Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 lan ne b.ktan filmis bu bea basta ii gidiyodu salma hayek fln dansetti araya reklam girdi ondan sonra olan oldu herkes vampire fln donustu ne kadar slk bi filmmis bu bea:hrr:[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." [Bu mesaj Xechelon tarafından 12 Şubat 2003 01:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Quantin(dogru yazdım inşallah) 'in tarzı budur.Filmlerinin yarısından sonra olaylar değişir.Garip şeyler olur yani ehe. Rezarvuar Köpekleri de o adamın.Klasiklere girdi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Quantin oynuyor. Bknz:Richie [Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 12 Şubat 2003 18:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Quantin'in etkisinin oldugu apaçık ortada.Bariz anlaşılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 abi o film harbi saçmasapan bişi.. Reservoir Dogs ile karsılastırılamaz bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Ben çok begendim. Süper bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 oyunu vardı yanlış hatırlamıosam.[hline]-bis sös verdikssss...iyi hobbitlersss... -ne o öyle lan kulaamın dibinde.*!çat!! (kafasına vurur)* zırtaboz seni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Ben o filmin birde wahşi batıda geçenini izlemiştim. :) Aynı bar hala ordaydı.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Hehe Bunun bir de 2'si var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 süper bi film bence.ayrıca bunun 3ü de war.fakat zaman sürekli geri gidio her filmde:) bu arada pompalı tüfek+sopa kombosu müthiştir[hline][i] tıklayana sakız alcam:sakız boşuna kasma:"viande ne yaa?" tıklamıyana sakız almicam:more sakız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 tarantino ayak sahnesini 5kez çektirmiş gerçekten fetişmiş[hline]Öss Öys Biri Bize Cevapları Sölese!!! Öss nedeniyle Kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 ya klasik bikaç suçlu rehin alarak eyaletten kaçar soraa ya dost olurlar yada ölüm kalım savaşı başlar tarzı filmlerden sanmıştım.ki yanılmışım. altı kaval üstü şişhane bu ne ya.genede hoştu[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 ben en çok "pussy, pussy, pussy! all pussy must go. at the titty twister we're slashing pussy in half! this is a pussy blow out! make us an offer on our vast selection of pussy! we got white pussy, black pussy, spanish pussy, yellow pussy, hot pussy, cold pussy, wet pussy, tight pussy, big pussy, bloody pussy, fat pussy, hairy pussy, smelly pussy, velvet pussy, silk pussy, naugahyde pussy, snappin' pussy, horse pussy, dog pussy, mule pussy, fake pussy! if we don't have it, you don't want it!" kısmının hastası olmuştum.sapıklık diyil bu adamın süper bi pazarlamacı olduğunu düşünüorum. (filmin bi repliğini yazdım işallah yannış annamazsınız)[hline][i] tıklayana sakız alcam:sakız boşuna kasma:"viande ne yaa?" tıklamıyana sakız almicam:more sakız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 said: UrZa, 12 Şubat 2003 18:08 tarihinde demiş ki: quantin'in deilki film micheal rodrigezin..[hline]emptiness is loneliness, and loneliness is cleanliness and cleanliness is godliness, and god is empty just like me. Yahu Urza Michael Rodrigez de kim? O söylediğin kişi yanı From Dusk till Dawn filminin yönetmeni sakın Robert Rodriguez olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 ehueuh =] ben de dikkat etmedim ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 yanilmiyorsam flimin seneryosu zaten tarantino tarafindan yazilmiş[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Aha,varmış işte tarantino nun parmagı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 http://www.cine5.com.tr/film.asp?b=G%FCn+Bat%FDm%FDndan+%DEafa%F0a+ bu gece 01.00'de cine5'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar