Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Her ne kadar aranızdan bu oyunu umursayan bir arkadaşın çıkmayacağına inanıyor olsam da, ufak bir umutla anonsumu gerçekleştiriyorum. Star Trek: Online 2006'da betası, 2007 başında official olarak çıkıyor. Oyunda Starfleet Academy mezunu cadet olarak başlıyoruz. Hem gemi vs gemi savaşları hem ground combat olacak. Oyun hem gezegenlerde hem uzayda geçecek. Amiralliğe kadar çıkabilecez. Security Engineering Science Medical Flight Control Professionları var. Hem skill hem level sistemi olacak. Şimdiden oyun için bir sürü forum açıldı ve binlerce kişi deli gibi oyunda nelerin olup nelerin olmayacağını tartışıyor. Bendeniz onlardan biriyim. Oyunun gelmesini bekleyemiyorum. Gelince de başından kalkabileceğimi sanmıyorum.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Star Trek bazı yanlarıyla komik geldi bana hep, ama nedense sevmişimdir her zaman:) bunun da betasını aklıma gelirse sonradan denerim heralde. Güzel bişey olur umarım.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 efsane olcak efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 2006 da betaya baslayip 2007 de official çikacak bazi oyunlar varki mmorpg olarak onlarin arasinda eriyip gitmez umarim star trek dünyasini severim çünkü ama öncelikli olarak conan geliyor benim için :D[signature][hline]Ölümün sessizliğindeki deli eşeklerin buluştuğu noktada seni bekliyorum... Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 umarim kotu bisey yapmazlar,zira boyle harika bir evrenin ise yaramaz hale getirilmesi uzucu olur.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Versinler Star Trek i VERANT ın eline de kaliteli mmorpg görelim....Ayrıca star trek evrenini tam olarak tanımasam da bilimkurgu aşığı olarak reddedecek deilim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Valla şimdiğe kadar okuduğuma göre adamlar baya bi hazırlanıyorlar. Karşılarındaki kitlenin neler bekleyeceklerini de bildikleri için öyle uyduruk bir MMPORG da yaptıklarını zannetmiyorum. Ama oyuna gecelerini vericek binlerce kişi var.. SWG kadar coşucak diye düşünüyorum.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Evet betasından bulaşmak lazım. Kaliteli bir şey olursa bakılabilir bence.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ne zaman nerde? (fanı olmasamda star trek i cok severim zevkelde oynarım)[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki...... Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 2006'inin ortasında falan çıkar beta heralde.. çıkınca sölerim size, merak etmeyin :)[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar