diablotg Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 merhabalar olayi anlatmak istiyorum iyice okuyup dusunerek yanit verin lütfen. şimdi bizim tesisimiz var büyük.Yaz tatili geldi bende ilk hafta sonu çalışmaya gittim.Babamlar Bir kız almış kasaya çok güsel.Kız da benim gibi fizikçi tabi o üni de ben lise.ama Fizikçi kız bende fiziği aşığım.bi anda daha derin ilgim arttı bu kıza.sanki onunda fiziğe aşık olduğumu öğrenince ilgisi artmış gibi geldi.bi gün ben haftasonları gelicem dedim tek o da hafta içleride gelsene dedi napçan.sonra samimiyeti arttı bana böle daha yakın davranmaya başladı.ama şöle bir durum var bugün öğrendim kız 84 lü ben 88 liyim.Yani koskoca 4 yaş var aramızda ben bunu duyunca hemen kendimi kızdan uzak tutmaya çalıştım ve şu an tesise gitmemeyi düşnüyorum çünkü ben kıza çok fena çarpıldım.Yani ne yapacağımı bilmiorum acaba dvm mı etsem yani yaş çok mu sorun çıkarır sonuçta ben mart doğumluyum 18 iime girdim sayılır ikimizde artık yetişkin insanlarız sorun olurmu yaş Ya yardım edin kız bana sonra ama tuğrul ben senin ablanım demesin zor durumda kalmayayım. cvp olarak sadece vazgeç.hemen bırak gibi msj lar atmayın açıklama yapın zor durumdayım[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 keyfine bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 kafanı yorma kardeş..hoşlanıyorsan sonuna kadar git.. iki gün sona Keşke deme...yaş önemli değil.. kendini olgun hissediyorsan..takma kafana..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 korkuorum kız beni kardeşi görüyo die bana ablanım ben senin demesin ben ona hoşlanıorum dediğimde ya offff gerçi çocuk diiliz bişiy diiliz ama 4 yaş ta düşündürüyo onun için sakal bile bırakıom büyük duruyım die ya :D cidden ama kız sanki böle çocuk sever gibi davranmıo arkadaşıymışım gibi ne bileyim help me pls[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 aşk yaş tanımaz :) sen ona abla muamelesi yapmazsan oda sana kardeşi gibi davranmaz sanırım :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 aşk herşeyi kırar yıkıp gider[signature][hline]Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: rahmetlide sollardı.. [b]Everybody loves SLASH! Slash 01 Slash 02 Slash's Official Fan Site :horace: :tebrikz: :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 dışarda beni nasıl çıktığı çocuk die gezdircek o da düşündürüyo beni yolda diyalog:(kızın adı sevgi arkadaşının adı da cenk olsun) cenk:sevgi napıorsun dışarda kardeşini mi gezdiriyosun sevgi:yok canım şey o benim eeee kardeşimin arkadaşı da ben:bizde kardeşinin armaaya çıktık cenk:sevgi ablan eğlendirio mu seni ben:çok..... olurmu mu böle bişi[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 YA YUH! diablo yuh ben daha 18 e girmedim bi destur 88 lisin ve 18 e girdin ha? yuh ya bu yaşı abartmanıza bayılıyorum 1 senede 2 Yaş birdenmi atlıyorsunuz ne? lol bu arada aranızda 4 yaş fark var 4 yaş bence pek sorun değil [signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan [Bu mesaj Erutan tarafından 21 Haziran 2005 00:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 girdim sayılır dio 18 im demioki sen nie heycan yaptın :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ehoeho erutan süpermişsin abi adama kızıp sonra kendin nasıl patladın böyle? 4 yaş var be arada[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 hemen değiştirmiş hrr ehoeh biz kaldık böyle[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Abi şimdi şöyle kabaca bi hesap yaparsak 2005 - 1988 = 17 yani martta 17 yaşına girdi bu arkadaş 18 e girdi sayılır nası oluyor? Ne fark eder diceksiniz eminim.Çok şey fark ediyor. DEVAm et bu arada 4 yaştan bi cacık olmaz annemle babam ın arasında 15 yaş falan vardı evlendiler sdf[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bariz sorun bi kere sen +18 mekanlara bile giremiyosun,ikiniz de üniversiteli olsanız anlıcam da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 iyide, 17 yaşında hiç sınıfta kalmayan direk geçen biri universiteye gidebiliyor.Kendimden biliyom :^D[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 kardes yas belli bi yerden sona farketmiyoda bence,su lise uni olayi isi biraz zorlastiriyo gibi ,sorry but dost aci soler kardes. yani dusunsene orta okullu bi kizla ciktigini arklarin surekli dalga falan gecer oda ole hissediyodur bence,hem o bi kiz oda war.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Canini sıkmayım ama benle kizin arasindaki 1 yas bile problem yaratti,ne demek istedigimi kizla beraber arkadas ortamina girdigin zaman anlarsin ancak,hatirladikca ruhum daralıyo.ikili iliskide nekadar saglam tutarsan tut araya 3. sahislar girince dagilacaktir eminim.[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Zaten kizin sana olan ilgisi, senin dusundugun, en azindan olmasini istedigin gibi degildir,kendini dusun ve 4 yas kucuk bi kizla olucak iliskini dusun...kaldi ki sen erkeksin.[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 zor bi durum ama asla "keşke" ile başlayan cümleler kuracak duruma elme. bence bi dene[signature][hline][/b]Msn adresim Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. elvyn, 19 Haziran 2005 02:09 tarihinde demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 karşındaki kendinden buyukse ve senin niyetin arkadaş olmak degilde sevgili olmaksa her zaman yaşını büyütceksin :) yalandan kim ölmüş.evlencek halin yok ya bi süre takılmak için yalan söylenebilir.tabi artık cok geç bilio o aradaki 4 yaş farkı[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Valla sen o kızı unut[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 heühe ben 84lüyüm 78li sevgilim vardı adım jigoloya çıktı ama kızın zeka yaşı 12 idi ve fizik mükemmeldi (bende fizik hastasıyım ama fizik anlamlarımız farklı) bence devam et, olgul davran, kızı elvet birgün yaş konusundan kaybetme ihtimalin var, ama o süreye kadar samimiyeti en üst düzeye çıkart. kızın gözleri açılana kadar sen mercimeği fırına.. ne diyorum ben ya ufacık çocuk :) ne ufacığı eşşek kadar olmuş.. of keşke sabahlamasaydım kafam dağlıyo :D[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Aklı başında bir kızsa kendinden dört yaş küçük biriyle beraber olmak isteyeceğini sanmıyorum... Zaten yaştan öte kızcaaz senden bayaa büyük görünüyor olmalı ki, bu kadar dert ediyorsun... Hem yeterince olgun hissetsen bu kadar telaş etmez, doğrudan kendi yaşıtınla flört eder gibi dalardın... Bu iş yatar... Unut gitsin bence...[signature][hline]Konohamaru: You! Old, stupid geezer! Why did you die?! / Seni salak, yaşlı moruk! Niye geberip gittin haa!? Böhüüühüüü!!! *GAI&LEE* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 yas sorun olmaz okadar ama bencede lise uni olayı işi bozabilir ıha be sen bnm yasımdasın kızablamın bu ablamın arkıyla cıkmam gibi :-)[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 saldır[signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bişi olmaz götür[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar