Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

11 Eylul/Word

Laraken

Öne çıkan mesajlar

11 Eylül olaylarında ikiz kulelere çarpan uçaklardan birinin uçuş
numarası Q33 NY imiş.

Simdi bir word belgesi açıyorsunuz tertemiz, bu rakam ve harften
oluşan uçuş numarasını kopyalıyorsunuz.Daha sonra bu yazıyı taratıp karakter büyüklüğünü 72 (en büyük) yapıyorsunuz. ve de yazı karakterini de "Wingdins" olarak
ayarlıyorsunuz. Dikkat edin webdings değil wingdings.. çok şaşıracaksınız emin olun!!!!!!!!!!!!!

biliorum eski ama olsun görmeyenler wardır belki.
Sosyal ağlarda paylaş

kurandaki 19 mucizeleri,
fatih sultan mehmetin bilmem kac rakamı

vb versiyonlardan sonra birde bu çıktı.

boş işler bunlar,
paticik.com kelimesinde 19 ile carpıp bir milyon defa bi iki rakama bölerseniz uzay gemisi çıkıyormuş. yeterince ugrasılırsa avakadro sayısına bile ulaşılır. olmadi pinin deirnlikleirne dogru yol alırız. toplam üye sayısı ile atılan mesaj sayısını carpımının iki katını helloriiii fontu ile yazıncada karakedi masondur yazısı çıkıyor.

bilemicem artık.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Web Site(ler)mizin Tarihçesi
Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience!
Sosyal ağlarda paylaş

ilginç..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karakedi, 22 Haziran 2005 12:32 tarihinde demiş ki:
avakadro sayısına

bu ne ya hehe öldüm :)
Paticikte smileyleri highlight edince canavar oluyolar mesela
[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S

[Bu mesaj Ardeth tarafından 22 Haziran 2005 12:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 22 Haziran 2005 12:50 tarihinde demiş ki:
BONE'u windingse çevirdiğinizde "eğer ctf'de flagi kapıp kaçmaya çalışırsanız sizi öldürecektir" gibisinden birşeyler diyor. ilginç. uçak olayı da buna benziyor sanırım :-P

Yanlış, Google yazısı çıkıyor direk.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bi sölentiye göre de o uçağın plakası q33ny miş ama nasıl olabilir bunu billgates yapmadımı yani windows kaç yıl önce yapıldı bu olaydan bence saçma[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi Word'ü açıp boş bir sayfa açıyorsunuz ve Times New Roman fontunda "Karakedi masondur." yazıyorsunuz sonra bu cümleyi seçili hale getirip fontu Tahoma yapıyorsunuz ve gördüklerinize siz bile inanamayacaksınız... Karakedi masonmuş![signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karakedi, 22 Haziran 2005 12:32 tarihinde demiş ki:
kurandaki 19 mucizeleri,fatih sultan mehmetin bilmem kac rakamı,vb versiyonlardan sonra birde bu çıktı.

Hurafe efendim bunlar; Zekeriya Beyaz
Hurafe olduğu kesin olmakla birlikte mistisizm saplantısı ilginç gelir bana... İsterseniz yapın sizde bir font kendinize sayılara rastgele imgeler atayın aynı şekilde... Atıyorum 0(engel), 7 (gemi), 12 (yangın) olsun... 12.07.2029'da Gigantic isimli gemi bir buzdağına çarparda yanarsa namınız yürür.
Yok daha iyisi biz fontları Tanrı ilan edelim (Bir de büyük Tanrılar var Dafont, Larabie vs.) Falcılar seçelim, bu arkadaşlar fantastik yorumlarda bulunsunlar tarihe göre çıkan şekiller üzerinden. Hatta font falı falan olsun, Xyliotela fontuna göre 22,06,2005 te öküz zepline boynuz atacak gibisinden...
Font falı aslında iyi fikir ha, bakarsın bana da Yasemin Boran'ın yanında yer verir gazeteler, dergiler... Evet fontlar geleceği görmüştür, saygıda kusur etmeyin, font çarpar... Yüzünüze soğuk damga gibi yapışır. İzi sonsuza kadar çıkmaz.. Hoamooo Wingdins, Hoamooo Xyliotela, Hoamoooliteska Dafont, Hoamoooliteska Larabie

Hoamooo:Fontizmde Tanrı selamla şekli. ebn buldum[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...