Bi kere burası forum kendi muhattabını belirleyemezsin. Siz cevap atın szi atmayın diyemezsin. Kendi muhattabını kendin belirlemek istiosan www.icq.com .
5 talent vermiş olmadan yada 3331 talent vermiş olman dispel edilememesini gerektirmez. Warlock larda 31 talent verip soullink alıyorlar fakat oda dispel oluyor hemde taa en başından beri.
5 talent vermiş olmadan yada 3331 talent vermiş olman dispel edilememesini gerektirmez. Warlock larda 31 talent verip soullink alıyorlar fakat oda dispel oluyor hemde taa en başından beri.
Öne çıkan mesajlar
_ILuVaTaR_
valla ediyolar ben cok gördüm öyle yapanları ve avantajda saglıyolar özelliklede roguelar.
Sosyal ağlarda paylaş
cashar
ufak bir fikrim varsa o da cleanse açıklamasında "cleanses 1 magic and 1 poison effect" yazısının gereği olarak magic ve poison kategorisinde bulunan herşeyin kaldırılabilmesi gerektiği. "muhatabım değilsin" gibi çocukça bir yaklaşımın nedenini anlayamadım..
Ben 5 talent point vererek ignite alıorum. Ve crit vurabilmek için staminadan feragat edip bir sürü item buluyorum. Ortadan yarılıp %30 crite çıkıyorum ( kağıt üstünde). 1on1 karşılaştığım düşmana karşı scorch bile cast edecem diye binbir maymunluk yapıyorum. Tek rootumdan(25sec cd) trinketlarla onunla bununla millet elini kolunu sallaya sallaya çıkıyor, 31 talent point verip aldığım şeyler lowbieler tarafından düşük mana costla dispell edilebiliyor.Ardından ignite denen meret 4 sec içinde dotunu bitiriyor. Stack olmuyor.Priest 50-100 mana costlu ve lowlvlda gelen bir dispell ile bunu kaldırabiliyor ve sende bunu mantıklı buluyorsun ?
Evet bu durumda muhattabım değilsin...
Bir insanın kendi muhattaplarını belirleme isteğini çocukça bulmanıda senin kusurun olarak görüyorum...
Sosyal ağlarda paylaş