Human paladin olursa Sen gnome WArrior ol. Baya eğlenceli oluyor. hele o kafalrına büyük gelen şeyleri takmıyorlar mı? Bir adet Gnome Rogue um vardı özledim onu :P[signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN
Priest ol,iyileştirme de usta ol bence...Hiç bir karakter priest kadar iyi iyileştiremez...Buff filan ierleri tarafından acaip istenir...
Ayrıca en güçlü playerlar,ciddi ciddi Priest'lar ile oynamayı severler...
Gerçi priestlar ağlıyor burada bıkbık ediyor ama neyse hehe[signature][hline]Pyramos, 11 Aralık 2004 21:08 tarihinde demiş ki:
Abi diyecek bişi bulamıyorum ya yemin ederim adam POST kasıyor ulan okumadan hosgeldin demiş.bu konun neresine hosgeldin diyebilir bir insan anlamıyorum ya.
Druid ol, hem sayısı az, grup ve guild çok rahat bulursun, ve aynı zamanda sağlam derecede imba bir class.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
peki iki tane elf druid iyi iş görür mü?
ya da bir priest ile druid
druid ler panter vb binebiliyor mu (at,eşek,katır)[signature][hline]And may the force serve you well. She will, because the force is my ally.
druidle panter de olursun hızlı gitmek için level 30da level 40 da panter de alırsın üstüne binmek için druid hybrid bir class yani hiç bir konuda çok iyi dğeil ama hepsinden var keşke druid açsaydım diyorum şu günlerde warriordan sıkılmış biri olarak ama priest dersen o daha sıkıcı oynaması ama daha kuvvetli hele 10. leveldan sonra shadow spec gidersen çok daha iyi olur pvp açısından ama yok pve grup takılcam dersen holy diciple git...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."
hunter in yapabildiği bir büyü var mı? gerçek bir büyü fireball gibi büyülü oklar nasıl oluyor? druidler kuş olabiliyor mu? arkadaşım druid eğer en hunter olursam yanında ezik mi kalırım? (yani o büyü yapacak kuş olacak uçacak en ööle bakacak mıyım) yoksa hunter i
n de bir druid e karşı hava atabildiği yönleri var mı? mesela druid uçurumdan atlıyo yarı yolda kuş olup uçup gidiyo(eğer kuş olma var ise) bunun gibi şeyler. level 60 ir hunter tek bir ok ile istediğini devirebilir mi? (level 15 civarındaki) ama sadece tek ok.[signature][hline]And may the force serve you well. She will, because the force is my ally.
(önce yukarıya bakın) arkadaşım 2 druid beraber ölürüz diyor doğru mu? eşit şartlarda ve level larda[signature][hline]And may the force serve you well. She will, because the force is my ally.
Öne çıkan mesajlar
2120201
Sosyal ağlarda paylaş
DeMiRMaSKe
Sosyal ağlarda paylaş
sabonis
gnome'lar imba, kalabalık combatlarda üstüne tıklayana kadar 10 saniye geçiyo :D[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş
Poibra
Ayrıca en güçlü playerlar,ciddi ciddi Priest'lar ile oynamayı severler...
Gerçi priestlar ağlıyor burada bıkbık ediyor ama neyse hehe[signature][hline]Pyramos, 11 Aralık 2004 21:08 tarihinde demiş ki:
Abi diyecek bişi bulamıyorum ya yemin ederim adam POST kasıyor ulan okumadan hosgeldin demiş.bu konun neresine hosgeldin diyebilir bir insan anlamıyorum ya.
Sosyal ağlarda paylaş
Pirvan
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş
Lopeth
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...
John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth
Haydi kafalar Telekoma[/b]
Sosyal ağlarda paylaş
DeMiRMaSKe
Sosyal ağlarda paylaş
DasDa
Go! Godon Onerous
gencfenerbahceliler.com
Sosyal ağlarda paylaş
Rea
ya da bir priest ile druid
druid ler panter vb binebiliyor mu (at,eşek,katır)[signature][hline]And may the force serve you well. She will, because the force is my ally.
Sosyal ağlarda paylaş
fortinbras
- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş
Rea
n de bir druid e karşı hava atabildiği yönleri var mı? mesela druid uçurumdan atlıyo yarı yolda kuş olup uçup gidiyo(eğer kuş olma var ise) bunun gibi şeyler. level 60 ir hunter tek bir ok ile istediğini devirebilir mi? (level 15 civarındaki) ama sadece tek ok.[signature][hline]And may the force serve you well. She will, because the force is my ally.
Sosyal ağlarda paylaş
Rea
Sosyal ağlarda paylaş
arcane
:D[signature][hline]Embrace the shadow!
Sosyal ağlarda paylaş