Tarist Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Pek upgrade uğraşmak istemiyorum belki 1 sene sonra falan.Oblivion için olabilir =] O değil de ; 256 MB ASUS N6800 GT 2DT DVIx2 TV OUT bu nedir böyle 695$ +KDV Değer mi bu kadar paraya ?[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 değer valla ehehe param olsa 6800ultra alırdım.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 paranız var parça toplamayın alın size alienware.http://www.alienware.com/Product_Pages/desktop_all_default.aspx[signature][hline]Akvaryum TutorialI was so sentimental when you left, I even cried. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Akıllara zarar fiyatlar var.[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ama aletler rafine yani. =P paran yoksa ben napiyim lol. ehueheheuhe[signature][hline]Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Sen mi satıyosun hocam =][signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ya açıga vurmak istemiodumda oldu bi kere. evet alienware şirketi benim kendi şahsi şirketim :P hehe. gerçekten pahalı ya :P[signature][hline]Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 4888$ nedir ya.+KDV si de vardır bunun shippingi falan da oy oy =P[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 zaten onu TR'ye yollamiyolardir merak etmeyin :D[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 niye yollamasınlar? 5000$ ı görünce bi telefon edersin 3 günde getirirler valla.[signature][hline]Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 o degil de dual core lar da masaustune satilmaya baslamis anlasilan. yerinde olsam cok degil, uc ay sabrederdim. burada [ [Bu mesaj stainless tarafından 01 Haziran 2005 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 2 yıldır sabrediyorum,bu yazı bilgsiz geçirmek istemiyorum açıkçası =][signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 evet $500 kargo parasi alirlar, bilmem ne kadar gumruk parasi eklenir oyle gelir muhtemelen... tabi bu getireceklerse. kafadan getirmeyi de reddedebilirler. mesela sony hicbi sekilde amerika disina satis yapmiyo, onlarda da aynisi olabilir. henuz almadim tabi denemek lazim :D[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 02 Haziran 2005 00:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 dual corelar cikti seneye quadlar gelicek fiyatlari inince bence dual al ozellikle oyun disinda cok performans gorucez gibime geliyo[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Nedir ki o dualcore ?[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 DualCore (çift çekirdek, yani bir işlemcinin içinde aslında iki tane var) masaüstü işlemciler henüz satılmıyor. Ancak mühendislik örneği işlemciler donanım sitelerine gönderilmiş, incelemeler var. Fiyatlara gelince AMD'nin coştuğu görülüyor. Intel'in dual coreları şimdiki athlon64'ü bile geçemeyince Amd'de çakmış direk 500+ doları. Tabii iklemek lazım bu fiyat 1000lik toptan alımlar da geçerli. Intel'in kiler 8 serisi olacak. 860 870 falan heralde.. Amd'nin isimlendirmeside Athlon64 x2 şeklinde. Bunlar ne zaman satılır, ne zaman makul fiyata iner, daha çok var gibi. Ama nForce4 ler Athlon 64 x2'leri çalıştırabilecek, en kötü ihtimalle bi bios güncellemesi ile. Tabii soket yapısı değişmezse. :)[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 amd ddr2'ye geçer mi?[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Böyle.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Ne kadar para bayıldın Alexi? Oyunlarda farkediyor mu çok ?[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 nasil ya inteller piyasaya cikti mi ? amd erken davrandi diye biliyodum ben almisken amdleri bekleseydin keske[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 alexi'nin eve bi operasyon düzenleyelim :-).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Uzaya çıkılıyo mu o aletle ? =P[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Yeni değil ki bu. Nerden baksan 7-8 aylık.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Alexi sende hyper-threding özellikli bir işlemci var, o çift çekirdekli değil, mantıksal olarak çift çekirdek gibi görünüyor. Çocukları telaşlandırma. :D AMD DDR2'ye geçmeyecek galiba. Kesin değil ama ddr500 ile devam edecek gibi görünüyor. DDR2 ler bir süredir piyasada olmalarına rağmen DDR'a göre artısı yok. Üstelik pahalı![signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Aldım bilgisayarı bugün.Epox yerine MSI anakart aldım daha olduğuna inandığım,daha pahalı zaten =p.Onun dışında işlemci 3000Mhz oldu.Printer aldım ekstra olarak.Hoparlörü 5+1 aldım. Kasa Thermaltake aldım eşek gibi büyük bi de PSU tabi 420 wattlık.Zagen mi neydi.Onun dışında herşey aynı. Baya patladı fiyat olarak ehe.[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar