Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İdeal Bilgisayar

Tarist

Öne çıkan mesajlar

evet $500 kargo parasi alirlar, bilmem ne kadar gumruk parasi eklenir oyle gelir muhtemelen... tabi bu getireceklerse. kafadan getirmeyi de reddedebilirler. mesela sony hicbi sekilde amerika disina satis yapmiyo, onlarda da aynisi olabilir. henuz almadim tabi denemek lazim :D[signature][hline]Tulahr

[Bu mesaj riglous tarafından 02 Haziran 2005 00:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

DualCore (çift çekirdek, yani bir işlemcinin içinde aslında iki tane var) masaüstü işlemciler henüz satılmıyor. Ancak mühendislik örneği işlemciler donanım sitelerine gönderilmiş, incelemeler var.
Fiyatlara gelince AMD'nin coştuğu görülüyor. Intel'in dual coreları şimdiki athlon64'ü bile geçemeyince Amd'de çakmış direk 500+ doları. Tabii iklemek lazım bu fiyat 1000lik toptan alımlar da geçerli.
Intel'in kiler 8 serisi olacak. 860 870 falan heralde.. Amd'nin isimlendirmeside Athlon64 x2 şeklinde.
Bunlar ne zaman satılır, ne zaman makul fiyata iner, daha çok var gibi.
Ama nForce4 ler Athlon 64 x2'leri çalıştırabilecek, en kötü ihtimalle bi bios güncellemesi ile. Tabii soket yapısı değişmezse. :)[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Sosyal ağlarda paylaş

Alexi sende hyper-threding özellikli bir işlemci var, o çift çekirdekli değil, mantıksal olarak çift çekirdek gibi görünüyor. Çocukları telaşlandırma. :D

AMD DDR2'ye geçmeyecek galiba. Kesin değil ama ddr500 ile devam edecek gibi görünüyor. DDR2 ler bir süredir piyasada olmalarına rağmen DDR'a göre artısı yok. Üstelik pahalı![signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Aldım bilgisayarı bugün.Epox yerine MSI anakart aldım daha olduğuna inandığım,daha pahalı zaten =p.Onun dışında işlemci 3000Mhz oldu.Printer aldım ekstra olarak.Hoparlörü 5+1 aldım.
Kasa Thermaltake aldım eşek gibi büyük bi de PSU tabi 420 wattlık.Zagen mi neydi.Onun dışında herşey aynı.
Baya patladı fiyat olarak ehe.[signature][hline]Still Goin' Wild !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...