huun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 alteracta quest yapamadim alliedtan gecilmiyor hadi orasi tamam allied gecis yolu ciktim ordan stranglethorn a gectim orda quest yapim dedim ama olmadi olamadi 3 tane lvl 40 gromgol un 100 mt ilersinde suursuzca adam kesiyor . benden bu kadar biraktim oyunu . blizzard bir daha da bilmedigi oyunlara girismesin . isteyene de satarim bu arada lvl60 mage lvl 27 warrior lvl 36 priest var . buraya kadar dayanabildim yeter lan yeter .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Normal server dene :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Çok sinir bozucu ya. Benim başıma da çok geldi stealth falan basıp geçmeye çalışıyorum işte ne yapılır ki başka.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: huun, 21 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki: alteracta quest yapamadim alliedtan gecilmiyor hadi orasi tamam allied gecis yolu ciktim ordan stranglethorn a gectim orda quest yapim dedim ama olmadi olamadi 3 tane lvl 40 gromgol un 100 mt ilersinde suursuzca adam kesiyor . benden bu kadar biraktim oyunu . blizzard bir daha da bilmedigi oyunlara girismesin . isteyene de satarim bu arada lvl60 mage lvl 27 warrior lvl 36 priest var . buraya kadar dayanabildim yeter lan yeter . Allylerin orda takılma :) Altarec veya strangle a gitmeden lvl atlanabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 cashar adamlar nereye gitsem orda . sayamayacagim kadar coklar . neyse sinirim gecti demin deli oluyordum az kalsin ama oyunu cidden birakiyorum . sıktı zaten :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 pvp yazıyor sunucuların yanında[signature][hline]Embrace the shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 oyunu tek basına oynuyorsan pvp serverları kesinlikle akıl karı deil , pve serverlarında oynamanı tavsiye ederim[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 iyi abi pvp diye alliedlar oynasin orda . mantik bu mudur yani ? nihayetinde benim kizdigim seyde zirt pirt olmek degil tamam pvp ben de kesiyorum ama kestigimin 10 kati kesiliyorsam nasil olacak ? zaten ne zamandir contested territory de quest yaparken zorlaniyordum . neyse konu bu degil bir sinir actim , asil amacim bir yerlere kufur falan yazip rahatlamakti baktim yanlis yer, yazmadim . :D silin abi bunu cok kisisel oldu evet[signature][hline] [Bu mesaj huun tarafından 21 Haziran 2005 15:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Nihhahah burası Ally alanı silmeyin daha da sinir olsun :P[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ajhahaha silin ulen adamlara zafer abidesini kendi ellerimle verdim :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 tamam da abi blizzarda niye bok atıyorsun ki oyundaki çoğu kişinin alliance olması(sanırım senin derdin) blizzardın kontrolünde olan bir şey değil.[signature][hline]the old hero's name was: misanthropehus clan was: The_Others Clan class was: Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ya tamam valla amacini asti yaptim bir hata . silin siz bunu silin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choosen Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 erkek adam ally olmaz die bi konu geldi aklıma şimdi :D[signature][hline]www.wowturk.com Türkiyenin ilk Official wow fan sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 benim oynadığım serverda da hordeler çok, strangletornda yüksek levelli bi horde bize quest yaptırmıyordu hiç. hele bir de yanında lvl 30 küsür bizden düşük bir eleman vardı; sanırsam ona HK aldırıyordu. ben de uyuz oldum çıktım o gece oyunda. ertesi gün etrafta baya bi yüksek ally vardı aralarına karıştım, bir iki vuruşla baya HK topladım :) bu işler böyle.[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Horde oynuyorum ama silersem adiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: huun, 21 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki: blizzard bir daha da bilmedigi oyunlara girismesin .Diablo'yu, Warcraft'lari yapan da zaten EA Games.. Ne alakasi var, adamlar Normal server da acmis iste. Tamam ?? adamin gelip senle ugrasmasi hos degil ama PvP server sectiysen katlanman gerekiyor bir yerde.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ya tamam gelmeyin ustume alla alla bir anlik sinir iste . gerci gecmisten birikip gelen seylerde var ama neyse eheh[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 anormal sunucuda oynamayın, normalde oynayın.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 normalde oynayacaksanız da bi üstteki anormalle oynamayın :)[signature][hline]Embrace the shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Ticket yolla "Osman kesti beni" diye.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 normalde oynıycaksanız bile moblardan korkup paladin açmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ya ben sam gibilerin oldugu serverda oynamak istemiyorum . pvp de oynayamadik . birakiyorum . sam senlede dalgamizi gecmistik zamaninda ama hakliymissin . :D[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 WE rule :) Normal server gibisi var mı be hehe. PvP ise PvP, BG ise aynı şey PvPserver ile. Tek farkımız biz gank yemeden sinir hastası olmadan mutlu mutlu oynuyoruz :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Heycan yok abso sizde, adrenalin yok! :D[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW: Shab, Tauren Shaman of Warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 aksiyon olmazsa olmaz [Bu mesaj Kazzuya tarafından 21 Haziran 2005 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar