ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 hahuah zaten adamlar yannıslıkla taraftar seslerini de tercume edip soyluyolar :D[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neveziah Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 said: ZeuZ, 21 June 2003 20:28 tarihinde demiş ki: Neveziah ordaki adamların rol yaptıgını biliosun di mi ?[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Tamamen rol değil. Herkes rol sanıyo ama kesinlikle hepsi değil. Yani adamın kafasına güm diye demir sandalyeyle vurup da rol yapıyorum demek olmaz heralde. Ama bazı yerlerde rol yaptıkları belli oluyo ama o dövüşlerin yüzde 80 i gerçek.[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ohs hadi ya ne zaman birleştiler *!konuyla ilgili bilgisi varmış gibi yapar ama aslında alakası yoktur*[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds Linked by an endless thread Impossible to break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neveziah Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Oldu bayağı. Yani ben 2 yıl önce seyretmeye başlamıştım. Ama o zaman öncesinden olduğu belli. Yani heralde 3-4 yıl oldu[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 herifler 98724 kere birbirlerinin bacak arasına tekme atıyor. nasıl yüzde 80i gerçek olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neveziah Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Bi maçta 1 kereden fazla atanı görmedim. Zaten öyle tekme atınca adam yere seriliyo direk. Yav dışarıda ambulans falan bekliyo,maçlarda adamların bazılarının kafası yarılıyo,akıyo kanlar filan. sonra bi tarafları kırılabiliyo,hemen sadeyeye koyup götürüyolar adamı... ohoo bir sürü böyle gerçek olduğunu kanıtlayan şey var. Bir şey daha: Adamın kafaya taak diye sandalyeyle vuranlar da oluyo...[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 bencede az vurmaları pek mumkun değil yarısını vuruyorlardır. bi kafes macında adam 2-3 kez kafese tırmanıp adamın ustune atladı onda rol yapması sizcede zor değil mi?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 yokmu takip eden=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 rp yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 oh c'mon, instead, watch Superbowl! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 -alatariel- said: yokmu takip eden=/ Biz eğlencesine Snek'ten takip ediyorduk. Sonra digiturk'ten gitti kanal =) Bazen çok sıkılırsam Dailymotiondan açıyorum. Pembe dizi gibi zaten, izleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 çok çılgın şeyler oluyor. özellikle bu hafta ki monday night raw muh-te-şem-di. yaşasın böyle işler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Dalga mı geçiyorsun anlamadım ama merak ettim. Açıp bakayım ehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 alatariael vay be çok marjisin hee cool :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 dalga geçmiyorum. takip ediyorum bir süredir.S'nek te yayınlanırken de izliyordum. izledikten sonra konuşabilicek birileri bulmak benim derdim. heyecanı paylaşmak istiyorum^.^ ayrıca buradan Triple H'e sesleniyorum. allah mısın be adam!!çekicine kurban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Tamam hemen açıyorum ^_^ Canım sıkılıyordu iyi oldu eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Eurosport yayınlıyordu galiba. R. Mysterio Junior mu ne vardı maskeli bir tip. adam çok estetikti. Ha bir de goldberg vardı fsdf. keline kurban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ya hep merak etmişimdir bu maçlarda kazanan, şampiyon fln nası belli oluyor? sezon öncesinden kura mı çekiyorlar aralarında bu sene sen şampiyonsun gibi_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 oyununu oynardık lan GOLDBÖRG vardı herkesin favorisi. nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 -alatariel- said: dalga geçmiyorum. takip ediyorum bir süredir.S'nek te yayınlanırken de izliyordum. izledikten sonra konuşabilicek birileri bulmak benim derdim. heyecanı paylaşmak istiyorum^.^ ayrıca buradan Triple H'e sesleniyorum. allah mısın be adam!!çekicine kurban. triple h! hastasıyım, ben motorhead dinlerken tanıştım kendisiyle. madem seviyosun şunlara bak ona yapılmış şarkılar. girişlerde kullanıyo. http://www.youtube.com/watch?v=VQzsK4FAnx0 bu the game, gaz şarkı, klibiyle silme triple h dolu. http://www.youtube.com/watch?v=zk9WXRHaEkw bu da king of kings, ikisi de gaz, triple a yakışır şarkılar. adamlar kanka olmuş, triple bi şarkıda lemmy'ye eşlik ediyodu hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ahaha güzelmiş=) triple h'e tapıyoruz. ama ben en çok john cena'nın giriş şarkısına bayılıyorum. u can't c me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 "The Game" intro olarak çok şık bir şarkı evet :) Pazartesi'yi izledim bende. Çekiç geyiği çok güzel yapılmış ehehe :D Şu pembe dizi tadındaki hikaye kısımları çok eğlenceli oluyor zaten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 kim upladı bu topağı ya dsuhdfgfd profesyonel olarak ilgileniyorum yazmışım hangi kafayla yazdıysak artık görende çıkıp güreşiyoruz falan zannedicek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 kingpin said: kim upladı bu topağı ya dsuhdfgfd profesyonel olarak ilgileniyorum yazmışım hangi kafayla yazdıysak artık görende çıkıp güreşiyoruz falan zannedicek :) bende eski olduğunu farketmemişim bir kaç saniye düşündüm profesyonel olarak nasıl ilgileniliyor diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 elemanların şovları hakkaten izlenmeye değer. ben bütün dövüşçüleri seviyorum biri hariç. italyan olan eleman ismini unuttum. oda divalardan Maria ile beraberdi o yüzden kıldım herife. ayrıca Kane giriş müziği (tu) şu ana kadar izlediğim en iyi maçta wrestlemania 23 te (2008de yapılan yanlış biliyorda olabilirim) money in the bank maçı ha birde Batista vs. Undertaker. adamların ikiside pes etmiyordu maçta yuh dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar