Gaxx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 evet unutmuşum pardon:) + Improved Bash - 2/2 points
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 valla benim druidde başta feral/resto idi fakat şu cat formun dpsleri arttıran yamadan önce ismi lazım olmayan bi druid arkadaşın gazına gelip balance/restoya çevirdim...açıkçası özellikle dungeonlarda balance/resto kombinasyonu en iyisi gibi, tabi feral/resto ile savaşın ortasında bi kedi olup adam cırmıklayan, bi druid olup herkeze heal yağdırabilen druid arkadaşımız varsa o ayrı...ama refleksleriniz iyiyse feral/restoyu tercih etmek daha iyi olur, hem balance/restoda mana sıkıntısı çekmeye başlıyorsunuz hemde feral/restoda oyun inanılmaz eğlenceli (ve zor) oluyor, druidin hakkını vererek oynatıyorsunuz... Talaras, Lvl 50 Druid (retired)[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli
Suark Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 hımhıhmhım.Natures grasp ne kadar ıse yarıyor?yanı sadece ona versem ben ballı adamım 35 de yeter bana desem olur gıbı.Balance ı pek tutmadım,orda improved prowl fln var onlar işe yararmı?[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
noface Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Abi agacı kendine gore yap ole bir numuneye bakarak yapma kafana gore sen kendin yarat en güzeli bu
grelynx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: PUMA, 07 Haziran 2005 09:15 tarihinde demiş ki: açıkçası özellikle dungeonlarda balance/resto kombinasyonu en iyisi gibi, tabi feral/resto ile savaşın ortasında bi kedi olup adam cırmıklayan, bi druid olup herkeze heal yağdırabilen druid arkadaşımız varsa o ayrı...ama refleksleriniz iyiyse feral/restoyu tercih etmek daha iyi olur, Talaras, Lvl 50 Druid (retired) 1 kere kesinlikle yalnıs biliyorsun dungeonlarda balance/resto kombosu en iyi degildir neden cunku senin dps ne ihtiyaçları yok sen gurubun healerısın bunu kabullensende kabullenmesende bir priest gibisin extradan damage spellerine harcıcak manan kesinlikle yok ve yapabildigin en cok heal ı yapman lazım buda resto buildiyle olucak iştir balance veya feral ile alakası yoktur.ayırca oyle zırt pırt form deiştiricek bir druidde yoktur oyle bişi olamaz ya formda kalırsın arada heal basarsın yada hep heal basarsın yani yok oyle bi druid innervate + charge dan vazgeçmeyin :) INNERVATE FTW[signature][hline] burning legion druid grry
blade_neco Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 walla iğrenç otesı bı talent sahsen yazan arkadas için üzüldüm druıd zatı zayıf busbutun gocmus base olarak balace ve resto ıdeal druıdın dmg gıbı bı olayı yok pvp de sadece moon fire ve roots gerısı yalan dengeondada yarı tank yarı healer ıı oluyor ama oda bı yere kadar druıd sonucta ne tam healer ne tam tank nede caster bu yuzden ezık kalıyor !!
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: blade_neco, 07 Haziran 2005 13:37 tarihinde demiş ki: walla iğrenç otesı bı talent sahsen yazan arkadas için üzüldüm druıd zatı zayıf busbutun gocmus base olarak balace ve resto ıdeal druıdın dmg gıbı bı olayı yok pvp de sadece moon fire ve roots gerısı yalan dengeondada yarı tank yarı healer ıı oluyor ama oda bı yere kadar druıd sonucta ne tam healer ne tam tank nede caster bu yuzden ezık kalıyor !! Druid ezikmi? Wake up dude!![signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin - Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US Kadavra - Night Elf Druid - Level 3x - Illiadan/US Now in Sydney, Australia... Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney
axedice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Imp Tranq. ı barkskinden sonra baya gereksizmiş evet, daha adam gibi bişeyler olabilir diğer ağaçlardan. Swiftshifting sayesinde sürekli form değiştiren druid olabilir, keza dungeonlarda healinglerden sonra gelen agroyu ayıyla tutabiliyor druidler. Arada reju + regrowth atıp tekrar bear forma geçmek gerekebiliyor. PvP olarak da 1e1 duellar yada ganker roguelar değil battleground ve raidleri göz önüne aldım. Oyunun asıl zevki orda bence.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: grelynx, 07 Haziran 2005 12:56 tarihinde demiş ki: 1 kere kesinlikle yalnıs biliyorsun dungeonlarda balance/resto kombosu en iyi degildir neden cunku senin dps ne ihtiyaçları yok sen gurubun healerısın bunu kabullensende kabullenmesende bir priest gibisin extradan damage spellerine harcıcak manan kesinlikle yok ve yapabildigin en cok heal ı yapman lazım buda resto buildiyle olucak iştir balance veya feral ile alakası yoktur. tamam işte grel bende onu dedim ya balance/resto druidinde mana sorunu olur diye...ama ben daha çok heal over time büyüleri (rejuvanation, bide bi tane daha ama onun ismini hatırlayamadım şimdi) kullandığım için mana olarak daha rahatım, yada daha rahattım çünkü bıraktım oyunu :)[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli, Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired)
Suark Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 okudugum kadarıyla [forumlarda] manasını iyiş kullanan bir shaman ve warlock harici-oda felhound kullanan- her çara tokadı basan bir karatermiş.Tabi iyi oynayan için. Shapeshifting gerekli bence,yani kedi olup rogue gibi oynamak varken enden mal mal byu atayım ki? Oynadıgım ılk hafta warlockken bir druid gelmişti undeadlerin oraya. 34 muydu neydı, geldi 2-3 npc yatırdı 5-6 kişi daldık tabi benim lvl 12 fln benım gıbı nooblarvar birde 29 wariror mu ne vardı.canı epey azaldı bu çita fln oldu hızla kaçtı heal basıp dondu once savaşçıyı yatırdı vurkaçla,sonra bizi yatırdı kaçamadık bile.Adam surekli shapeshift atıyor,bir panter oluyor sonra çita falan arada heal basıyor kendine.Etkilenmiştim epey[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Druid bu oyundaki en imba classtır. Hiç tartışması yok arkadaşım bu işin BLde pvp rankingte ilk 10 kişiden 5i druid. Ayrıca bir druid ne guild bulma sıkıntısı çeker ne grup bulma sıkıntısı(ingilizce biliyorsa ve andaval değilse tabi)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Suark, 07 Haziran 2005 17:18 tarihinde demiş ki: Shapeshifting gerekli bence,yani kedi olup rogue gibi oynamak varken neden mal mal büyü atayım ki? niye?çünkü balance dalındaki damage arttıran skiller çok iyi.yanlış hatırlamıyorsam bir skile abanınca cast timeı kısaltıyosun, başka birisine abanınca crit vurma şansını , başka bi tanesine abanıncada crit damagelarını çok arrtırabiliyorsun (ehe ne çabuk unuttum lam).özellikle saldırırken moonfire spam yaparsan bu skiller sayesinde bi anda düşmanı yere serebilirsinki, bu da druid için çok önemli bence..ayrıca entangling roots-nature's grasp almayan druid ölü druiddir ne yaparsa yapsın bence...[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli, Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired)
Suark Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Ya "mal mal" derken kotu ya da gucsuz anlamında demek ıstemedım.Anlamsız.Yanı aynı sey warlock ıcınde gecerlı,warlock olup saf dmg a yonelıceksen ,druıd olup dmg kasıcaksan neden mage acmadın dıyesı gelıyor ınsanın[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Arloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Pvp de baştan sona moonfire spam leyen druid oynamayı bilmiyor demektir bu kadar aptal ve boş bir taktik olmaz.Evet bi druid ne tam bi rogue , ne tam bi tank nede tam bi caster dır ama hepsinden az-çok birşey yapar.Druidler fazla zarar verebilen bir class değildir zaten , ama druidi öldürmekte zordur.Savaş ne kadar uzarsa druidin hayatta kalma şansı da o kadar artar.Innervate + feral charge + regrowth ftw!.Balance/Resto gidenleride anlamakta güçlük çekiyorum.Her ikisi içinde caster form dasın ve manadan yiyorsun ve en çok zarar veren büyün bi warlock veya mage inkinin yanına bile yaklaşamıyor ve 3.5 sn sürüyor.Entangling roots atar uzaktan mıhlarım desen oda olmuyor malum diminishing returns , ayrıca balance tree deki son özellik herhalde oyunun en gereksiz talentlarından biri.Pirvan druid hiçde imba bir class değil , shamanlara bak bi. Mail giyebilen + kalkan kullanabilen + heal atabilen + instant olup sağlam zarar verebilen büyülere sahip olan + melee based bir sınıf.Windfury + earthshock zaten bitiriyor , bide üstüne totemler eklenince ölümsüzlük açılmış kadar oluyo uahea.[signature][hline]Arloth Gregorn Orc/Warlock "You shall burn in flames"... dL|Chavez/Damne[dL]egion...
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 valla başka druidleri bilmem ama ben kesinlikle oynamayı biliyor(d)um , feraldaki skiller bence balancedakilerden daha az yarar getiriyor druide.sonuçta ben kedi olunca ravage, dash felan atıp yine görünmez olabiliyormuyum ferale abanmadan?evet, ama skill ağacı bana öyle balance kadar yarar getirmiyor...ayrıca moonfire spam aptal ve boş bir taktik değildir, özellikle de eğer doğru skillere puan verirsen dmg/crit dmg (driud için) baya iyi olabiliyor, ayrıca hem instant, hemde dot büyüsü ve öyle çokda mana yemiyor (belkide ben mana sıkıntısı çekmiyordum, lvl 50de 3k manam felan oluyordu MOTW ile)... son bi ekleme, hurricane nerde kullanacağını bilirsen çok iyi bir büyü.ama kalkıpda pvpnin ortasında yapmaya kalkarsan iyi olmaz elbette.[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli, Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired)
oradaburada Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 battlegroundsun gelmesiyle sruidin yapabileceği tek şey balance abanıp moonfire in critlemesini beklmek. 1.5 sn lik wrath atsanız bile büyü adama ulaşmadan adam ölmüş olabiliyor. en mantıklı talent 30 balance 21 resto gibi gözüküyor.
Arloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Arkadaşım , hava atmak için soylemiyorum da druid oynayan bir çok türk/yabancı arkadaşım katılır bana bu konuda.Pvp'de baştan sonra durmadan moonfire atmak hem boş hemde gereksiz bir taktik.Bir defa manan çok hızlı tükenir , 2ncisi kritik moonfire kritik koysa bile fazla etkilemez.Rakibin canı azalmıştır moonfire spam leyip öldürmek istersin hızlı bir şekilde o normal zaten.Ayıca lvl 56yım yanlış hatırlamıyorsam 2.3k hp , 4.3k manam var.Caster formda 1-2 büyü attıktan sonra , bear form a geçiyorum ve o sırada manam da doluyor çok yüksek spiritim 230 civarı birşey.Hurricane pvp de 1e1 de hiç bir işe yaramaz.Ama instance ta priest sana shield atar sende 4-5 mobun ortasında hurricane yaparsan o zaman başka.Feral daki yetenekler, Balancedakilerden daha iyi bence.Sen caster formda damage vermeye bakıyorsun , devamlı manan dan harcıyorsun peki kendini nasıl heallamayı düşünüyorsun? Hiçbir ranged-damagedealer(melee - spell) kadar zarar veremediğimizi zaten biliyorsun.Hele bir de karşına Priest - Paladin - Hunter çıkarsa napıcan o talent build ile merak ediyorum.Feral da cat form bana göre yanlızca pvp de açılışta önemli , Tiger's Fury + Ravage.Onun dışında daima bear form derim , feral charge + enrage + maul + frenzied reg. bence çok önemli ve aynı zamanda etkilide.Pvp için çok zayıf bir build bilemeyeceğim. starfire ın ve moonfire ın kritik vurma ve verdikleri zararlarını arttırıan talentlar gerçekten güzelde nereye kadar , bide starfire 3.5sn gibi bi büyü için %15 şans la rakibi stun yapması var ağlayası geliyor insanın =).Son olarak unutmamak gerekirki , moonfire ın dotları her zaman daha fazla zarar veriyor direct damage kısmından.Nerdeyse 2 misli kadar fazla zarar veriyor.Belki bu farklılıklar oynayış şeklimizden kaynaklanıyor olabilirde bilemiyorum yani , bu şekilde fazla zorluk çekmiyorum pvp lerde.33 resto / 18 feral(bear form). Moonfire (Rank 10) 375 Mana 30 yd range Instant cast Burns the enemy for 189 to 221 Arcane damage and then an additional 384 Arcane damage over 12 sec.
Enginar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Druid güçlü bi karakter ama druidi güçlü yapan kisa sürede verdigi yüksek dmg lar degil. Örnegin bi mage in ve priest in manasini bitirmesini bekledikten sonra feral form a geçerek cok rahat aldiğimiz gibi bi warrior ve rogue u root+starfire/wrath la rahat aliyoruz.(elbette istisnalar vardir :)) Fakat her iki durumdada druidi kurtaran restoration agacidir zira rogue un açilişta yaptigi massive dmgi natures swiftness ile instant heallamazsak işimiz bayaa zor oluyor. Onun dişinda bir priesti innervatesiz alacak druid tanimiyorum ben. Yani balance ağacına abanmanin tarren mill de moonfirela karambol cp toplamayacaksaniz çok bi işe yarayacağını zannetmiyorum. buda benim talent ağacım; Balance Talents (9 points) # Nature's Grasp - 1/1 point # Improved Nature's Grasp - 4/4 points. # Improved Entangling Roots - 2/3 points # Nature's Reach - 2/2 points Feral Combat Talents (11 points) # Ferocity - 5/5 points # Improved Bash - 2/2 points # Sharpened Claws - 3/5 points # Feral Charge - 1/1 point Restoration Talents (31 points) # Improved Mark of the Wild - 5/5 points # Nature's Focus - 5/5 points # Improved Healing Touch - 5/5 points # Reflection - 5/5 points # Improved Rejuvenation - 5/5 points # Nature's Swiftness - 1/1 point # Improved Regrowth - 4/5 points # Innervate - 1/1 point[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is.
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 arloth tamam bende senden çok farklı bişey demiyorumki zaten sadece balance ağacının feralden daha fazla yarar sağladığını düşünüyorum.bunun dışında sana katılmadığım bişey yok.genelde bu buildi (eğer pvpye girersem) karşıma çıkan melee karakterler ile başa çıkabilmek için yaptım öyle mage priest felan gelince direk kediye geçiyorum...bu arada hurricane'i pvpde kullanabilirsin demedim zaten ama instancelarda çok yararlı oluyor :) ben bu karakter buildini pvpden çok pve/ins için böyle yaptmıştım...mana yetmemesi olayına gelince ben zaten inslerde healing touch felan kullanmıyorum çok sıkışmadıkça.rejuvanation+regen. çokda iyi götürüyor...[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli, Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired)
Arloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Hmms , anlaşıldı o zaman sorun yok =).Ben pvp üzerine yazıyordumda neyse.Restoration hem pve hem pvp için çok önemli zaten.Enginar ın dediği doğru zaten , çoğu mana kullanan sınıfı hızlı dolan , çok olan manam ve innervate sayesinde alıyorum.Druid lerin savaşları biraz can sıkıyor , en son paladin ile kapışmam 4dk sürdü.Buarada bir değişiklik yapılmadı ise druidler için hiç bir düzeltme/yenilik yok bu patch de =(
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 feral zaten treeye point harcamadan da gayet kullanisli..sadece charge alicam die 11 point harcamak yersiz bence.zaten kacani yakalicam mantiinda alio iseniz ( kacan kisinin hp si az varsayiorum ) travel formda yaklasip moon spamlarsiniz..yada baska durumlarda bi cok yapilicak alternatviniz var. bunun disinda spell crit sansizini int bonus ve spell crit itemlarla yuzde 22+ ya cikarabiliorsunuz , buda instant 600-700 dmg arti dot demek moon ile,sansliysaniz 1.1k+ dmg starfire ile(yuzde 10+ chance) ..rest tree ya abarmak support lar icin ideal fakat solo pvpyi de onemsior iseniz melee classlari balance siz almak cok zor , 30/21 de zaten NS yi almis oluorsunuz bunun disindaki improvement larda zaten cok sufer seyler degil ama evet innervate olmamasi buyuk kayip oluor kimi zaman..fakat duelleri gectim pvp de mana poolumu bitirip innervate a ihtiyac duyduugum zamanlar cok azdir.yani demek istedigim feral a point harcamadan ve rest ten NS yi alip balance giderek de gayet iyi healer ve support olabiliorsunuz yaninda cokda guzel bi solo class cikior ortaya..
Arloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: cakeonroof, 08 Haziran 2005 15:58 tarihinde demiş ki: feral zaten treeye point harcamadan da gayet kullanisli..sadece charge alicam die 11 point harcamak yersiz bence.zaten kacani yakalicam mantiinda alio iseniz ( kacan kisinin hp si az varsayiorum ) travel formda yaklasip moon spamlarsiniz..yada baska durumlarda bi cok yapilicak alternatviniz var. bunun disinda spell crit sansizini int bonus ve spell crit itemlarla yuzde 22+ ya cikarabiliorsunuz , buda instant 600-700 dmg arti dot demek moon ile,sansliysaniz 1.1k+ dmg starfire ile(yuzde 10+ chance) ..rest tree ya abarmak support lar icin ideal fakat solo pvpyi de onemsior iseniz melee classlari balance siz almak cok zor , 30/21 de zaten NS yi almis oluorsunuz bunun disindaki improvement larda zaten cok sufer seyler degil ama evet innervate olmamasi buyuk kayip oluor kimi zaman..fakat duelleri gectim pvp de mana poolumu bitirip innervate a ihtiyac duyduugum zamanlar cok azdir.yani demek istedigim feral a point harcamadan ve rest ten NS yi alip balance giderek de gayet iyi healer ve support olabiliorsunuz yaninda cokda guzel bi solo class cikior ortaya.. Feral charge bir çok şey için kullanılabilir , ayrıca oraya harcanan 11 puan çok anlamlı , maul ve swipe dan 5 rage düşmüş , %5 critic chance gelmiş oluyor az-buz bir şey değil.Feral charge rakibe büyü yaptırmamanız için en büyük silahlardan birisi + kaçmasını önlemek veya 4sn hareketsiz bırakmak için veya uzaktan o kişiye yetişmek için.Dediğim gibi moonfire spamleyerek bir hunterı , paladini , warrioru ve priesti alamazsın.Belki rogue u bile alamazsın.Birde merak ettim full balance gittiğine göre bir warrioru nasıl rahat kesebiliyorsun , diceksen entangling roots atıyorum uzaktan starfire lıyorum bi yere kadar.Birde merak ettim mana poolun nasıl bitmez , level kaçsın ve ne kadar mana poolun var bi söyler misin?
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 lvl 58 im 5.3k mana poolum var talent build 30/21 su an , lvl 50-58 arasi bahsi gecen 3 build seceneginide denedim , oyun tarzina gore bi cok secenegimiz var eet fakat su an icin bu buildi tercih ediorum..arti ben feral kullanmadimi yada moon spam yaptigimi solemiorum sadece feral charge a ve o tree ye harcanan 11 pointten gelen skillere ve improve lara gereksinim duymuorum..recknesses(emin diilim ismi konusunda warriorun yuksek oranda crit atmasini saglayan 30 dk cd li skilleri) kullanmadigi surecede bi warrioru almak gayet kolay oluor.. n.grasp - starfire - moonfire - , rejuveniton , bear , frenz.regenere , hp azaldiinda ns+healing touch , root - starfire-moon , kabaca bu sekilde tabi surekli bole demiorum yada surekli aliorumda demiorum..rouge un ilk strike ini atlatirsam ns+ht ile ona karsida sansim yuksek oluor tabi duelden bahsediorum pvp de cok daha kullanisli bi build
Arloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Cevap için sağol da benim tam istediğim şeye karşılık gelmedi de neyse =)."n.grasp - starfire - moonfire - , rejuveniton , bear , frenz.regenere , hp azaldiinda ns+healing touch , root - starfire-moon" bu arada bende aynısını uyguluyorum sadece n.grasp yerine warstomp+entagling roots veya direkt entangling roots atıyorum.Tam olarak öğrenmek istediğim şey full balance tree gidenler feral form kullanmadan warrioru yatırabilir mi , yatıramaz mı?bence yatıramaz. *Fist weapons a yaptıgımız enchantlar bear/cat form da ikende bir işe yarıyor mu , hiç deneyen var mı?Mesela main hand fist weapon'a icy chill , off-hand olanada crusader yaptırsak?Eğer oluyorsa harika olur. Wow-Us druid forumlarında Caydiem açıklama yapmış feral tree gözden geçirilecekmiş , aynısı bug lar vs. içinde geçerli olur umarım. http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-druid&t=248986&p=1&tmp=1#post248986 [Bu mesaj Arloth tarafından 08 Haziran 2005 18:00 tarihinde değiştirilmiştir]
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 tabiki yatiramaz , zaten benimde vurgulamak istedigim nokta su ; sen feral a point verip ayni seyleri yapiorsun ben vermeden yapiorum, o pointleri balance da extra dmg olarak degerlendiriorum , bi rouge yada warriora karsida simdiye dek mana pool umun bitmesi yuzunden kaybettigimi hatirlamiyorum , casterlara karsida dikkatli kullanip hata yapmassan sorun yasamiorsun , ama tabi yukardada dedigim gibi bi cok tercihimiz var ve benimki onlardan bi tanesi sadece (NE druid im bu arada) [Bu mesaj cakeonroof tarafından 08 Haziran 2005 18:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar