Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tecrubeli kisilerden acil yardim bekliorum...

diablotg

Öne çıkan mesajlar

merhabalar olayi anlatmak istiyorum iyice okuyup dusunerek yanit verin lütfen.
şimdi bizim tesisimiz var büyük.Yaz tatili geldi bende ilk hafta sonu çalışmaya gittim.Babamlar Bir kız almış kasaya çok güsel.Kız da benim gibi fizikçi tabi o üni de ben lise.ama Fizikçi kız bende fiziği aşığım.bi anda daha derin ilgim arttı bu kıza.sanki onunda fiziğe aşık olduğumu öğrenince ilgisi artmış gibi geldi.bi gün ben haftasonları gelicem dedim tek o da hafta içleride gelsene dedi napçan.sonra samimiyeti arttı bana böle daha yakın davranmaya başladı.ama şöle bir durum var bugün öğrendim kız 84 lü ben 88 liyim.Yani koskoca 4 yaş var aramızda ben bunu duyunca hemen kendimi kızdan uzak tutmaya çalıştım ve şu an tesise gitmemeyi düşnüyorum çünkü ben kıza çok fena çarpıldım.Yani ne yapacağımı bilmiorum acaba dvm mı etsem yani yaş çok mu sorun çıkarır sonuçta ben mart doğumluyum 18 iime girdim sayılır ikimizde artık yetişkin insanlarız sorun olurmu yaş Ya yardım edin kız bana sonra ama tuğrul ben senin ablanım demesin zor durumda kalmayayım.
cvp olarak sadece vazgeç.hemen bırak gibi msj lar atmayın açıklama yapın zor durumdayım[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Sosyal ağlarda paylaş

korkuorum kız beni kardeşi görüyo die bana ablanım ben senin demesin ben ona hoşlanıorum dediğimde ya offff gerçi çocuk diiliz bişiy diiliz ama 4 yaş ta düşündürüyo onun için sakal bile bırakıom büyük duruyım die ya :D cidden ama kız sanki böle çocuk sever gibi davranmıo arkadaşıymışım gibi ne bileyim help me pls[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Sosyal ağlarda paylaş

dışarda beni nasıl çıktığı çocuk die gezdircek o da düşündürüyo beni yolda diyalog:(kızın adı sevgi arkadaşının adı da cenk olsun)
cenk:sevgi napıorsun dışarda kardeşini mi gezdiriyosun
sevgi:yok canım şey o benim eeee kardeşimin arkadaşı da
ben:bizde kardeşinin armaaya çıktık
cenk:sevgi ablan eğlendirio mu seni
ben:çok.....

olurmu mu böle bişi[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Sosyal ağlarda paylaş

YA YUH! diablo yuh ben daha 18 e girmedim bi destur 88 lisin ve 18 e girdin ha? yuh ya bu yaşı abartmanıza bayılıyorum 1 senede 2 Yaş birdenmi atlıyorsunuz ne? lol

bu arada aranızda 4 yaş fark var 4 yaş bence pek sorun değil

[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan

[Bu mesaj Erutan tarafından 21 Haziran 2005 00:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Abi şimdi şöyle kabaca bi hesap yaparsak

2005 - 1988 = 17

yani martta 17 yaşına girdi bu arkadaş 18 e girdi sayılır nası oluyor? Ne fark eder diceksiniz eminim.Çok şey fark ediyor.

DEVAm et bu arada 4 yaştan bi cacık olmaz annemle babam ın arasında 15 yaş falan vardı evlendiler sdf[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan
Sosyal ağlarda paylaş

Canini sıkmayım ama benle kizin arasindaki 1 yas bile problem yaratti,ne demek istedigimi kizla beraber arkadas ortamina girdigin zaman anlarsin ancak,hatirladikca ruhum daralıyo.ikili iliskide nekadar saglam tutarsan tut araya 3. sahislar girince dagilacaktir eminim.[signature][hline]Yap Yakışanı.
Sosyal ağlarda paylaş

karşındaki kendinden buyukse ve senin niyetin arkadaş olmak degilde sevgili olmaksa her zaman yaşını büyütceksin :)

yalandan kim ölmüş.evlencek halin yok ya bi süre takılmak için yalan söylenebilir.tabi artık cok geç bilio o aradaki 4 yaş farkı[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

heühe ben 84lüyüm 78li sevgilim vardı adım jigoloya çıktı ama kızın zeka yaşı 12 idi ve fizik mükemmeldi (bende fizik hastasıyım ama fizik anlamlarımız farklı)

bence devam et, olgul davran, kızı elvet birgün yaş konusundan kaybetme ihtimalin var, ama o süreye kadar samimiyeti en üst düzeye çıkart.
kızın gözleri açılana kadar sen mercimeği fırına.. ne diyorum ben ya ufacık çocuk :)
ne ufacığı eşşek kadar olmuş..
of keşke sabahlamasaydım kafam dağlıyo :D[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News| Blog | Gececi
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Aklı başında bir kızsa kendinden dört yaş küçük biriyle beraber olmak isteyeceğini sanmıyorum... Zaten yaştan öte kızcaaz senden bayaa büyük görünüyor olmalı ki, bu kadar dert ediyorsun... Hem yeterince olgun hissetsen bu kadar telaş etmez, doğrudan kendi yaşıtınla flört eder gibi dalardın... Bu iş yatar... Unut gitsin bence...[signature][hline]Konohamaru: You! Old, stupid geezer! Why did you die?! / Seni salak, yaşlı moruk! Niye geberip gittin haa!? Böhüüühüüü!!! *GAI&LEE*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...