Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bezdim artık yeter be

huun

Öne çıkan mesajlar

alteracta quest yapamadim alliedtan gecilmiyor hadi orasi tamam allied gecis yolu

ciktim ordan stranglethorn a gectim orda quest yapim dedim ama olmadi olamadi 3 tane lvl 40 gromgol un 100 mt ilersinde suursuzca adam kesiyor . benden bu kadar biraktim oyunu . blizzard bir daha da bilmedigi oyunlara girismesin .

isteyene de satarim bu arada lvl60 mage lvl 27 warrior lvl 36 priest var . buraya kadar dayanabildim yeter lan yeter .[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 21 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki:
alteracta quest yapamadim alliedtan gecilmiyor hadi orasi tamam allied gecis yolu

ciktim ordan stranglethorn a gectim orda quest yapim dedim ama olmadi olamadi 3 tane lvl 40 gromgol un 100 mt ilersinde suursuzca adam kesiyor . benden bu kadar biraktim oyunu . blizzard bir daha da bilmedigi oyunlara girismesin .

isteyene de satarim bu arada lvl60 mage lvl 27 warrior lvl 36 priest var . buraya kadar dayanabildim yeter lan yeter .

Allylerin orda takılma :)
Altarec veya strangle a gitmeden lvl atlanabiliyor
Sosyal ağlarda paylaş

iyi abi pvp diye alliedlar oynasin orda . mantik bu mudur yani ?
nihayetinde benim kizdigim seyde zirt pirt olmek degil tamam pvp ben de kesiyorum ama kestigimin 10 kati kesiliyorsam nasil olacak ?

zaten ne zamandir contested territory de quest yaparken zorlaniyordum .

neyse konu bu degil bir sinir actim , asil amacim bir yerlere kufur falan yazip rahatlamakti baktim yanlis yer, yazmadim . :D

silin abi bunu cok kisisel oldu evet[signature][hline]

[Bu mesaj huun tarafından 21 Haziran 2005 15:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim oynadığım serverda da hordeler çok, strangletornda yüksek levelli bi horde bize quest yaptırmıyordu hiç. hele bir de yanında lvl 30 küsür bizden düşük bir eleman vardı; sanırsam ona HK aldırıyordu. ben de uyuz oldum çıktım o gece oyunda. ertesi gün etrafta baya bi yüksek ally vardı aralarına karıştım, bir iki vuruşla baya HK topladım :) bu işler böyle.[signature][hline]oasisoyun.net
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 21 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki:
blizzard bir daha da bilmedigi oyunlara girismesin .
Diablo'yu, Warcraft'lari yapan da zaten EA Games.. Ne alakasi var, adamlar Normal server da acmis iste. Tamam ?? adamin gelip senle ugrasmasi hos degil ama PvP server sectiysen katlanman gerekiyor bir yerde.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

anormal sunucuda oynamayın, normalde oynayın.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...