paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 eet oldu birde deliyemi yaklaşıozki nasıl yaklaşırsınız dion hocam illa bir amacı vardır kendine zarar vermekte belkide sadist olmak nasıl birşey die kontrol ediodur yane sonuçta adam kendini şartladıysa kendimi jiletlicem die ne kadar kıvransada geri çeviremezsin veya hayat güzel çiçekler böcekler laylaylom diince adam vazgeçmior :/[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 intaar edicekseniz ne uraşıyosunuz gidin atlayın boğaz köprüsünden kurtulma şansı da yok denecek kadar az. eğer bigün intaar eder de kurtulursam bu daha da beter bi durum bana göre.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: paparnoz, 20 Haziran 2005 19:29 tarihinde demiş ki: eet oldu birde deliyemi yaklaşıozki nasıl yaklaşırsınız dion hocam illa bir amacı vardır kendine zarar vermekte belkide sadist olmak nasıl birşey die kontrol ediodur yane sonuçta adam kendini şartladıysa kendimi jiletlicem die ne kadar kıvransada geri çeviremezsin veya hayat güzel çiçekler böcekler laylaylom diince adam vazgeçmior :/ zaten adama hayat güzel laylaylom mualmelesi yaparsan bu onu ciddiye almadığın ya da hasta muamelesi yaptığın anlamına gelir ki böyle davranmaktansa görmezden gelmek daha iyi. sonuçta deli sıfatı tabi ki bu durumda kullanılamaz ama onların bu davranışlarının arkasında da psikolojik nedenler var, o yüzden psikolojik destek faydalı olur bu durumlarda.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 psikolojik destek derken ne kastediorsun ?[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 psikiatri kadar ağır tedavi abartı olur ama psikoloğa görünmek gibi mesela[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 lisede vardı bitane bızım oyle gerızekalı hergun bıyerıne faça atıp gelıyodu okula gosterıyodu sorada bızede aha bak dun bunları yaptım ama guzel durmadı bıraz da suraları yapıcam hmm bu nası beyler falan gibisinden. Sallamıyorum aynen boyle sankı adam tuale tablo cızıyodu da bızden yorum bkelıyo nası olmus falan gibisinden[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 "bak kolumu kestim hava atıcam diye nasıl olmuş?" "bak ben çok acı çekiyorum yaaa yaaa." "midem erisin diye boya sökücü içtim sen yapamazsın ama erkek adam boya sökücü içer"[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 kendimi çimdikledim kurtarmaz mı karizma bakımından?[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ben rottinglerle kolumu çizmeyi çok severdim çıkan sese hasta olduğum için paso çizerdim =) sonra farkettim acıdığını...[signature][hline]tuana... DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Benim bir arkadaş vardı kolunu gösterne kadar kolu var zanlediyordum, yine aklıma geldi kolsuz :)[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 benı nasıl karşılıcaksınız bilmiyorum ama..beni yakından tanıyanlar bilirler.. bi sürü problemim var..evet bende sinirlendiğim zaman başkasına zarar vermek yerine kendıme zarar verenlerdendım..faça atıyordum(arada bi atıyordum,artı pekde derin atmıyorum...).ama hiçbir zaman şov yapmadım..yapma gereğide hissetmedim.. ciddi bunalımlar geçirdim.halada geçiriyorum..ya annatılmıyorkii içindekiler..bişekilde kendini birşeylerle oyalıyorsun..belki kötü yapıyorsun ama alternatifi yok gibi.aklınıza gelebilecek her şeyi yaptım..bali çektim,esrarın en alasını kullandım,tiner çektim.ama bunların hepsinden arındım.peki bunlar ın bana yararı oldumu hayır..sadece daha kötü olmama neden oldu..cok kötü pis ortamlara girmeme neden oldu..ama allaha şükür hepsinden kurtuldum..(hiçbir tedavi görmedim,kendi irademle kurtuldum) bunları niyemi anlattım.. örnek alında siz bu hallere gelmeyin.diye sizler benım kardeşim sayılırsınız..ben bu pislikleri yeterince yaşadım siz yaşamayın die... [Bu mesaj HocaEfendi tarafından 20 Haziran 2005 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 arkandayım kanka..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Ben küçük acilardan zevk aliorum, kendimi kesmedim su ana dek.[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 müslümcym lan getim jiletimi kesicem :D[signature][hline]Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: rahmetlide sollardı.. [b]Everybody loves SLASH! Slash 01 Slash 02 Slash's Official Fan Site :tebrikz: :horace: :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 benim bir arkadaşım var.bi çocuğa aşık oldu bu sene ama çocuk ona yüz vermedi baya gicik davrandı falan.kız da sorun yaptı,depresyona falan girdi kesti bileklerini.çok derin diil ama yinede baya hırpalamış kendini.üzüntülerini atıyomuş bu şekilde.'başka yol yokmu üzüntülerini atcak,git çocuğun suratına bi tokat at üzüntülerin sikıntıların fırlar dışarı'dedim yemedi tabi.haklı, banada yemezdi:D[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 HocaEfendi sen doğru yolu bulmussun nickinden belli :P[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Fistan, 20 Haziran 2005 18:17 tarihinde demiş ki: nip tuck ta dün gece.. ROFL ahah ... gece gece kopardin fistan , tam yerinde kullanmissin millet iyice abartmaya baslamis yok falcatalar yok satirlar ... bu arada ekliyim eheh 13 14 yasindaydim sevgilimin adini kazimak istemistim koluma sonra bi cizik attim direk caydim eheh yemi$im sevgilisini dedigimi hatirlarim hala.[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. [Bu mesaj Disappear tarafından 21 Haziran 2005 03:28 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Disappear tarafından 21 Haziran 2005 03:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Su ana kadar böyle bir harekete teşebbüs etmedim. Ama çok sinirlendiğimde ya da moralim çok bozuk olduğunda hayali olarak bu olayı gerçekleştirip rahatlıyorum.. :-D En güzeli :)[signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki: dopluk insanın üstüne yakışanı giymesidir.. Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 nçk nçk nçk... böle şeyler yapılmamalı... :yapma:[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Hehehehe ama hayali, gerçek değil!! Yapamam zaten kan tutar :-D[signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki: dopluk insanın üstüne yakışanı giymesidir.. Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ben ba$kalarina zarar veriyorum daha eglenceli oluyor,evet dogru bildiniz sadistim ben :)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: nindalf, 20 Haziran 2005 15:33 tarihinde demiş ki: Mazoşit maymun beyinliler örgütüne telefon ac... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 :-D[signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki: dopluk insanın üstüne yakışanı giymesidir.. Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: vesmor, 21 Haziran 2005 18:06 tarihinde demiş ki: ben ba$kalarina zarar veriyorum daha eglenceli oluyor,evet dogru bildiniz sadistim ben :) :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 garip insanlar.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar