Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 fener roberto carlos'u aldıgı gün davids gs ye gelir =P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 roberto carlos'uda gs alıcakmış :P[signature][hline]Lucas || Reconquista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 biz avcumuzu yalarız uefada bi *ok yapamayzı şamp. liginide *ok goruruz[signature][hline]semPATİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 koymuşun * ları hiçbişe anlamadık[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 *ok=bok[signature][hline]semPATİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 O_o[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Yuh be... Umarım doğru deildir bu[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 gidemez yaw :([signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bu kadar ucuz ve kaliteli bir adamı hakkaten elinde tutamıyosa gitsinler bi an önce...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bülent tulun'u dinledim kesinlikle verdik diyor inanıyorum ama eğer yalansa vermemişlerse allah hepsinin bin türlü belasını versin defolsun gitsin ö.canaydın ve yönetimi[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 valla eğer gittiyse vay halimize[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bizim yönetici bülent tulun'da adam üstüne basa basa verdik parasını diyor göz göre görede yalan söylenmezki.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 yahu ucuza süper bi adam bulmuştuk gözüken yönetim parasını ödememiş ya bazı şeyler yazıcam yöneticilerle ilgili neyse en iyisi bişey yazmayım.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bu olay ya gs ye yada marsilya ya patlıycak gerçi ribery gelse bile hangi yüzle gelcek, veya yönetim hangi yüzle parasını veremedik diycek. canaydın istifa :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 zaten yönetim yaptıgı acıklamada ribery bi daha gelemez dedi dogrusu da bu ama fifa ne yönde karar wericek...galatasaray yönetimi 10 milyon euro tazminat ödicekler dio ama eger 3 aylık denilen madde warsa kötü kazık atmıslar..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 klüpten açıklanan gibi deilse bu yönetimin iyice suyu ısınır artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 böle yönetime sadece kafam girsin diyorum.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ee adam kalmadı bu takımda :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 canaydın ah canaydın sana bişeyler yazıcam zor tutuyorum kendimi, bu kongre bu adamı ikinci sefer nasıl seçti hala anlayamıyorum.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 süleyman rodop söyledi gs yönetiminin güvendiği şey gelecek sene avrupada oynamak için uefaya yollanmak üzere hazırlanmış bütün gs li oyuncuların klüpten alacağım yok diye imzalanmış bişey varmış ribery de imzalamış yane parayı ödememişiz ama uefaya katılabilmek için aldığımız bu kağıda güveniyomuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama Bugün Fransız basınında oyuncumuz Franck Ribery'nin Olympique de Marseilles takımı ile anlaştığına dair haberler yer almıştır. Franck Ribery, bonservis bedelinin tamamı Metz Kulübü'ne ödenerek 3 yıllığına kadromuza dahil ettiğimiz oyuncumuzdur. Gazete haberlerinde iddia edildiği üzere kulübümüz anılan futbolcuya yaptığı ödemelerde kontratının iptalini gerektirecek bir gecikme olmamıştır. Bu husus Franck Ribery'nin şahsen imzaladığı ibranameden ve banka dekontlarının tarihlerinden kolayca anlaşılmaktadır. Bahse konu haber ile ilgili kulübümüz; oyuncuya, Olympique de Marseilles Kulübü'ne, Fransız Futbol Federasyonu'na, FIFA'ya, haberi yayınlayan L'Equipe ve Provençale Gazeteleri'ne gerekli ihtarnameleri göndermiştir. Bu şartlar altında varolan kontrat maddelerine rağmen bu transferin gerçekleşmesi durumunda oyuncu ve/veya yeni kulübü çok yüklü bir tazminat ödemek zorunda kalacaktır. Galatasaray Spor Kulübü[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 crimson 2. sayfada ben ne yazmışım?[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 özür mü diliim!? görmemişim[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 allahım yarabbim ya şu canaydın denen uğursuzu ve yönetimini galatasaraydan kurtar![signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 fifaya kalcak olay.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar