Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU Serverlarında Türklerin Yoğun Olarak Girdiği ve Önerilen Serverlar Burada....

Eno

Öne çıkan mesajlar

benim merak ettigim bi olay var.. simdi diyosunuz 200+ kisi sira oluyo 1 hafta sora duzelir..benim anlamadigim olay bi akıllı biz miyiz? 1 hafta sora bu sıranın olmayacagını dusunen?yani baska insanlarda vardır bole dusunen ve her zaman sıra olur diye dusunuyorum yanlıs mı dusunuyorum acaba?

bence kimse sole yapmaz..bu server cok kalabalık baska server a gidelim.. ve her zaman sıra olur..B. legion da oynayacagimiz kesin bu yetkili kisiler tarafindan solendi bende oyunum gelince orda oynayacam eger degismezse..merak ediyorum bu server i secmemizin nedeni ne? ve bu sıranın azalması nasıl olacak?

bi de konuyu anlamayan kisiler bekleyin ulan gibisinden agalik yapiyo burda bunlarinda engellenmesini istiyorum nerden biliyosunuz ki azalacagini? bu oyun XXx ya da YYY oyunu degil ki WoW yani bu oyunu her zaman oynayan olacak..serverlarda baya kisi yıgılacak hatta 1-2 ay sora su an oynayanlardan kat kat daha fazla kisi oynayacak WoW u..

bi aciklama yani neye dayanarak(konuyu bilen biri tecrubeli birisi) bu sıra olayinin olmayacagini soyluyo?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya oyun daha yeni acildi beyler. Merak etmeyin hersey durulacak en fazla 10 gune.

Insanlar PvPde kesildikce, classlerini begenmedikce, latencyi tutmadikca baska serverlara dagilacaklar.

Burningdeyim ben ama latency'si cok ic acici gozukmuor. Umarim duzelir geceleri.

--Vorys - Undead - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 12 Şubat 2005 18:41 tarihinde demiş ki:
benim merak ettigim bi olay var.. simdi diyosunuz 200+ kisi sira oluyo 1 hafta sora duzelir..benim anlamadigim olay bi akıllı biz miyiz? 1 hafta sora bu sıranın olmayacagını dusunen?yani baska insanlarda vardır bole dusunen ve her zaman sıra olur diye dusunuyorum yanlıs mı dusunuyorum acaba?

bence kimse sole yapmaz..bu server cok kalabalık baska server a gidelim.. ve her zaman sıra olur..B. legion da oynayacagimiz kesin bu yetkili kisiler tarafindan solendi bende oyunum gelince orda oynayacam eger degismezse..merak ediyorum bu server i secmemizin nedeni ne? ve bu sıranın azalması nasıl olacak?

bi de konuyu anlamayan kisiler bekleyin ulan gibisinden agalik yapiyo burda bunlarinda engellenmesini istiyorum nerden biliyosunuz ki azalacagini? bu oyun XXx ya da YYY oyunu degil ki WoW yani bu oyunu her zaman oynayan olacak..serverlarda baya kisi yıgılacak hatta 1-2 ay sora su an oynayanlardan kat kat daha fazla kisi oynayacak WoW u..

bi aciklama yani neye dayanarak(konuyu bilen biri tecrubeli birisi) bu sıra olayinin olmayacagini soyluyo?

okumakta zorluk mu cekiorsun?

said:
US beta'da, release'de, kore betada, EU betada phase 1,2'de hep aynı şeyler oldu. Ve hep 1 haftada düzeldi. Merak etmeyin.

Betada oynayıp oynamadıgını bılmıuorum ama oynasaydın boyle oldugunu gorurdun...
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere bana agalık taslıyamazsin okumayi bilmiyo musun falan diye bu konu da uyarayim seni..
tamam ole oldugunu okudum okuma yazmam var ama orda bole oldu surda bole oldugu icin bole vs olucak yazmak cok sacma normal hayatta bole ornek versen kimse iplemez seni :)
bunun yanı sıra birileride diyo ki high pop li bir server hep ole kalir her zaman sira sorunu cekersiniz..kime inaniyim ben simdi?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 12 Şubat 2005 20:14 tarihinde demiş ki:
bi kere bana agalık taslıyamazsin okumayi bilmiyo musun falan diye bu konu da uyarayim seni..
tamam ole oldugunu okudum okuma yazmam var ama orda bole oldu surda bole oldugu icin bole vs olucak yazmak cok sacma normal hayatta bole ornek versen kimse iplemez seni :)
bunun yanı sıra birileride diyo ki high pop li bir server hep ole kalir her zaman sira sorunu cekersiniz..kime inaniyim ben simdi?

Kalbinin sesini dinle :D[signature][hline]Sidious: Vader
Vader: Yes Master?
Sidious: I love you
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar herkes bi yerde toplanmasın diye server limitleri AŞAĞIDA tutuluyor bunu US retaildada yaptılar. Sonra yavaş yavaş yükselttiler, bunları kendileri forumlardada diyordur kesin çünkü US forumlarındada söylediler. Her gün server limitlerini biraz daha yükselticekler görürsünüz. İnanmayanlar varsa (ki herzaman 1-2 kıl çıkıyor) gitsin US forumlarını araştırsın orda server limitlerini yavaş yavaş çıkaracağız merak etmeyin deniliyordu.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Çok uzun okumadım hepsini, (şu anda sıra bekliyorum zaten) ama serverda enteresan bir durum var.
Boş görünüyor ortalık, hemde baya boş, 5300 kişi olduğu söyleniyor.
Level ilerlemesi baya hızlı. Şu anda en fazla 24 gördüm, ki onlar tahminimce hiç çıkmayanlar oyundan :)
Herhangi bir raid vb olmadı, AH'de fiyatlar sürünüyor, hiç güzel itemler yok (normal olarak) vs. vs.
Bunları söyleyebilirim şimdilik.[signature][hline]Elonia | Undead Mage
Burning Legion
Proud Member of Hordish Manner
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeeplyDisturbed, 13 Şubat 2005 00:19 tarihinde demiş ki:
http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-pvp-en&t=3&p=1&tmp=1#post3

forumlarda en iyi pvp server ının burning legion olacagı soyleniyor umarım oyle olur.

Öyle bir ibare göremedim. Çoğu kişi Burning Blade ve Warsong demiş. Warsong örnek gösterilmiş sağlam PvP server'ı olarak, o da tahminden öteye gidemiyor tabii ki.[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid
Sosyal ağlarda paylaş

cok oynayan cok ii pvp yapar olay budur..yani biri yetenekli olur ama gidip te gunde 3 saat pvp yaparak 6-7 saat yapan adami yenemez..yetenek cok ayri bisi gordum o yuzden biliyorum :)

yani en ii pvp serveri olup olmayacagi bilinmez ama pvp yapacak ortam olsun yeter o da var gibi..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gangren, 13 Şubat 2005 01:02 tarihinde demiş ki:
En kötüsü ise, WC ortasında, questlerin yarısında, birden bire "Disconnected From Server" olmak, ve tekrar denediğinde önünde 350 kişi olması!! (Şu anda ettiğim küfür ne kadar düşünseniz azdır)

bugün rfc de basıma geldi aynı sey sonra 480 kişiyle aynı kaderi paylastım[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

keşke bizde sizler gibi erken girseydikte icabında 500 kişi sıra bekleseydik..ah ah nerden bilicektik biz burda satışa cıkacagını...[signature][hline]Rip off this lace
that keeps me imprisoned
But beware the enchantment
for my eroticism is your oblivion

[Bu mesaj Liebe tarafından 13 Şubat 2005 08:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 12 Şubat 2005 20:14 tarihinde demiş ki:

sana agalık taslayan olmadı olsaydı ınankı bole olmazdı... oynamak istemiorsan gec baska servera.. secim bi kere yapıldı.. biz gecenın bi vakti oturup server secerken nerdeydin..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...