Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kayıp Cüzdan (Yardım)

Eraqrest

Öne çıkan mesajlar

1 saat önce bardan (akdeniz, nevizade) çıkarken cüzdanımı düşürmüşüm. bir arkadaş da yan masanın altında bulmuş, onların sanıp vermiş. farkedip geri döndüğümde adamlar kalkmıştı ve çalışanların haberi yoktu.

içinde fazla para yoktu ama nüfus cüzdanı, üniversite kimliği, hatırası olan bir ton şey, arkadaşların foto'ları gibi benim için önemlii olan şeyler vardı.

yarın koşa koşa sakaryaya gitmem lazım, arkadaşlar gazeteye ilan ver falan dediler ama versem de bişey olacağını zannetmiyorum.
herşeyi geçtim kimlikler olamdan napıcam, herhangi bir nüfus dairesinden yeni nüfus cüzdanı çıkarttırabilir miyim? daha önce başına gelen vardır mutlaka, bi yardım. nolcak şimdi? :([signature][hline]May the Force be...
With me.
Sosyal ağlarda paylaş

önce kayıtlı olduğun muhtarlıktan bi kaıt istiolar onu alıon sonra kimlik bişisine gidip alıon yeni kimlliğini ilk aldığında sıcak oluo :P[signature][hline]Name:CamthalionTasardur| _TaFFy_
Lvl:61 | 46
Clan:ANCIENTS | ANCIENTS
Nation:Karus | Karus
Job:Elemental Lord | Shaman
Server:Ares | Ares
National Point : 5xxx | 100
Sikörtıl 4Ever
Sosyal ağlarda paylaş

çok teşekkürler (özellikle de öm atar atmaz topici çivileyen alexi'ye.)
yarın sabahtan karakola gidip kayboldu diyim, muhtarlığa gideğim, nüfus cüzdanı talep belgesi alayım, 2 de foto alayım nüfus müdürlüğüne gideyim.
sakarya'da da bi arkaşın kimliğiyle kampüse çıkıp (öğrenci kimliği olmadan almıyolar bazen. ee, öğrenci işleri de kampüste. nolcak şimdi :-P) yeni öğr. kimliği çıkarttırayım.

çok sağolun, moralim düzeldi. nası olcak, kaç gün koşturucam diye üzülüyodum. sandığım kadar uzun sürmez harhalde.
(bunu dedim ya, yarın sakaryaya falan gidemem ben kesin :-P)[signature][hline]May the Force be...
With me.

[Bu mesaj Eraqrest tarafından 20 Haziran 2005 01:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Nüfus cüzdanın kaybolduysa yerel gazeteye kesinlikle ilan vermen lazım!
Yoksa 2-3 ay sonra evine haciz gelir bilmem kaç milyar borç yapmışsınız nüfus cüzdanıyla şuna kefil olmuşsunuz falan diye.

Unutmadan ilanı verdikten sonra o gazeteyi sakla ilerde birşey olursa kanıt olarak gerekir...[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

benim zamanında kaybolmuştu hiç bir ilan falan vermedim muhtara gittim nufus suretimi nufus ilmuhaberimi neydi öle bişie verdi sonra nufus dairesine gittim 1 saat içinde vermişlerdi parada vermemiştim çokda güzel olmuştu.sonra kayıp olanı buldum dvd kiralarken falan kullanıyorum.ama bence yinede tedbirli ol polise falam haber ver[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar

[Bu mesaj ozkolous tarafından 20 Haziran 2005 02:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sakarya'da kapıda minibüsten inme bişi olmaz. Ha gelirlerse minibüse görevlilere bu üniversiteyi tercih edicem de, hocalarıyla falan konuşucam okula bakıcam diye geldim de..

Çünkü sahte kimlik felan görürlerse alırlar felan arkadaşında sende uraşırsın..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv******
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni kanuna göre kayıp ilanı vermene gere yok. Adam suç işleyip oraya senin nüfus kağıdını bırakırsa bu seni direkt etkilemiyor.

Amaaaa (umarım -18sindir) adam senin adına kredi kartı çıkarttırır, kredi alır alışveriş vs yaparsa (tahrif edilmiş nüfus kadı tabi bu.Yani üzerinde oynanmış) [her ne kadar pati yetkilileri küfüre kızsalarda] sıçarsın! Onun için ailenle konuş. Gazeteye kayıptır hükümsüzdür ilanı ver. Muhtarlıkğa git Oradaki adamlar sana ne yapıcağını adım adım anlatıyorlar. Fotoğrafa falan da ihtiyacın olacak.Onları bulundur. Sonra nüfus idaresine gideceksin sanırım (arada başka bi bürokratik işlem yok diye hatırlıyorum ben)

Konu dışı olarak; elinizde NOTER ONAYLI bir nüfus çüzdanı sureti (fotokopi işte) bulunsun. Herhangi bir sorun çıktığında bunu devreye sokabilirsiniz...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

Muhtarlıkla kaymakamlığın arasındaki uzaklık boyutuna göre alma zamanın uzar :D Artık cok basit muhtarlıktan bir kağıt alıyorsun sonra kaymakamlığı gidip onu verip kimliğini alıyorsun toplam islem 15 dk fln hadi kolay gelsin .[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .!
Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi muhtarı bulabilirsen...
bizim muhtarı bulana bounty parası veriyorlar.Adam günde 1 saat ya geliyo ya gelmiyo arada da kızını yolluyo 5 dakikalık iş için kaç saat beklemiştim o herifi.grrr[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 20 Haziran 2005 00:47 tarihinde demiş ki:
nufus dairesine gidecen bööle bööle dicen senden birsürü belge isticekler
sen de toparlayıp yeni nufus cuzdanı çıkartacan

kaydının olduğu nüfus dairesine gidicen, ve ayrıca hiç öle "birsürü" belge falan istemiyolar ?[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...