Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow rehber

Rea

Öne çıkan mesajlar

oyunun oırjinali elime geçince sizce alliance olmak şartı ile hangi ırktan ve ne sınıf olayim?
bir arkadaşım var beraber oynayacaz o human paladin veya warrior olacak ben de onun yanında ne olayim??lütfen ne için söylediğinizi (özelliklerini falan) yazın.[signature][hline]And may the force serve you well. She will, because the force is my ally.
Sosyal ağlarda paylaş

Healer mı olmak istersin tank mi önce ona karar ver zaten seçim senin ama Priest çok iyi bir karakter yani ben çok memnunum . Bazı zorlukları var tabi ama o her classda mevcut yani önce tank mi healer mı ona karar vermelisin .[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

WoW : Xaenin-Night Elf İmam
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sparkcaster, 14 Haziran 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
http://forum.paticik.com/view.php?id=101193
burayı okumayı deneseydin bukadar fazla topic açmazdın !!!

orada human paladin in yanına ne olursan daha iyi olacağı yazmıyor ayrıca adalara gidilmiyor adlı topic e git orada ne yazdığımı gör (ortalarda bi yerde)[signature][hline]And may the force serve you well. She will, because the force is my ally.
Sosyal ağlarda paylaş

Paladin+mage oyun sonuna kadar en iyi gidebilecek 2 li olduğunu düşünüyorum biriniz tanklık ve healerlık yapar diğeri damage koyar..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

Priest ol,iyileştirme de usta ol bence...Hiç bir karakter priest kadar iyi iyileştiremez...Buff filan ierleri tarafından acaip istenir...
Ayrıca en güçlü playerlar,ciddi ciddi Priest'lar ile oynamayı severler...
Gerçi priestlar ağlıyor burada bıkbık ediyor ama neyse hehe[signature][hline]Pyramos, 11 Aralık 2004 21:08 tarihinde demiş ki:
Abi diyecek bişi bulamıyorum ya yemin ederim adam POST kasıyor ulan okumadan hosgeldin demiş.bu konun neresine hosgeldin diyebilir bir insan anlamıyorum ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Druid ol, hem sayısı az, grup ve guild çok rahat bulursun, ve aynı zamanda sağlam derecede imba bir class.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

druidle panter de olursun hızlı gitmek için level 30da level 40 da panter de alırsın üstüne binmek için druid hybrid bir class yani hiç bir konuda çok iyi dğeil ama hepsinden var keşke druid açsaydım diyorum şu günlerde warriordan sıkılmış biri olarak ama priest dersen o daha sıkıcı oynaması ama daha kuvvetli hele 10. leveldan sonra shadow spec gidersen çok daha iyi olur pvp açısından ama yok pve grup takılcam dersen holy diciple git...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

hunter in yapabildiği bir büyü var mı? gerçek bir büyü fireball gibi büyülü oklar nasıl oluyor? druidler kuş olabiliyor mu? arkadaşım druid eğer en hunter olursam yanında ezik mi kalırım? (yani o büyü yapacak kuş olacak uçacak en ööle bakacak mıyım) yoksa hunter i
n de bir druid e karşı hava atabildiği yönleri var mı? mesela druid uçurumdan atlıyo yarı yolda kuş olup uçup gidiyo(eğer kuş olma var ise) bunun gibi şeyler. level 60 ir hunter tek bir ok ile istediğini devirebilir mi? (level 15 civarındaki) ama sadece tek ok.[signature][hline]And may the force serve you well. She will, because the force is my ally.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...