Solonor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Saat 21.45 gibi siparişimi verdim, mcdonalds tan 1 adet mcroyal bir adet te tavuklu burgerimi istedim. 40 dakika diyordu servis süresinde. 22.35 e kadar bekledim, ne gelen var ne giden, kıllandım. Bunun üzerine aradım yemeksepetini dedim noluyor diye? Kadın açtı, dedi biz mc'i arayıp geri dönücez. 22:45 gibi McDonald's Call Center dan hanfendinin teki aradı, "Sinan Bey, çok özür dileriz siparişinizi görmemişiz, şimdi yolluyoruz 15 dakika içinde elinizde olur, kusura bakmayın" dedi. Ben yine herşeye rağmen sevecen tavrımla kabullendim olayları, sonuçta gayette memnun olduğum bir firma yemeksepeti. Neyse ben yine beklemeye başladım, 23:00 oldu gelen yok, 10 geçti yok, 20 geçti yine yok, 25 geçti eeee yeter be dedim, aradım yemeksepetini, 8-9 kere çaldı telefon adamın teki; "aloooo" diye açtı. Ben direk bağırmaya başladım 1.5 saattir yemek bekliyorum burda falan diye, adam "haklısınız" diyebildi sadece, ben McDonald's ı arayıp yine geri dönücem size dedi. Ben yine beklemeye başladım. 20 dakika bekledim, herif aramaya tenezzül bile etmeyince, ben aradım bu sefer. Adama bi küfür etmediğim kaldı, adamın bana cevabı ne olsa beyenirsiniz:"Beyfendi saat 23 de McDonald's Call Center kapanmış, ayrıca da McDonald's Kadıköy'ün alanına girmiyormuşsunuz siz, o yüzden siparişi bugün gönderemeyeceğiz, başka bir sipariş verseniz olur mu?" dedi. Ben hala sabrediyodum, saat olmuş 23:45 ve ben hala yemek yiyememişim, artık telefonda gülmeye başladım. En komiği de şuana kadar McDonald's kadoköy ün evime son 2 ay içinde bile en az 4 kere gelmiş olmasıydı. =) "Neyse, ben o zaman siteden bakiyim bişeyler bulurum olmazsa makarna yapar onu yerim sağolun" dedim kapadım telefonu ve 01:00 a kadar açık olan tantuniciden tantuni istedim. Neyse 23:45 de siparişi verdim, 00:05 de kapı çalındı, dedim "aha geldi tantuni, bi baktım MCDONALD'S IN ADAMI KAPIDA.:D:D:D:D Adamın suratına kahkahalar atarak bi gülüşüm var, o anda dayak yemedim ya bi daha yemem heralde. :) Neyse adama anlattım mevzuyu, adam anlamadı ama neyse, ben gönderdim adamı da hamburgeri de... Tantuni de 5 dakika sonra geldi, daha ucuza doymuş oldum... :) Umarım adama vermişlerdir hamburgeri, adamın haline acıdım. =( Burdan bi sonuç çıkarmam gerekio aslında, ama bu siteye o kadar alıştım ki, yemeksepeti.com u kötüleyemiyorum da... =) Yanlızca dikkat edin böyle şeyler başınıza gelebilir, amman dikkat. =)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Olur arada :-p ama sinir bozucu. Neden ben diyesi geliyor insanın böyle birşey olduğunda : )[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Aynı şeyi Burger King'in evlere servis hizmetinde yaşadım. Sonrasında nr gereği var hamburger söyelemenin, yemeksepeti'nden promosyonlu pizalar söyleyip tıka basa doymak en iyisi görüşünü benimsedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 abi işin garip tarafı da normalde kızmam gerektiği kadar kızamadım, daha çok güldüm. eheh =)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Selamon, 23 Haziran 2005 03:11 tarihinde demiş ki: Aynı şeyi Burger King'in evlere servis hizmetinde yaşadım. Sonrasında nr gereği var hamburger söyelemenin, yemeksepeti'nden promosyonlu pizalar söyleyip tıka basa doymak en iyisi görüşünü benimsedim. abi son pizza hut buluşmasından sonra pek içimden gelmio pizza yemek. =)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 abicim ne gerek var. bir yerlerden açık ekmek (lavaşta olur), güzel bir kaşar(markette satılandan sokaktakinden değil :p), birde adam akıllı bir sucuk alın. sonra bununla dürüm şeklinde bir tost yapıp kolayla abanın. mis gibi ... hamburger fln hikayeeee....[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 doğru haklısın valla ne diyim.[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 kardelen neresi? nerde? info lütfen.:)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 biraz konu dışı da yemeği 3 saatte mi yedinde yeni attın mesajı?[signature][hline]Alo-matik Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Kardelen Bostancı'da bir dürümcü. Tabii aynı adla başka yerde bir dürümcü olma ihtimalide var. Ama eğer Bostancı'dakiyse lunaparkın orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ben domates yiyince kendimi tutamayıp tuvalette geri çıkardığım için domates koymayın diyorum inadına koyuyolar, inadına koyuyolar. Notları okumuyo lan bunlar.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 alexiden gördüğüm taktikle korkunç notlar yazıyorum ve hep uyguluyolar sağolsunlar hehe.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 chiptech örnek istiyoruz.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 [signature][hline]chiptech.Seni unutmicaz Windshade..."Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ahahaha iyimiş.. valla şunu diyim.. bizim okulda (Carnegie Mellon) yemekhane diye bir kavram yok. Bu yüzdendirki tek yemek kaynağı etraftaki bir kaç uyduruk kafe veya allahın bize hediyesi www.CAMPUSFOOD.com Amerikada'ki her üniversitenin etrafında delivery yapan dükkanları bir net penceresinde toplayan bu aşmış sayfadan günlük yemeklerimi sipariş etme imkanımı buluyorum. Ne tesadüftürki, benim bulunduğum şehirde (Pittsburgh) BÜTÜN pizzacılar TÜRK. Nerdeyse hepsiyle kanki olduk.. NAİL!!! naber lan baba iyidir ya seni sormalı iyiyiz be noolsun ohh ohh bugünki makarnalar nası valla ahmet tam senin istediğin kıvamda yaptı yaw eyvallah.. ahmete ve selime kalpten selamlarımı iletiosun!! eyvallah! iletiyorum kendine iyi bak yarın görüşürüz hoca sen de!!! ben yukarı çıkar yemeğimi yerim :D bi de dvd falan koyarım [signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bizim burada pideci var mesela 15dk da getiriyor pideleri ne olursa olsun nası yapıyor anlamadım çelik eritme fırınları gibi oksijen falanmı basıyolar bukadar çabuk oluyo pideler. kuşbaşı falan bide:).[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ya bişi dicem de hata baştan sende bence. sen yemeksepeti'ne sölüyosun, onlar call center'a sölüyor, onlar da sana bağlı restoran'a bildiriyor. halbuki sen direk mcdonalds call center'ı arasan böyle problemler çıkmayacak. direk mcdonalds'ı arasan böyle bir problem çıksa da mcdonalds'ın ağzına sıçabiliten ve beleşe falan yiyebiliten var yemeğini. tabi yemeksepetine özgü mcdonalds promosyonu varsa bilemicem ama yoktu en son böyle birşey.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 solonor kusura bakmada temiz msn abi? eheh[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 hayırlı olsun solonorcuum, affiyet olsun :) tantuni daha güzel zaten napçan hamburger mamburger...[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ya yemek olayı ciddi bir iş ama , tok açın halinden ne anlar[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ben açıkçası acıktığımzaman eve uzaklığı 5 dakika olan mercan büfeye gidiyorum hem ucuz hem temiz hemde lezzetli döner ve kokoreç yapıyor...[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Tantuni bulusmas1na gelemedi diye tantuni yedi iste:P Ayni olay bana burger kingle gelmisti herifleri ara ra ismarldigimiz ymek 4 saat sonra geldi...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 neyse beyler olur böyle vakalar türk polisi yakalar diyerekten, yemeksepeti.com a abanmaya devam edioruz. =) @Sabonis haklısın abi mc in direk call centerını aramak lazım hıyarlık ettik. ama yine de böle olmamalıydı ya galba. =)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ama suc sende biraz daha bagiricaktin ben yemeksepeti'nin saatine gore 3 dakikalik gecikme oldugu an bedava urunumu aliyorum pizzaysa birsonraki pizza bedava filan :)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 yemek sepeti dedinizde acıktım ben * tık tık yemeksepeti.com * :-)[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar