Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bilimsel deney yapıyorsa gerçekliğini kanıtlamak zorunda yoksa bilimselliği kalmaz[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 iyide bunu televizyona yansitmak zorunda degil. ayrica zaten ordaki goruntuler kirpilmis goruntuler. "kanit" olarak sayilacak goruntuleri ayridir, ayrintilidir. butun sahneleri tek tek televizyonda yayinlayamazlar.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Olum dahasıda var :) Ben soylede olmasını isterdim; cocuk bi ara silahı bırakıyor ( izleyenler Gormustur ) Yatan kız kalkıp silahı alsa O cocugu Vursa Fln.Bayıltıcı bişi atsa silah :) Sonrasında Cennet cehennem kapısı gibi bi yerde uyyandırılsa cocuk masudhs daha manyak olurdu.Hatta cehenneme gidiyosun lan dediklerinde cocuk bayılsa :lol:[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Bonecrusher, 18 Haziran 2005 08:57 tarihinde demiş ki: said: trgdy, 18 Haziran 2005 02:27 tarihinde demiş ki: evet ya içerdeki hiçkimse adamın uyumasına bişi demiyo belki onlar ayarlamıştır olayı? toplanıp arkadaşına şaka hazırlayan kişiler var mesela Örneğin biz geçen hafta 5 kişi bi arkadaşa şaka düzenlemiştik öle . Adam bardağı göremeyince ( şakanın bi parçası ) biz şaşırmamıştık bu da şüphelenmişti hatta...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Şakayı Anlatsanda O bardagın Nereye Kayboldugunu anlasak.Şüpheleniyorum yani :D[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: muratty, 18 Haziran 2005 11:16 tarihinde demiş ki: Olum dahasıda var :) Ben soylede olmasını isterdim; cocuk bi ara silahı bırakıyor ( izleyenler Gormustur ) Yatan kız kalkıp silahı alsa O cocugu Vursa Fln.Bayıltıcı bişi atsa silah :) Sonrasında Cennet cehennem kapısı gibi bi yerde uyyandırılsa cocuk masudhs daha manyak olurdu.Hatta cehenneme gidiyosun lan dediklerinde cocuk bayılsa :lol: Ölüm tarafını gostermek hakkında benımde bı fıkrım olustu aslında oyle bı durumda devamı getırılıp dedıgını yapabılırlerdı sankı. Hani senin daha vaktin dolmamıs gerı gıdıyorsun deyıp adamı tekrar uyutup eskı makınenın basında uyanandırmak gibi[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Daha Cok fikir varda Ole Kendime Saklıyorum :lol: Saka Saka Soylede Olabilirdi, Cennet Cehennem Girişi Fln olurdu adama Erkek olarak bişey yapamadın seni kadın olarak yolluyacaz ve Bu Son Şansın deseler.Sonrasında Adama Makyaj Takma Göğüs Fln yapsalar Makine Başına Bıraksalar.Adam uyanınca arkadaşlarıda Şaşırsa aaa sana ne oldu fln diye :lol: Soru = Acaba cocuk ilk Neyi Kontrol ederdi. bence Sütyen Arkası cıkmısmı onu sizce >=/[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Quivalen-soth, 17 Haziran 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam bişeye basmıo alıcı verici olayı dio işte ya silah verici adamların uzerinde alıcılar var alıcılar mekanizmayı çalıştırıp patlatıyor Abi kime gittiğini nerden bilecek alıcı verici. Zor yani. Aklıma gelmedi değil.[signature][hline] [Bu mesaj elvyn tarafından 18 Haziran 2005 12:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 cekete domates koyulur altına da kurşun geçirmez yelek. Saçma atar domatları vurunca kan olur :lol: pff hollywood efekti düşünülür ya kan torbası olayı domats yerine kolay iş...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 of süper yapmışlar da adam mağdur duruma düşmüş yazık be. :) ama manyak bi tecrübe olmuştur yani, de tırsar insan tabii biraz ehehe.[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ben cocugun yerinde olsam onlara dava acar parayi goturudum[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 içler acısı bi durum...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 produksuyon hakkaten sufer ama pek gerçegimsi gelmedi..[signature][hline] Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 harbi ha istese dava falan açar çocuk yani ? sonuçta isteği dışında şeyler yaptırılıyoki yanlış bişey olsa psikolojisi baya bozulur adamın[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 çıkar[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 başınıza böyle bişey gelmiş olduğunu ama size söylenmemiş olduğunu düşünsenize O_o sonuçta o adama bu görüntüler izletilmese adam sadece oyunun ne kadar etkileyici olduğunu düşünür! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Dev, 18 Haziran 2005 12:34 tarihinde demiş ki: cekete domates koyulur altına da kurşun geçirmez yelek. Saçma atar domatları vurunca kan olur :lol: pff hollywood efekti düşünülür ya kan torbası olayı domats yerine kolay iş... Abi saçma koyarlarmı hiç içine ya adamın kafasına atsa ordaki konu mankenlerine bişey olsa bence bişey atmıyor yani + gelin e bi yerde saydırıyor heryerine hemde..saçma yok yani[signature][hline]***GM has defeated Duper*** [Bu mesaj ShdwFx tarafından 20 Haziran 2005 16:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 şimdi ben normalde silah taşıyan bi insanım:P bana böle bi şaka yapmaya kalktılar ve ben bu zombileri gercekten belimdeki silahla vurdum nolcak?:P[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ya bunu aslında kızlara yapmaları lazım.. da o oyunu kalkıp da hiçbir kız oynamazki zaten..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar