Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Epic Item

CapN

Öne çıkan mesajlar

Glowing Brightwood Staff hayranı olduğum için ve lvlıma uygun olduğu için , nette biraz araştırma yaparak hangi moblardan düşebıleceğı hakkında bilgi aldım (Plated Stegodon ve Scorching Elemental Un'Goro Crater'da bulunuyorlar) lvlım da düşü olduğundan yanıma lvl 60 bir arkadaşımı aldım ve kesmeye başladık. Kesmeye başladığımızda ben lvl 47 dim ve lvl up a 52k vardı. :) gece 3 te başladık sabah 10 a kadar kestik kestik kestik az expi almama rağmen lvl up oldum. 300+ mobs kestik. Şimdi merak ettiğim konu epic in düşme şansı % kaç. Illa instance lardamı düşüyor yoksa normal moblardan da düşüyormu.

Teşekkürler[signature][hline]No matter who you are, I accept any and EVERY challenge..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CapN, 19 Haziran 2005 18:26 tarihinde demiş ki:
Glowing Brightwood Staff hayranı olduğum için ve lvlıma uygun olduğu için , nette biraz araştırma yaparak hangi moblardan düşebıleceğı hakkında bilgi aldım (Plated Stegodon ve Scorching Elemental Un'Goro Crater'da bulunuyorlar) lvlım da düşü olduğundan yanıma lvl 60 bir arkadaşımı aldım ve kesmeye başladık. Kesmeye başladığımızda ben lvl 47 dim ve lvl up a 52k vardı. :) gece 3 te başladık sabah 10 a kadar kestik kestik kestik az expi almama rağmen lvl up oldum. 300+ mobs kestik. Şimdi merak ettiğim konu epic in düşme şansı % kaç. Illa instance lardamı düşüyor yoksa normal moblardan da düşüyormu.

Teşekkürler

glowing brightwood staff bütün boe epiclerde olduğu gibi world dropdur yani belirli level aralığında herhangi bir yerde düşebilir, elitelerde şans daha yüksektir
%si bayaa az 1 ay boyunca aralıksız kesip o staffı bulamama ihtimalin oldukça yüksek
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu arathide epic back çıkartacam diye 800-900 orc kestiğimi hatırlıyorum ama düşmedi o ayrı konu.. 1 hafta orc kesilirmi.. artık orc görünce acıyorum abi.... birde lvl 39 dan 40 a geçmek için bütün gece crestin exile sanırım.. bu yaratıktan kestim.. 85700xp lazımdı 1 tanesi 230 xp veriodu.. siz hesaplayın.. bu yaratıkları lvl 41 e geçmek içinde farmlamıştım.. bazı güzel itemler .. ring fln düştü ama epic düşmedi..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Choosen, 20 Haziran 2005 11:29 tarihinde demiş ki:
kaç saat sürdü bende 38-40 burda grindlesem iyi olurmu acaba

bak arhatide bu thunder ları veye exileleri bol bol kes 2-3 saatte lvl up olursun.. 6 saat kassan lvl 40 sın..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda
Sosyal ağlarda paylaş

ben krol blade istiyorum ama hiç düştügünü görmedim o kadar instance yaptık o kadar farmladım nothing.
ama millet e düşüyo ah da satıyolar:/ anlamadım ben bu işten bişi hiç mi şans olmaz:P[signature][hline]WOW
Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue
DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay

Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi ben Ragna dada şanssızdım burdada öyleyim. 52-55 56-60 full farm tek elime geçen 20gplik bi mavi item ve birkaç libram :P. 60 olduktan sonra durmadık mı 2-3 hafta farm ve gene birşey yok. Tek şansım 8 saatte crusader formülünü bulmamdı. Normal instancelarda düşen 1 Destiny vardı bana. Sağolsun warriorun Arcanite Reaperı vardı ffa ladık. Ardından You roll 1 for [Destiny]

MC desen hayatımda bu kadar druid epic itemi görmedim. Kestiğimiz her bosstan düştü. O kadar dkp topladık kullanmaya nasip olmuyor =/

Hand of Edward the odd olcak yanına çekicen Malister's Defender ı. Ohhh.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...