Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 efendim kadrolar biraz dengesiz olduğundan maçın başında değiştirmek zorunda kaldık. ben ve kenderleme urza ve phalanx ile değişti. kalvari oldum yani heh.. 1-2 farkla maçı aldık mutluyuz gururluyuz fotoğraflar fizbanda gelince koyar. phalanx gol kralı, fizban da asist kralı oldu hehe neyse benden bu kadar, şu anda çok yorgunuuuuum :)[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ehe evet urza yine klasik adam sırf gaz :) öğrendiğimiz birşey var: estel koşuyorken önünde durmayacaksın. üff ayaklarım feci ağrıyor, hissetmiyorum yani :)[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 abi urza ne adamsın ya :) alt tarafı eğlencelik maç yaptık adam maçın kritiğini falan yapıyor yok şu çirkefti tekme yumruk attı falan sakin ol hoca yani o kadar abartma :)[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Aah ah :) Ulan hanginiz benim yaptigim deparlari yaptiniz lan? Bi deparda hepinizi geçmedim mi :P ilk defa o kadar hizli top sürdügümü hatirliyorum. :) Birde bir frikikim vardi. Kaleden başladim koşmaya urza kenara atti kendini ben koydum babacumun kafasina topu sonra momentumdan duramadim bende girdim baraja :) Ne baraj kaldi ne bişey :=[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 MAç eğlencili idi fakat çok YORULDUM. Aşırı hamlıktan ara sıra gaza geliom iki üç adam çalımluıom manyak paslar veriorum ( ama dela atamio o ayrı bi olay :) ) sonra orda kaliorum çat die yoruluom geri dönemiom Urza da daldı baya bana :) Yine de ownaj dık! :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 39128293[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 53943593[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 29433385[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 74891579[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Maç çok eglenceliydi valla :) Benim yaptigim açılmalar falan.. Bitanesininde aklina gelmedi üstümden aşirtmak :)[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ben gris (phalanx) e kıl kaptım. adamın çalımlamadığı kişi kalmadı bi de her vurduğu gol oldu. adam maçı ciddiye alan tek kişiydi ehe[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ben olsaydım kesin skor çok farklı olurdu :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 bu arada gimlinin saç&sakalı tam obi-wan stiliydi. direk yolda görünce oha oldum abi saber getirseydim keşke fotoğraf çektirirdim bakın obi-wanla kanka oldum diye euhe bu arada selam gimli :p[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 abi harbi öle yA imza falna alacaktım yani baktım böle Obi Wan süper karizmasın gimli taptık sana! :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 :D Hele sakal uzasın gençler hele sakal. İşte o zaman yönetecem[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 siz beni almayın kadroya sonra yenilince ağlayın ayıptır söylemesi rio ferdinand gibi defans yaparım, hagi gibi oyun kurarım, beckham gibi orta keserim, yine onun gibi free-kick çekerim, van niestelroy gibi kafa atar, jardel gibi finishing yaparım ama sözleşmem 26'sında bitiyor, o tarihe kadar beni kullanırsınız bir maçta, yoksa uçar giderim[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 harbi yani deliydi ehaha bi de cool takıldı obi-wan stili tam oldu :) bence sen başvur dublör falan olabilirmiyim diye[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Ben de topallaya topallaya girdim annem "ah sakatalandın başımıza iş çıkardın" flaan die başlarken ablam imdadıma yetişti " ya anne ne diosun başlama" die :) sonra annem de peki falna dedi aueauhae öle direk duş aldım ve yatiom!!! Ayağım hala hayvan gibi ağrıyo neyse ii geceler :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 aynen perişan bir durumdayım dayanamıyorum yatacam ben de.. yarın bakarım fotoğraflara falan.. fizbandanda ses yok hala. adam alkolik tam..[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Herkes ayağım ağrıyo vs vs diyo... Hocam siz maç mı yaptınız, savaştınız mı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 heh ne diyonus jankis&fizban asist-goal power geldi fizban 20 şut denemesinden 2 golüyle (15 i karşı karşıya kaçtı) bizleri gururlandırdı .. adına da özür dilerim jankis 6 gol atmıştır mutludur[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 sirf jankis fizban golleri karsi takimin nasil bir anti defans sergiledigini macta gosterdi... klasik iki kisi geliolar (aslinda gelmiolar biri yolluyo topu bunlara, yoksa bunlar hep bekliolar... bir nevi base'de sote, bir nevi protect the vip, bir nevi lamerlar silsilesi) top o sirada fizbanda oluyo, estel bir nevi cin seddi, bir nevi uzaya bir el sallada gorsunler seklinde fizbanin karsisinda duruo. Fizban'in Jason Kiddligi tutarsa verio yaninda yurumekte olan jankise buda dokunuo bos kaleye. Yok ben sahsi oynuorum, bir nevi sahsi oynama kaleye gecersin gibi mahalle kurallarini anayasada yazmadigi surece takmiorumculukla sut cekerse ya taca ya auta yada kornere gidio top... arada bir gol olduguda gorulmustur ama tarih bu golleri yazmayacaktir. Karsi takimin defansi o sirada defans yapacagi kaleyi sasirmissa onlarin sucu yoktur aslinda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 hahahhahaha[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Bana yazik ama ya. Fizbanla jankis rakipten olmalarina ragmen bizim defanstan daha çok bizim kalenin önündeler. Bizim defans diye bişey yok. Ben anasini satiim libero, kaleci, hepsi benim bizim defansta. O da yetmiyor topu alip bi gaz karşi kaleye kadar sürüyorum :) Birkere maç bizim sahada fizban + jankis vs. ben modunda geçti. Arasira Xechelon geliyordu. onun haricinde bizim tüm takim beleşteydi. Kalede içim dişima çikti valla. :)[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 bir nevi gobbles bakisi hissetmedim degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar