkmıyo bi kim kimdir yazında yardımlaşalım falan yaw 1 haftadır tek muhabbet olmadı hehe =) mesela suan resource ihtiyacım var napcam =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Kişiye özel ünvan verelim.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 tek bir maddi yardım görmedim klanda. hadi maddiyatı bırak, hiçbir faydasını görmedim. sadece süs.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love [Bu mesaj Coldwind tarafından 03 Haziran 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Her saat saldırıya uğruyorum ben, oynamayı bıraktım gibi.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ya maddisinden geçtim muhabbet olmuyo hiç başka kimseyi görmedim yani heh[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Ben b4b th3 k3nq ünvanı isterim yoksa oynamam![signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Evren 3. te oynayip ilk 500 icerisinde olan pati varsa ittifak kuralim derim suan bulundugum ittifaktan memnun degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 evren 4 te millet dalmayı planlio bana birine daldım cekmessen blabla cok pis dalcak fln die msj cekmiş ehehhe cok geyik oyun yaw =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Evren 2de aranızdan kimler var?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 4. evrendeyim ama biraz noobum herhalde bilmiyorum noob muyum degil miyim ? :P NightRider benim gezegen acc CusTodeM yine[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ne noobu bea bana guclu gorunuyosun puanım 150 mı ne heh[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLCu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 şahsen zor bela ayrıldım oyundan. başlamamış olan varsa tavsiyee tmiyorum :). elini veren kolunu kaptırıyor tarzında bir oyun... saygılar..[signature][hline]http://www.turktekno.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Benim en sağlamından bi savunma yapmam lazım. bu kendini bilmez deyyuslar kuşluk vakti ezanla birlikte dalıyorlar manyakmıdırlar nedirler. Başka türlü Hiperuzay İticisi Kademe 4 yapamicaz tam birikiyor kaynak bafiliyorlar. 4 kere yeni baştan filo kurdum. allahtan türküzde hızlı teşkilatlanıyoruz atalarımın kanını taşıyorum vallah[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 beni biraz daa zorlarlarsa acıcam bi 5 tane acc aynı anda kasıcam başka bi arkadaşa accyi girdirip ipyi deiştirip delicesine okşicam insancıkları ne kadar psiko adam dolmuş buralar be hehe öf beynim sulandı galiba ne saçmaliosam heh uo gibi sardırmaya başladık yine off vazgeçtim ya isterlerse emsinler ben oynamiyom banane be test çözmem lazım benim bu yazı deerlendirmem lazım daa öss falan dimi (gaz pls) [signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben [Bu mesaj Maedhros tarafından 03 Haziran 2005 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Maedhros tarafından 03 Haziran 2005 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 yokmu simdi evren 3 te kimse sanirim yok:)[signature][hline]Ayda Cok Para Kazamak Istermisin8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: vimpir, 03 Haziran 2005 23:03 tarihinde demiş ki: yokmu simdi evren 3 te kimse sanirim yok:) ben warım[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 3'de bulunmaktayım..[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:260/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ühü bırakamıyorum ben ya göya web tabanlı ama olmuyo nolcak şimdi öeh[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ittifak icin nediyorsunuz puaniniz iyiyse kuralim 1 ittifak az uzanicam karar verin :)[signature][hline]Ayda Cok Para Kazamak Istermisin8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 kuralım kurmasında puan dan falan ben anlamam daha yeni sayılırım ona göre[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Lan 4 e gelin dellendirmeyin beni[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar