Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vazgeçemedikleriniz...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kafam.. valla bi kere kaybettim çok üzüldüm, sonra buldular geri verdiler bi daha kaybedersem yine çok üzülürüm[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
said:
kermit, 21 Haziran 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
çakmağım

ve camel[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
iPod kesinlikle. İlk hediye geldiğinde aman daha gerekli bişi olabilirdi dedim şimdi onsuz çıkınca eksik hissediyorum .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Mesaj tarihi:
düşündüm de şu son sene nelerden vazgeçmişim, ama hiç bi zaman camel dan vazgeçmemişim. herşeyim değişmiş bi içtiğim sigara değişmemiş[signature][hline]COMFORTABLY NUDE
:P
Mesaj tarihi:
Cüzdan, anahtar, özellikle cep tel, bilgisayar, odamdaki modifiyeli araba, lotr, sw posterleri yatagmn baş ucundaki ejderha mzragı serisii diablo serisi, lotr serisi, bilgisayar tabiki :D[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun

Mesaj tarihi:
telefon ve cüzdan
zaten onun harici pek bişi taşımam :)
cüzdan giderse ağlarım içnde kredi kartı resim kondom kimlik falan oldugu için[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
Evet çakmağım ve Camel'ımı unuttum ben koymayı . Zararlı onlar ama hehe.[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Mesaj tarihi:
11 sene önce kız arkımın ördüğü bileklik :D Cep Telim ve cüzdanım icindekiler[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .!
Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
  • Yeni Oluştur...