CapN Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Glowing Brightwood Staff hayranı olduğum için ve lvlıma uygun olduğu için , nette biraz araştırma yaparak hangi moblardan düşebıleceğı hakkında bilgi aldım (Plated Stegodon ve Scorching Elemental Un'Goro Crater'da bulunuyorlar) lvlım da düşü olduğundan yanıma lvl 60 bir arkadaşımı aldım ve kesmeye başladık. Kesmeye başladığımızda ben lvl 47 dim ve lvl up a 52k vardı. :) gece 3 te başladık sabah 10 a kadar kestik kestik kestik az expi almama rağmen lvl up oldum. 300+ mobs kestik. Şimdi merak ettiğim konu epic in düşme şansı % kaç. Illa instance lardamı düşüyor yoksa normal moblardan da düşüyormu. Teşekkürler[signature][hline]No matter who you are, I accept any and EVERY challenge.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood2 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: CapN, 19 Haziran 2005 18:26 tarihinde demiş ki: Glowing Brightwood Staff hayranı olduğum için ve lvlıma uygun olduğu için , nette biraz araştırma yaparak hangi moblardan düşebıleceğı hakkında bilgi aldım (Plated Stegodon ve Scorching Elemental Un'Goro Crater'da bulunuyorlar) lvlım da düşü olduğundan yanıma lvl 60 bir arkadaşımı aldım ve kesmeye başladık. Kesmeye başladığımızda ben lvl 47 dim ve lvl up a 52k vardı. :) gece 3 te başladık sabah 10 a kadar kestik kestik kestik az expi almama rağmen lvl up oldum. 300+ mobs kestik. Şimdi merak ettiğim konu epic in düşme şansı % kaç. Illa instance lardamı düşüyor yoksa normal moblardan da düşüyormu. Teşekkürler glowing brightwood staff bütün boe epiclerde olduğu gibi world dropdur yani belirli level aralığında herhangi bir yerde düşebilir, elitelerde şans daha yüksektir %si bayaa az 1 ay boyunca aralıksız kesip o staffı bulamama ihtimalin oldukça yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Glowing Brightwood Staff'ın şu anda bilinen en yüksek drop rate'i %0.3'lük oranı ile, Felwood'da bulunan, Timbermaw Warder'lardı sanırım. Haritanın en kuzeyinde bulunan gölün etrafında bulunurlar. 50 level üstü her mobdan düşme şansı vardır.[signature][hline]Fear the Cutie.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 şahsen onu bulana kadar harcicağım zamanda para kasar gider satın alırım. tabi satılık yoksa o zaman babayı alırım :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Şuan AH ta birtane var ve 1000g :) Kasmak daha mantıklı Uo da df kasıyordum günde 9 10 saat burdada epic kasıcam bu işler böle :)[signature][hline]No matter who you are, I accept any and EVERY challenge.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 deathwing'de 500'e satıyodu bugün bi adam. param olsa çat diye alırdım valla :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Yerinde olsam hiç kasmazdım, 58 olursun, LBRS'ye gidersin, Wyrmthalak'ı kesersin ve tataaam :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Senin yaptıgın ayıptır :) Ben onu istiyorm çok güzel duruyor eheheh[signature][hline]No matter who you are, I accept any and EVERY challenge.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Burning Legion'da Western Plaguelands'de o Argent Dawn'in ilk questi yaparken Ghoul'un tekinden düsmüstü. 275g'ye de satmistim vakti zamaninda :).[signature][hline]ICQ: 132225 MSN: [email protected] [Bu mesaj Elufulec tarafından 19 Haziran 2005 21:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Kader kısmet sanırım bu epic işi 2 gunde 800 elite sonuç 0 =)[signature][hline]No matter who you are, I accept any and EVERY challenge.. [Bu mesaj CapN tarafından 20 Haziran 2005 00:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Nasip. 1 Günde 2 Tane çıkartanda var hiç çıkartamayanda[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ben bu arathide epic back çıkartacam diye 800-900 orc kestiğimi hatırlıyorum ama düşmedi o ayrı konu.. 1 hafta orc kesilirmi.. artık orc görünce acıyorum abi.... birde lvl 39 dan 40 a geçmek için bütün gece crestin exile sanırım.. bu yaratıktan kestim.. 85700xp lazımdı 1 tanesi 230 xp veriodu.. siz hesaplayın.. bu yaratıkları lvl 41 e geçmek içinde farmlamıştım.. bazı güzel itemler .. ring fln düştü ama epic düşmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choosen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 kaç saat sürdü bende 38-40 burda grindlesem iyi olurmu acaba[signature][hline]Dunemaul(PvP)-Horde Disaster Orc Shaman Choosen Troll Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 3 hafta owlbeast kasarım günde 2-3 saat fln rare item bile düşmez giderim ep ye öldürdüğüm 4. mobda myrmdon signet düser böle bişiy işte:P[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Cla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Choosen, 20 Haziran 2005 11:29 tarihinde demiş ki: kaç saat sürdü bende 38-40 burda grindlesem iyi olurmu acaba bak arhatide bu thunder ları veye exileleri bol bol kes 2-3 saatte lvl up olursun.. 6 saat kassan lvl 40 sın..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choosen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 hergün 3-4 saat kasarım bu hafta farm yapıcam saol[signature][hline]Dunemaul(PvP)-Horde Disaster Orc Shaman Choosen Troll Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Epic farmda yaklaşık 2000den fazla yaratık kestim ama tek epic düşmedi sonra dom ve ecchi ile uyduruk miner co hödö kesmemiz gerekiyordu STVde ve ilk kestiğimizden green tower düştü :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ben krol blade istiyorum ama hiç düştügünü görmedim o kadar instance yaptık o kadar farmladım nothing. ama millet e düşüyo ah da satıyolar:/ anlamadım ben bu işten bişi hiç mi şans olmaz:P[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Valla epic konusunda cidden şansımız yok guildcene.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 valla instance yaparken bi kaç epicle karşılaştım ama benim işime yarayan sadece mymidon signet idi. allahtan 5 kişiydik ve pis hunterda yoktu grupta ben aldım:P[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 epici bırak ben rare item bile düşüremedim pek 2 keremi ne düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 world drop o staff herhangi bişiden düşebilir bize brs kapısında düştü...[signature][hline]Luriel - Undead Priest (Kor'gall) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 http://wow.allakhazam.com/item.html?witem=18842 bu nası bişidir yaw :) bi Druid olarak istiyceğim en baba item budur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bizim mage de var güzel bişey[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Yok abi ben Ragna dada şanssızdım burdada öyleyim. 52-55 56-60 full farm tek elime geçen 20gplik bi mavi item ve birkaç libram :P. 60 olduktan sonra durmadık mı 2-3 hafta farm ve gene birşey yok. Tek şansım 8 saatte crusader formülünü bulmamdı. Normal instancelarda düşen 1 Destiny vardı bana. Sağolsun warriorun Arcanite Reaperı vardı ffa ladık. Ardından You roll 1 for [Destiny] MC desen hayatımda bu kadar druid epic itemi görmedim. Kestiğimiz her bosstan düştü. O kadar dkp topladık kullanmaya nasip olmuyor =/ Hand of Edward the odd olcak yanına çekicen Malister's Defender ı. Ohhh.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar