arc Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 koreliler değil ama bence bu çift (ki eğer gerçekten "oyun oynamak" uğruna çocuklarının ölümüne sebep olmuşlarsa) gayet de salaktır, gerizekalıdır, kimse de bu fikrimi değiştiremez.[signature][hline]bloody mess all over my clothes! => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Chemical, 20 Haziran 2005 23:25 tarihinde demiş ki: türkiye chem 2-3 ay sonra yine gösterime girdi pokemon. hani yasak?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 türkiyede yasaklar delinmek içindir[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 yazik bebişe yaaa :/[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani / gizli ninja Wen[Black Sabbath] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: taz, 20 Haziran 2005 23:18 tarihinde demiş ki: çocuk nası ölür 4 saat içinde evde yalnız yalandır :p olm seni bıraksak 2 saate kendini öldürme potansiyeline sahipsin küçücük çocuk ne etsin :D[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: fedaykin, 20 Haziran 2005 23:04 tarihinde demiş ki: Pardon sizinle aynı ülkede mi yaşıyoruz? Benim yaşadığım ülkede milyonlarca kişi çocuğunu allaha emanet sokağa salıyor, evde bakması için 5 yaşındaki kardeşine bırakıyor, sabah işe gidip kapısını kilitlediği evde çocuğunu akşama kadar evde bırakıyor. Hatta haberlerde izlemişsinizdir bu şekilde bu ülkede her yıl bir sürü çocuk, en çok yangın sebeiyle ölüyor. Adamlar 5 saat yanlız bırakmış bir anda cani, salak, aptal ilan ettiniz. Biz bunu bebek sahibi olacak kadar olgunlaşmamış diye değiştirsek daha doğru olmaz mı? Sorun annenize babanıza özellikle ilk çocuksanız size karşı ne salaklıklar yapmışlar, şimdi olsa asla yapmam dedikleri ne çok anıları var. Siz önce gidip kendi annenize babanıza hıyar diyip onları sallandırın. Koreliler aptaldır... Wow'da Türkler salaktır diyen bir adamı linç etmeye çalışan kişiler aynı lafları konu başkası olunca çok rahat edebiliyor. Bu arada işin medya yönüne hiç deyinmeyeceğim, haber değeri taşıyan bazı vakalarım olduğumdan gazetecilerin kıçlarından ne güzel uydurduklarını biliyorum. said: -007-, 20 Haziran 2005 21:43 tarihinde demiş ki: alın size kaynağın kaynağı. ayrıca bizim vakalarda yer alan kitle cahil eğitimsiz. salak olanlar da var tabi. onun kaynağı da eğitimsizlik; ama ana babalarımıza laf etme, deneyim ayrı bir şey.[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 oha bu ne ya.ne bicim bi sorumsuzluktur evde bebek var bırakıp oyun oynamaya gidiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Demekki WoW zararlıymış, küçücük bebeğe acıdım walla çok sorumsuzluk yapmış ailesi.[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster [Bu mesaj Seregwethrin tarafından 21 Haziran 2005 00:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Seregwethrin, 21 Haziran 2005 00:04 tarihinde demiş ki: Demekki WoW zararlıymış al işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bödöööffffff !!!! yuh lan bebek tek başına bırakılmaz zaten başta ne mal anne baba lan bunlar.[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 cs de tanıştık uo da evlendik msnden çocuğumuz oldu wow dan çocucuğumuz öldü. biyografi[signature][hline][/b]Msn adresim Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. elvyn, 19 Haziran 2005 02:09 tarihinde demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: fastreload, 21 Haziran 2005 03:18 tarihinde demiş ki: cs de tanıştık uo da evlendik msnden çocuğumuz oldu wow dan çocucuğumuz öldü. biyografi ben iptal :D eheuh süperdi bu Bende çocugumu internetten download edicem eheh :D[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Arden, 21 Haziran 2005 03:22 tarihinde demiş ki: said: fastreload, 21 Haziran 2005 03:18 tarihinde demiş ki: cs de tanıştık uo da evlendik msnden çocuğumuz oldu wow dan çocucuğumuz öldü. biyografi ben iptal :D eheuh süperdi bu Bende çocugumu internetten download edicem eheh :D aman crackini unutma edit: hatta Burdan indirebilirsin[signature][hline][/b]Msn adresim Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. elvyn, 19 Haziran 2005 02:09 tarihinde demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim [Bu mesaj fastreload tarafından 21 Haziran 2005 03:25 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj fastreload tarafından 21 Haziran 2005 03:26 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj fastreload tarafından 21 Haziran 2005 03:26 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj fastreload tarafından 21 Haziran 2005 03:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 yuh abarmışlar. bende başlıyıcam yarın veya 1-2 gün içinde. hiç kasmasammı :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 mesela ben bilg başıdnayken su için taa aşşaya inmeeye üşeniom annemde bana aynen ''üşenenin çocugu olmaz'' dio bende her seferinde ''ona üşenmem'' diorum afdsfds :)[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Bunun wow'la falan bi alakası yok yani tamamen o ailenin gerizekalılığı , kendini kontrol edememe , çocuğu için oyunun başından kalkamama olayı . Siz sanıyomusunuz onlar oyuna kaptırıp da saatin farkına varmamışlar . Yalan . Sağ üst köşede saat yazıyor be kardeşim bariz ''aman bişey olmaz uyuyordu uyanmamıştır'' demişlerdir yani cehennemlik bunlar .[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c WoW : Xaenin-Night Elf İmam Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ahlaksız sorumsuzlar işte linç edeceksin...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Dynun, 20 Haziran 2005 22:06 tarihinde demiş ki: 1-2 saatliğine demişler ama el kadar bebeği ben 2 dakka yalnız bırakmam. Bunların umurlarında değilmiş. [signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 oha be kardeşim bu salaklar oynamasın oyun hatta yaşamasın ölsünler bu kadarda salaklık olurmu..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Coder, 21 Haziran 2005 08:31 tarihinde demiş ki: said: DarKGaMeR, 20 Haziran 2005 20:56 tarihinde demiş ki: koreliler salaktır Al işte türklere özgü bir yorum.. bu haberi bana gonderen alman bir arkadas da ayni lafi dedi,demek ki turklere ozgu degilmis.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 dumur...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 oha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 tamamen gerizekalılık bu ya nasıl bişidir bu ya off sorumsuz insanlar sinir eder beni[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Valla bizim arkda yemek yemegi unutuyor :)) knight online diye boktan bi oyun var ultima olsa neyse :)) adam oyunda level kasıyo sadece ne ....... yarayacaksa level kasmasası creep kesip duruyo fareler ejderler dealı bisiler kesiyo level atlıyaıncada seviniyo garibim adam oyun yüzünden aldıgı tüm derslerden kaldı nerdeyse neyse 1 yılı gitti ve biz oynama dedikce aramız bozuldu kendisi bilir artık OYUN SİZİ DEĞİL SİZ OYUNU YÖNETMELİSİNİZ[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bu kadar salak nasıl olunur[signature][hline]Image is everything, so play with it. forvet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar