moriteri Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Böyle bir topic varsa da aramadım :) updated list yapın hem de yeni gelenler de söylesin fikirlerini bakalım... bööle, monkey island, discworld, felan gibin süper 2D (grim fandango gibin süper 3D de olur tabi, ama Syberia olmaz :)adventure oyunları neler var? Tercihen nisbeten yeni ve konuşmaların sesli olduğu oyunlar...[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 En son çıkanlardan "Still Life" ve "The Black Mirror" olur..Özellikle ikinci yazdığım fena bir oyun değil..Bir de "Gast" diye "kabus lunaparkı" temalı 3d bir adventure var..O da psikolojik bir oyundur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 çook eskilerden ilk oynadığım oyunlardandı... Heart Of Darkness.. şimdi bulsam tekrar bitiririm...[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Dwinz, 18 Haziran 2005 17:32 tarihinde demiş ki: çook eskilerden ilk oynadığım oyunlardandı... Heart Of Darkness.. şimdi bulsam tekrar bitiririm... +1 de benden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Heart Of Darkness olan varsa patide kopyalayıp gonderirsse çok ii olurda kimde vardır acab...[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bende vard1 bi bakayim *!yatakta cd yi ararken yatak birden uçmaya baslar baska bir dünyaya doru yola çikar* :p[signature][hline]Ölümün sessizliğindeki deli eşeklerin buluştuğu noktada seni bekliyorum... Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 broken sword serisi de enfestir[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 heyecanla vampyre story i bekliyorum[signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Beneath A Stell Sky var...Çok kaliteli bir oyun..Oynarken eğleniyorsunuz..Bilimkurgu öğelerine rağmen espriler harika..Sanki oradaki adam sizmişsiniz hissine kapılıyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Munkey izland,Grimfandango (3d bilioz lan) Sanitaryum,BS bunlar GIRALDIR :D[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ilk ikisini ben yazmıştım zaten :) ayrıca, Sanitoryum hakkaten süperdi yaw. Bir daha mı oynasam...[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 monkey island 1,2,3 said: Lopeth, 18 Haziran 2005 18:15 tarihinde demiş ki: broken sword serisi de enfestir yeah :p.sanırım 2 seri idi yada ben o kadar oynadım :))[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 beneath a steel sky'ı level sayesinde oynamıştım baya güzel oyundu ama sanitarium ve monkey island 3 her şeyiyle harika oyunlardır edit:// grim fandango yazabiliyomuşuz :) onu da yazdım şimdi[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler [Bu mesaj nameless13 tarafından 18 Haziran 2005 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 3d ama olsun, grim fandango yönetir. onun dışında monkey island da gayet yönetir, ayırmam bu ikisini zaten:) heart of darkness bende olacaktı, ama bulamıyorum bende ne zamandır. bulsam kendim oynayacam:D e-mule benzeri p2p hedelerinde vardır belki[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 en önemlisi unutulmuş: little big adventure 2: twinsen's odyssey :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Hearth of Darkness torrent: (Check etmedim seeder kaça kaç Deneyin!) http://www.torrentspy.com/download.asp?id=182820 http://static.thepiratebay.org/downloadtorrent/3297807.torrent/Heart_of_darkness.3297807.TPB.torrent http://www.torrentreactor.net/download.php?id=5061611 http://www.torrentreactor.net/download.php?id=5057622 İşte bunlar unutmadan ÖNEMLİ Oyun XP'de sorun çıkarıcak. Forumları falan arayın nası düzeltiliyormuş (Emule ediyomuyduk bunu hatırlamıyorum ben şimdi.) Yok emule ediyorsak Dosbox benim ayarlarım şu sayfada mevcut Tabi kopya oyun oynamak suçtur ayıptır vs vs vs vs :D[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: thelegbra, 18 Haziran 2005 19:07 tarihinde demiş ki: en önemlisi unutulmuş: little big adventure 2: twinsen's odyssey :) 350d gerçi oda süper lba 1 e uyuz olurdum duvara paso kafa vurur ölürdüm eauhae[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 little big adventure degisik bi kategori aslında.yani monkey island ve broken sword acısından bakılırsa ole yanii:)[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 eee o zaman daha da detaylı belirtip icon adventure diyecektiniz :) bs2: the smoking mirror :D hehe [Bu mesaj thelegbra tarafından 18 Haziran 2005 19:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Dwinz, 18 Haziran 2005 17:32 tarihinde demiş ki: çook eskilerden ilk oynadığım oyunlardandı... Heart Of Darkness.. şimdi bulsam tekrar bitiririm... +1[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Space Quest 4 muydu,5 miydi neydi,hatirlamiyorum da,zaman icinde gezdigimiz bi tane vardi,harikadir kendisi(Vohaul's revenge sanirim,veya time rippers(?))[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Gabriel Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 en önemlileri unutulmuş gözümden kaçmadıysa: Full Throttle Indiana Jones and the Fate of Atlantis Indiana Jones and the Last Crusade Maniac Mansion 2: Day of the Tentacles (aka DOTT) Maniac Mansion (bu epey zordur ve gözleriniz oyunu kaldırmayabilir zira icon adventure'ların başlangıcı sayılır) Monkey Island serisi (zaten yazılmış ama yine de yazayım hepsi bir arada olsun) Death Gate (aslında icon adventure değil ama süper zevkli, fantastik konulu)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 haklısın süper oyundur bunlar. ama "tercihen konuşmaları sesli olan oyunlar" dediğim için söylenmemiş olabilirler.[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Outcast : aslinda bu oyun rpg mi action mi adventure mi bilinmez ama ben adventure olarak adlandirabilirim . gayet guzel bir oyundur . 7th Quest 11th Hour : 7th questin devamiydi bu . elvira aslinda aklima 1-2 tane daha eski oyun geliyor ama isimlerini hatirlayamadim . hatirlarsam yazarim .[signature][hline] [Bu mesaj huun tarafından 19 Haziran 2005 12:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar