Mavi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 uaheuha bu ne lan[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: blackchaos, 22 Haziran 2005 03:22 tarihinde demiş ki: Harbi süper yalnız =) chem devamını beklerik. Seri yap. Kaptan tayyar ve paint ball tabancası rüstem *!o_0!*[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |B_L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 zuahaha süfer olm :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 öeeeeeh tam 15dk sonunda bişi çıkcak die bekledim lan sonra tekrar boyuta baktım (189kb) sonra lohebreyhöytre diyip kapadım laaaan![signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 explorerda acmıyo kasıyo biraz yükleniyo die kalıyo ehe süfer.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 güldüm, uzayınca gene güldüm, hiç bitmediğini anlayınca gene güldüm. sorunlu lan :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 msjını spoiler yapta bari anlamasın millet zevki cıkmaz ki bende cıkmicak şimdi izliyemedim yarın kasarım izlemeye ama zevki cık mi cak ühü[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: blackchaos, 22 Haziran 2005 03:22 tarihinde demiş ki: Harbi süper yalnız =) chem devamını beklerik. Seri yap. evet evet ne bileyim oturma odasından sonra mutfakta, parkta , banyoda fln yap :P[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 güzelmiş be o kadarda rezil diil. düşünceye önem veriyoruz nede olsa :). daha uzun enteresan bişey yapsana kem[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 hahaha :D Züper[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 sürtünmeden popon yanmadımı :p[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 helal kemi :D[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ne bo$ adamsın ya :)[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 puahhahahaha süper om ahahha yardın sabah sabah beni..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 lmao2 geliyo. bekleyin.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 lol :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bunun birde mutfaklı,banyolu ve hayvanlı versyonlarını bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Twilight, 22 Haziran 2005 07:28 tarihinde demiş ki: bunun birde mutfaklı,banyolu ve hayvanlı versyonlarını bekliyoruz. +1000 emek harcanmış, tebriks :p[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 güzle olmuş[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 lol bunu biraz daha uzun yapsaydın aslında. böyle halıda kaydığını izlesek, o sırada dirreksiyon felan çevirsen :-P tamam neyse buna da şükür.. nukemin dediği gibi banyoda mutfakta felan da isteriz :D[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ama bir dahaki sefere saniyede 24 kareden fazla isteriz. böyle kesik kesik gelmesin.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 güzelmiş ama 30 saniyeden fazla izleyince sürekli aynı şey döndüğü için sinir etmeye başladı eheah fikir güzel ama. benzer bişeyler yapmak istiyorum bende[signature][hline]valandil ownz j0o! and i exhale , causing the oceans` endless waves. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 swf ne açar :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Giderek hızlanıyor mu yoksa iğrençliğiyle beynimi mi ele geçirdi?![signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 lol :D[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar