Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi temp.

sgecca

Öne çıkan mesajlar

Yaa biliyorum bu tamamen göreceli bir başlık oldu ama acilen bir template ihtiyacım var ne yazık ki! CU dan sonra karar veremiyorum mesela CM nasıl eskiden süperdi. Birde sgecca olduğum dönemlerde bayıldığım bir meslekte commando idi. commando şimdi ne durumda? Bunun üstüne bir de teras kasi master olup fencer ve swordsman defencelerini alınca tamamen beton oluyorum. Eskiden bir de capler vardı hala var mı onu da bilmiyorum. Yani imdat imdat imdat!!! ne olur beni bilgilendirin bu konularda :) herkese iyi akşamlar ilginize teşekkürler[signature][hline]WOW - Burning Legion
Sinomir Lvl 56 Paladin
Asin Lvl 36 Druid
Sonny Lvl 16 Hunter

SWG
Henüz Bilmiyorum!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ben buna bakmıştım ama benim istediğim proflardan sadece commando ile iligili bilgi olduğu için komple bir soru sormuştum. Bu arada aklımda bir temp. var ne dersiniz buna peki?? Master commando, master tka, swordsman defence ile fencer def. dolayısı ile melee def. 245 ranged def. 180 nasıl olur bu char bir de trandoshan açmayı düşünüyorum tk ile damage dealer olucam uzaktan heavy ile vurucam sonrası kolay herhalde peki bu temp. jedilara karşı işe yarar mı acaba[signature][hline]WOW - Burning Legion
Sinomir Lvl 56 Paladin
Asin Lvl 36 Druid
Sonny Lvl 16 Hunter

SWG
Henüz Bilmiyorum!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Commando pahalı meslek ve kıyaslama yapınca Bh bana daha mantıklı gelmişti. Ama bilemem tabi.
Dipnotçuk: Bh mission terminalleri olması seçimime biraz etkide bulunmuştu. [signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı...

[Bu mesaj Redeagle tarafından 20 Haziran 2005 22:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sağol redeagle bilgi için peki sence bu commando jedilar ile savaşta işe yarar mı mesela benim hangi level jediları ne şekilde yıkabilme ihtimalim var[signature][hline]WOW - Burning Legion
Sinomir Lvl 56 Paladin
Asin Lvl 36 Druid
Sonny Lvl 16 Hunter

SWG
Henüz Bilmiyorum!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Commando bildiğim üzere destek birimi olarak iş yapıyordu. Ciddi olarak üzerine araştırma yapmadım ama. Ben pistol tabanlı çalıştığımdan ağır silahları olması ilgimi çekmemişti. Pahalı meslek değil paralı meslek arıyordum birde. Jedi alabilme komando skilleri yanında başka ne skillerin olduğuna göre göre değişir. Sağlam rifle, carbine birleşimi rahatlatır seni bu konuda.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı...
Sosyal ağlarda paylaş

aslında pvpler için en iyi char şu.
al master combat medic yanınaad riflemna gibi veya bh ile harmanlanmış başka bi savaşçı sınıfı. hem paso heal basarsın kendine karşındaki kafayı sıyırır, hemde adamı güzlecene indirirsin. hatta bh tan investigation kolonunu al ki jedi görevlerinede çıkabilesin..[signature][hline]Star Wars Galaxies
Eclipse-Khas'bin Qebex
Long Live Emperor...

Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
Sosyal ağlarda paylaş

başka bir konuya yazmıştım ama kimse ilgilenmedi bi de burda deniyim şansımı...
m.rifle
m.pistol
m.marksman
carbine 0440
bu nasıl sizce? ben pvp için düşünüyorum...[signature][hline]swg: revhas of eclipse
swg: satto of eclipse (retired)
wow: revhas of burning legion (level 54 paladin)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
revhas, 21 Haziran 2005 01:29 tarihinde demiş ki:
başka bir konuya yazmıştım ama kimse ilgilenmedi bi de burda deniyim şansımı...
m.rifle
m.pistol
m.marksman
carbine 0440
bu nasıl sizce? ben pvp için düşünüyorum...

ya güzel ama bh tan underhand shot (kd) yi alman lazim ayrıca bi şekilde kendine heal da al ki milleti ifrit edebilesin.[signature][hline]Star Wars Galaxies
Eclipse-Khas'bin Qebex
Long Live Emperor...

Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
Sosyal ağlarda paylaş

aslında düşünüyorum düşünüyorum combat medic olup üstüne riflemen olup bir de bh alabiliyorsam hiç de fena olmaz hem cm hala o garip poisonları atabiliyor diil mi??[signature][hline]WOW - Burning Legion
Sinomir Lvl 56 Paladin
Asin Lvl 36 Druid
Sonny Lvl 16 Hunter

SWG
Henüz Bilmiyorum!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...