Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

leaked 1.6 patch notes ..

Dralnu

Öne çıkan mesajlar

Ya bana mı denk geliyor hep yoksa warriorlar cidden overpowered değilmiydi zaten?
Ha eğer warrior healersız dandik grupla AV de ölüp ağlıyorsa onu bilmem, ama aşırı vuruyor sanki(aşırı)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

walla işini bilen hangi warrior a sorsam ben gayet memnunum her class a karşı eşitim diyor ama işte oynaması zor olduğundan oynamayı becerebilenlerin sayısı az ondan ezikmiş gibi geliyo. yoksa hunter ın aimed shot ilw vurduğunu ( aha bu pirvan öküzü 2k vurmuştu bana) warrior Instant olarak vuruyor ( 1.5k crit vuruyor Leather a genelde)
Ne biliyim düz criti adamların 1000 civarı falan :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 19 Haziran 2005 21:38 tarihinde demiş ki:
said:
cashar, 19 Haziran 2005 18:45 tarihinde demiş ki:
Ignite - Can now be dispelled by any effect that dispels magic effects.

çok güzel süper
frosta dönecez ya da oyunu bırakacaz...

magic yazıyordu lakin temizlenemiyordu, doğrusu bu olmuş..

galiba mage hakkında en UFAK bir fikrin yok! o yüzden muhattap olarak görmüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cashar, 20 Haziran 2005 08:09 tarihinde demiş ki:

galiba mage hakkında en UFAK bir fikrin yok! o yüzden muhattap olarak görmüyorum

ufak bir fikrim varsa o da cleanse açıklamasında "cleanses 1 magic and 1 poison effect" yazısının gereği olarak magic ve poison kategorisinde bulunan herşeyin kaldırılabilmesi gerektiği. "muhatabım değilsin" gibi çocukça bir yaklaşımın nedenini anlayamadım..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 20 Haziran 2005 12:53 tarihinde demiş ki:
said:

ufak bir fikrim varsa o da cleanse açıklamasında "cleanses 1 magic and 1 poison effect" yazısının gereği olarak magic ve poison kategorisinde bulunan herşeyin kaldırılabilmesi gerektiği. "muhatabım değilsin" gibi çocukça bir yaklaşımın nedenini anlayamadım..

Ben 5 talent point vererek ignite alıorum. Ve crit vurabilmek için staminadan feragat edip bir sürü item buluyorum. Ortadan yarılıp %30 crite çıkıyorum ( kağıt üstünde). 1on1 karşılaştığım düşmana karşı scorch bile cast edecem diye binbir maymunluk yapıyorum. Tek rootumdan(25sec cd) trinketlarla onunla bununla millet elini kolunu sallaya sallaya çıkıyor, 31 talent point verip aldığım şeyler lowbieler tarafından düşük mana costla dispell edilebiliyor.Ardından ignite denen meret 4 sec içinde dotunu bitiriyor. Stack olmuyor.Priest 50-100 mana costlu ve lowlvlda gelen bir dispell ile bunu kaldırabiliyor ve sende bunu mantıklı buluyorsun ?
Evet bu durumda muhattabım değilsin...
Bir insanın kendi muhattaplarını belirleme isteğini çocukça bulmanıda senin kusurun olarak görüyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Bi kere burası forum kendi muhattabını belirleyemezsin. Siz cevap atın szi atmayın diyemezsin. Kendi muhattabını kendin belirlemek istiosan www.icq.com .

5 talent vermiş olmadan yada 3331 talent vermiş olman dispel edilememesini gerektirmez. Warlock larda 31 talent verip soullink alıyorlar fakat oda dispel oluyor hemde taa en başından beri.
Sosyal ağlarda paylaş

Faramire katılıyorum , başta warlock ve druid lerin en iyi özellikleri dahil olmak üzere bir çok büyü dispel edilebiliyor onun için normal karşılamak gerek.Kendimden örnek vermem gerekirse 700 küsür mana ile attığım regrowth veya 335 mana ya yaptığım rej. büyüm şey kadar mana ile dispel ediliyor , 33 talent ile aldığım innervate dispel ediliyor , aynısını bende bana poison ve curse atanlara uyguluyorum.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
Lorath Tauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-

[Bu mesaj Arloth tarafından 20 Haziran 2005 14:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Faramir, 20 Haziran 2005 13:56 tarihinde demiş ki:
Bi kere burası forum kendi muhattabını belirleyemezsin. Siz cevap atın szi atmayın diyemezsin. Kendi muhattabını kendin belirlemek istiosan www.icq.com .

5 talent vermiş olmadan yada 3331 talent vermiş olman dispel edilememesini gerektirmez. Warlock larda 31 talent verip soullink alıyorlar fakat oda dispel oluyor hemde taa en başından beri.

http://tdk.org.tr/tdksozluk/SOZBUL.ASP?kelime=muhatap&GeriDon=3
Türkçeyi öğren önce...Ben kimseyede mesaj atma demedim,uydurma!
Bu kadar talent verilen ve CD si uzun olan birşey o kadar basit dispel edilemez edilmemeli...Eğer ediliyorsa bunun karşı tarafa costuda hafif olmamalı...Bu sadece magete değil birçok classın sorunu bu arada...
Senin mottoya görede healinglerin hepsi instant ve mana costsuz olsun ?
Neyse sadece mage olanlar bu yapılanın ne kadar salakça bir nerf olduğunu anlıyabilir gerisi boş :)

[Bu mesaj cashar tarafından 20 Haziran 2005 14:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@cashar
cleanse ve dispel magic, magici dispel eder bu kadar basit ve esprisi de senden daha az manaya dispel etmesi. dolayisiyla ignitein da 4 snlik bile olsa dispel edilmesi lazim, bug düzeltilmis. ama sen yine de /cry mode on, millete saldiriyosun.[signature][hline]ICQ: 132225
MSN: [email protected]

[Bu mesaj Elufulec tarafından 20 Haziran 2005 14:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cashar, 20 Haziran 2005 13:25 tarihinde demiş ki:
said:
Sam, 20 Haziran 2005 12:53 tarihinde demiş ki:
said:

ufak bir fikrim varsa o da cleanse açıklamasında "cleanses 1 magic and 1 poison effect" yazısının gereği olarak magic ve poison kategorisinde bulunan herşeyin kaldırılabilmesi gerektiği. "muhatabım değilsin" gibi çocukça bir yaklaşımın nedenini anlayamadım..

Ben 5 talent point vererek ignite alıorum. Ve crit vurabilmek için staminadan feragat edip bir sürü item buluyorum. Ortadan yarılıp %30 crite çıkıyorum ( kağıt üstünde). 1on1 karşılaştığım düşmana karşı scorch bile cast edecem diye binbir maymunluk yapıyorum. Tek rootumdan(25sec cd) trinketlarla onunla bununla millet elini kolunu sallaya sallaya çıkıyor, 31 talent point verip aldığım şeyler lowbieler tarafından düşük mana costla dispell edilebiliyor.Ardından ignite denen meret 4 sec içinde dotunu bitiriyor. Stack olmuyor.Priest 50-100 mana costlu ve lowlvlda gelen bir dispell ile bunu kaldırabiliyor ve sende bunu mantıklı buluyorsun ?
Evet bu durumda muhattabım değilsin...
Bir insanın kendi muhattaplarını belirleme isteğini çocukça bulmanıda senin kusurun olarak görüyorum...

valla şu mantığa göre 31 talentlık innervatein ufacık manaya dispel edilmesinden dolayı "böhüahhah" diye ağlayarak uninstall etmem lazımdı
Sosyal ağlarda paylaş

ben priest değil paladinim bir kere.. :)

şamanlar yüzlerce manalık buffları ikişer ikişer kaldırırken cleanse de kaldıracak tanımı neyse, cleanse ile temizlenemeyen şey istiyorsan warrior açacaksın kardeşim..

hayır zaten buga sığınıp onu savunmanın bir mantığı yok ki. eleştireceksen bugın kaldırılmasını değil blizzard cleanse, purge vs gibi spelller koymasını eleştirmen lazım..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cashar, 20 Haziran 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
said:
Faramir, 20 Haziran 2005 13:56 tarihinde demiş ki:

http://tdk.org.tr/tdksozluk/SOZBUL.ASP?kelime=muhatap&GeriDon=3
Türkçeyi öğren önce...Ben kimseyede mesaj atma demedim,uydurma!
Bu kadar talent verilen ve CD si uzun olan birşey o kadar basit dispel edilemez edilmemeli...Eğer ediliyorsa bunun karşı tarafa costuda hafif olmamalı...Bu sadece magete değil birçok classın sorunu bu arada...
Senin mottoya görede healinglerin hepsi instant ve mana costsuz olsun ?
Neyse sadece mage olanlar bu yapılanın ne kadar salakça bir nerf olduğunu anlıyabilir gerisi boş :)

[Bu mesaj cashar tarafından 20 Haziran 2005 14:15 tarihinde değiştirilmiştir]

Çook pardon mister 4 nal, sana bi sözlük hedie edelim kurtul bu internete sözlük için girme eziyetinden. Çoook pardon yazım hatalarından dolayı. Bayılıyorum senin gibi vericek cevaplar bulamayınca sözlüğe sarılıp noktalarla virgüllerle uğraşan insanlara:)

Dedikleri gibi "/cry" luzır nub bye
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dethatt, 19 Haziran 2005 20:39 tarihinde demiş ki:
berserker stance deyken fear yediginde berserker rage e basip fear dan cikabiliyorsun diye biliyorum ?

Öyle 7/24 kullandığım bişey...Artı bazı arkadaşlar çok güzel yazılar yazmış warrior adam gibi kullanan + arms ve fury talentlerinden da güzel karışım yapmış biri (bence) etrafı dmg manyağı yaparki birde güzel gearlar varsa tüm classlarla kağışabilcek güçte olur ama warrior için iyi bir silah şart..[signature][hline]Cogito ergo sum!
Lvl 51 Tauren Warrior - BL
Sosyal ağlarda paylaş

paladinler için 1-2 bug düzeltilecekmiş, charger için yeni ikon konacakmış, shield aktifken divine intervention kullanınca ölünecekmiş..

divine intervention kadar manasız oyunda başka bir spell var mıdır acaba.. paladinin kendi üstüne uyguladığı birşey olsa tamam da en dayanıklı rescinin cloth giyen resciyi kurtarmak için kendini bilerek öldürmesi inanılmaz derecede saçma..

kendini öldürmek için reagent parası veren tek sınıf.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...