Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Ama solo molo diye ayırmadan tek bir isim söyleyebilirim : Jimi Hendrix. Bence efsanedir.[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Craven Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ben grup içi hetfieldı tek geçerim.onun gibi adam yok bence.ve oldukçada iyi çalıyor.ayrıca creeping death i söylerken zıplayıp koşabilen başka adam warmıdır:) hammetı iyi bulmuyorum dikkatli dinlendiğinde sololarının hepsinin benzer olduğunu farkedersiniz.[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 @Craven, Abi bana sorarsan(ki sevmem kirk ü artık baydı yani hardcore cu oldular - hardcorecular alınmayınn!!), kirk ün veya diğer gitaristlerin sololarının benzen olmasının nedeni, aha bu kirk solosu veya ulan petrucci solosuna bak gibi şeyler diyebilmeleri için insanların. Yani bir nevi de kasten yapıyolar bana sorarsan.[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Seçemiyorum ben.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!!
Siamon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Solo olarak John Petrucci.. yani adamın hızlı sololarını dinlerken yavaşlatıp taba dökdüğümde ulan bu sesler hızlanınca nası bu solo olmuş nasılda bir bütünlük olmuş diye hayrete düşüosun bu adam nası düşünmüş falan diorum ben :) Tabi bunları yazmak için kaç ay armoni dersi alıyolar o ayrı mesele.. ondandırki Jordan Rudess a sihirbaz diolar adam armonoyi aşmış yunanların müzik matematiğine kadar inmiş :) ha Virtioso :) olarakda Malstein adam ciddi iyi çalıyo..
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ben yazıyım bi tane. konu dışı kalıcak ama olsun. canım çekti. stevie ray vaughan robert fripp* pat metheny* terje rypdal* david gilmour wes montgomery* al di meola* steve howe/morse greg howe john frusciante joe satriani* scott henderson* tony mcalpine allan holdsworth* otis rush* albert king* melvin taylor johnny winter eric johnson ... aslında bunu tarzlara göre yapsak belki bişiler çıkar ama.. böhü.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!!
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 blues'cu adam direk belli ediyo kendini :a[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Afterglow Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 horace listen süper... ona bir de Mike Einziger, Omar Rodriguez ve John Scofield eklerim, tam olur.. ama bu da kişisel tercih.[signature][hline]Existential carousel
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 jason becker kesinlikle; grup içiyse de petrucci.[signature][hline];;suitfly icq
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Abi listeme ekleme (ki nası bi insanım unutmuşum yuh bana) David Gilmour.[signature][hline]A timeless word, the meanings changed But I'm still burning in your flames,
Makaveli Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 el mariachi.. ;) LOL![signature][hline]bu yazdigim a$k degilse, ben hic yazmadim. ya da hic kimse a$ik olmadi...
Makaveli Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 $aka bir yana Jimi Hendrix.[signature][hline]bu yazdigim a$k degilse, ben hic yazmadim. ya da hic kimse a$ik olmadi...
leo_brouwer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 ben en çok alexandres legoya, paco de lucia, andres segovia, elena papandreou, pepe romero, malmsteen, satriani, richie kotzen, greg howe, john williams, john petruccu...
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 David Gilmour tabi ki basta Henrik Danhage var sonra Evergrey den konserde feci etkiledi beni :P en sevdigim o oldu gitarist olarak[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live To Moon I pray The Moon I love...
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Yalın ! Beni çok etkiledi. Soloları muhteşem, kendine 9 telli gitar yaptırmış artık piyasaya onunla çıkıcakmış...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Virtüöz falan bilmem ben,gitar denince aklıma santana gelir[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 yazmadığımı şimdi farkettim:) Jon Schaffer(iced earth) Marty Friedman(ex-megadeth) Peter Lindgren(opeth) Petrucci(dream theater) David Gilmour(pink floyd) Ritchie Blackmore(ex-deep purple) Tony Iommi(black sabbath) Andre Olbrich(blind guardian)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Michael Angelo çok extrem bi adam bu arada. Adam 30 perdeli gitar falan kullanıyo, sol eliyle perdelere yukardan basıyo falan, bi alttan bi üsttün şaklabanlıklar falan yapıyo. Ama sevmiyorum hulan bu saniyede 500 nota basan herifleri. B.B. King daha hoşuma gidiyo benim, ya da santana. Önemli olan melodi, his vs..[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 kimse söylememiş hayret: Ahmet Kanneci bi de Demir Demirkan derim ben.. :-P[signature][hline]iyi kötü çirkin [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 19 Temmuz 2004 21:11 tarihinde değiştirilmiştir]
glamdring_S Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Satriani Petrucci Hetfield (adamın duruşu yeter)[signature][hline]Fight Until We Die!!!
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 slash jimi ve tabii ki de ben...
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 -Joe Satriani -Twiggy Ramirez (Jeordie White)[marilyn manson] -Dave murray (Iron Maiden)[signature][hline]Forum the bell tolls.. :D
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 solo kariyeriyle Tarik gitara vurarak ritim tutma teknigi saydiginiz gitaristlerde yok[signature][hline] o_0
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 green +1 tabii Tarık kçylıa bile gitar çalar :-P[signature][hline]iyi kötü çirkin
Öne çıkan mesajlar