Pyro Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 lexius 89 lu dwniz 88 li dart devochi 15 black 86 (tek blackten emın degılm)[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 şimdi şöyle bir gelecekleri sayarsak; ben(Levie) (17) darth_devhochi (15) Lethe (19) Pyro (17) Jandor(nam-ı diğer Justin) (17) Spawn77 (17) Slayer77(sanıırm 1 kişi daha var) (18) Gothic (17) Black (19) Dwinz (17) 10ur (15) AnakinSkyWalker (15) Lexius (16) Melkor ( bi arkadaşı daha varmış) (??) Dragonutopia (22)(hey maaşallah en büyüümüz olcak galba?) arkadaşlar parantezlere yaşları yazdım. yarın konuşucam kafeciyle. buluşma sözkonusu garanti olursa herkesten msnlerini istiyeceğim ömsden. şimdiden msnleri göndermeye başlayın gelecek olanlar...[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: LevieMaxilack, 10 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: şimdi şöyle bir gelecekleri sayarsak; ben(Levie) (17) darth_devhochi (15) Lethe (19) Pyro (17) Jandor(nam-ı diğer Justin) (17) Spawn77 (17) Slayer77(sanıırm 1 kişi daha var) (18) Gothic (17) Black (19) Dwinz (17) 10ur (15) AnakinSkyWalker (15) Lexius (16) Melkor ( bi arkadaşı daha varmış) (??) Dragonutopia (22)(hey maaşallah en büyüümüz olcak galba?) arkadaşlar parantezlere yaşları yazdım. yarın konuşucam kafeciyle. buluşma sözkonusu garanti olursa herkesten msnlerini istiyeceğim ömsden. şimdiden msnleri göndermeye başlayın gelecek olanlar... arkadaşlar şöyle bi bakarsak; benim 1, melkor'un 1, spawn'ın 2 kişi daha getirme durumu sözkonusu. toplam 19 kişi olduk. ve ah sonumuzu hayra etsin diyorum.[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 arkadaşlar yarın 11:30 sularında cafeciyle konuşuyorum...dua edin de kıllık yapmasınlar...[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 adam konuşmadan niye stiki yaptınız.. olmıcak bu iş nihoho..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ya bence 17 altı gelmesın dıcem hadı 17 ı bı nebze de 15 fln cok kucuk kalmaz mı?(fızıksel olarak,kafa yapısı bımıorum)[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 klavyeyi kafalarınıza mı vurcanız, napıcan fizikselini. hani ben olgun erkek seviyorum diyosan bilemem.[signature][hline]imzayı değiştireyim dedim, bulamadım bişey. öyle. [Bu mesaj Saeros tarafından 10 Haziran 2005 05:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 kucuklerın ereksıyon sorunu oluyor ondan. töbe töbe.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 :lol:[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! [Bu mesaj muratty tarafından 10 Haziran 2005 06:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 töbe töbe'yle geçmez bu işler pyro efendi, hesap ver halka. :p[signature][hline]imzayı değiştireyim dedim, bulamadım bişey. öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Pyro, 10 Haziran 2005 00:26 tarihinde demiş ki: lexius 89 lu dwniz 88 li dart devochi 15 black 86 (tek blackten emın degılm) 1915 ??? O_o[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 hyr yane 15 yaşındayım :lol:[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space Countdown to OKS [Bu mesaj darth_devhochi tarafından 10 Haziran 2005 12:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 19um ben dogru yazmısınız. levie konusalbıldımı cafeyle? nedir son durum[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Spidee, 10 Haziran 2005 09:16 tarihinde demiş ki: said: Pyro, 10 Haziran 2005 00:26 tarihinde demiş ki: lexius 89 lu dwniz 88 li dart devochi 15 black 86 (tek blackten emın degılm) 1915 ??? O_o spidee gece sabahlamı$ olmana verıyorum? =) (en azından öyle ümit ediyorum) bu arada saeroz bozuntusu bana böyle diceğine o koca kıçını sandalyeden kaldırıp gelmeyi dene? black ın ya$ınıda iyi tutturmu$um lol.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Saeros, 10 Haziran 2005 05:34 tarihinde demiş ki: klavyeyi kafalarınıza mı vurcanız, napıcan fizikselini. hani ben olgun erkek seviyorum diyosan bilemem. ehehehheeh[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 sandalye değil koltuk bu koltuk. anca sığıyor koca kıçım. ooh yayıyorum valla.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 konuştunmu levie?[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 knouşmuştur inşallah[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 lol lexius. leviğ den bu kdr suredır cvp gelmediyse pek hayırlı bir haber degildir bence.ya da konu$mayı unuttu,o utancla nete girmio? 1.si daha agır basıyor gibi.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Unutmuştur bnce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 alın babayı. no offence. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bundada hyr cvbı aldı,intihar etti bence =)[signature][hline]Pyro Reconquista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ya bensiz ya hiç lol.. :D dasda..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 cafeye kedi almıyorlarmı$ta msn e demi?[signature][hline]Pyro Reconquista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Denemeniz başarılı olur in$ :)[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar