Eno Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Arkadaşlar, Alttan 4. pvp server çok alakasız dandik bir isimli server çıktı. Muhtemelen low pop olacak o yüzden... Dolayısıyla, gireceğimiz pvp server: Burning Legion Gireceğimiz normal server: Stormrage (Alttan 4.) iyi eğlenceler.[signature][hline]Profocio Hosting [Bu mesaj Eno tarafından 11 Şubat 2005 03:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 &&&&hadi bakalım.çok aceleye getirdik inşallah hayırlısı olur lejyon serverı.&&&&[signature][hline]shinsetsu desu.. [Bu mesaj Apache tarafından 11 Şubat 2005 02:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bir de lamer gibi başlık açmasan harbi hoş olacak :)) "BAPS BAKIN PLS"[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 hayırlısı olsun[signature][hline]Da Site Da Blog ??? - BoneSoul - Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Hayırlı olsun........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 4 level aldıktan sonra mı sölenir!!! :)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Frost Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: -coLdwind-, 11 Şubat 2005 02:57 tarihinde demiş ki: bir de lamer gibi başlık açmasan harbi hoş olacak :)) "BAPS BAKIN PLS" lol harbi düzeltsen güzel olcak o lamer işaretleri caps yeter bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Hayirlisi olsun.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 millet gözden kaçırmasın diye "babs the kenkim ben" cilik oynuyorum :p[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Avaturk forumlarında accountu olan bi arkadaş oraya da gönderebilirmi bunu acil olarak?[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yazarım avatürkede uygun bölümü yok avanın[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Benim yerimede lvl kasın. hatta uyuyacak falan varsa versin acc unu ben kasarım ona :=) Herkese iyi eğlenceler..[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 aquila geçersek dediği birinizi hekliyip geçer anca[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 inşallah geçersiniz böyle toplucanak oynarız.inşallah bende birgün girebilirim ismi farketmez serverın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuddusi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Apache, 11 Şubat 2005 03:00 tarihinde demiş ki: yazarım avatürkede uygun bölümü yok avanın emektar oyuncular kahvesi bölümüne yazabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 tamam,yazdım avayada.linkinide verdim bu konunun.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 arkadaşlarınıza haber verin mutlaka :)[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 umarım patlamaz bu seçtiğimiz server :) ne biliyim 100 alliance başına 1 horde düşmesi gibi. low player sayısına razıyım bi de rp serverı da yok muydu ya? o tip bişiler hatırlıyorum sanki[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yok konuşmadık rp serverı[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Bonecrusher, 11 Şubat 2005 03:24 tarihinde demiş ki: umarım patlamaz bu seçtiğimiz server :) ne biliyim 100 alliance başına 1 horde düşmesi gibi. low player sayısına razıyım bi de rp serverı da yok muydu ya? o tip bişiler hatırlıyorum sanki zaten alliance her serverda fazla olurda,inşallah uçurumlar olmaz geçen betadaki gibi.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Kişisel görüşüm en fazla horde nın bu serverda olacağı. %80 i horde olsun bana kalırsa zaten az adam çok düşman eheh[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 sanmam... horde un yığılacağı, daha anlamlı serverlar var çünkü... Bu arada, ilk birkaç gün serverda problemler yaşayabilirsiniz. Bunlar olağan şeyler... Bi biri bozulur bi diğeri.... Bunlardan etkilenmeyin... Hepsini us release de de yaşadık... ilk 1 hafta falan çok sorunlu olacak hepsi.... iyi eğlenceler.[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Arkadaşlarınıza server adını duyurmayı unutmayın lütfen......[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Eno, 11 Şubat 2005 03:32 tarihinde demiş ki: sanmam... horde un yığılacağı, daha anlamlı serverlar var çünkü... sorabilir miyim ne açıdan anlamlı? yani ne biliyim bir mmorpg açıp girersem, serverların önce pingine bakarım sonra da kalabalıklığına bakarım.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 neden burning legion? belirli bir sebep varmı?[signature][hline]50 vampiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar