Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Arkadaşlar aranızda Family Guy ismini duymuş olanlar kesin vardır. Ne yazıkki Türkiye'ye hala gelmemiş olması beni çok üzdü. Gelmiş geçmiş en komik çizgi film diyebilirim. Family Guy, South Park gibi güncel olaylarla dalga geçen ve birbirinden komik fertleri olan bir ailenin yaşamını anlatıyor. Ailenin fertlerinden biri ise benim kahramanım, idolüm, hastası olduğum İngilizce aksanı ile konuşan ve dünyayı ele geçirip annesini öldürme emelleri olan bir bebek.. Stewie. Family Guy 5. sezona geçmek üzere.. ve birbirinden efsane bölümleri var.. hepsini izleidm.. size de şiddetle indirmenizi tavsiye ediyorum.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 digitürkteki herhangi bi kanalda veriliyomu yoksa sadece comedy central demi veriliyo??? bide linkini verseneee[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Malesef ne digiturkte ne de Türkiye'de başka bir kanalda oynatılyor. Bknz. Family Guy Files[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Amerikada Simpsonsın alternatifi sayılıyor... Bende ilk 4 sezonu var gerçekten de çok güzel.[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Bi gavur arkadaş tavsiye etmişti bende indirmeye başladım. hala inmedi ama bikaç bölüminseydi ben accaktım konuyu :)[signature][hline]Alo-matik Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Stewie'ye tapıyorum abi... The world shall yet be mine!!!![signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Yeni açmak yerine uplayalım :D Biliyorsunuz sonbahar da CBNC-e yayınlamaya başladı,daha bir bölümünü bile kaçırmadım.Bugün ki bölümü de nedense acaip sevdim.Hele o açılıştaki rüya falan,sonrasında sigaraya gönderme vs. çok iyi bir bölümdü. Bu günü aşarsak özellikle hatırlarmısınız bilmiyorum ama krepli bir bölüm vardı.Meg Prada çanta için barlarda çalışıyordu ve Stewie'yi kullanıyordu falan sonra Stewie'yi alıp başka bir aileye veriyorlardı.Oradaki muhabetler,konu ve Trainspotting'e göndermeyle biten efsane sonu ile şuana kadar CNBC-e'de yayınlanan en iyi bölüm diyorum. Bunun torrent linkini paylaşabilecek biri var mı acaba ? ya da bölüm numarasını vs. bilen varsa ben bulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 VIVA STEWIE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Efsanedir o bölüm yaa "Hey crepesman good news!!! I decided to not to kill you" gibisinden bi laf vardı beni felaket yarmıştı(yanlış yazmış olabilirim) Tabii ki Stewie söylüyodu=) Bi de Azrail li bölüm süperdi onu da izlemek lazım o da bir diğer süper bölümdür=) [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 21:20 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=N3cSwOTalz4 bu sahne süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Krusty neler var neler,ben ilk araştırmaya başladığımda FG'yi bunu izlemiştim oha süper demiştim,sonra çıkan şeyler aklımı başımı aldı. Çok iyi şu Stewie'ya.Seth Macfarlane diziyi yarattığında en çok ilgiyi Peter ve Brian'in çekeceğini düşünüyormüş.Nitekim Brian aşırı bir ilgi gördü ama asıl ilgi doğal olarak Stewie üzerindeydi.İlk sezonda genelde Peter,Brian mevzuları çokken 2. sezondan itibaren Stewie-Brian olayları başladı fark ederseniz.Bölümler de mutlak ikisinden birinin bir hikayesi var. Ayrıca ilk okuduğumda çok şaşırmıştım.Macfarlane projeyi sunduğunda Fox istemeyerek kabul etmiş resmen,pilot bölüm için de ilk birkaç bölüm için sadece 6.000 dolar vermişler ki The Simpsons'un bir bölümü yaklaşık 5.000+ dolara mal ediliyormuş o dönemde.Az paraya çok iş yapmak için seslendirmeleri bile kendileri yapmış.Stewie'nin sesi bizzat MacFarlane'indir.Neyse işte zaten Fox'un dediği gibi çıkıyor ve ilk sezon Fox'ta en az izlenen programlar arasına giriyor ve sezon bittiği gibi yayından kaldırıyorlar.Sezon sonu hemen piyasaya çıkan Dvdlere önce hayranlar büyük ilgi gösteriyor,üstüne bir anda talep patlaması yaşanıyor.DVD'lerin olağanüstü satması üzerine Fox tekrar anlaşma imzalıyor ve bu sefer daha çok paraya,ekipmana sahip oluyor ve yeni bir efsane doğuyor. Ben şahsen MacFarlane'nin önünde eğiliyorum ki Stewie gibi bir karakteri sinema dünyasına kazandırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 best of stewie olarak youtube'da aratıncada süper sahneler var tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Southpark'ta mahvetmişlerdi bu family guy'ı. Öyle bi ezmişler öyle bi yerden yere vurmuşlar ki (aslında haklılardı da, birkaç güzel sahne hariç) bi daha zaten toparlanamazdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 ben de alo-matik sayesinde izlemeye başlamıştım, stewie ye hayranım. Stewie Griffin the untold story adında sinema filmi de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 onun ölmesini istemiyorum.yaşamamasını istiyorum demişti çok gülmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=h5HP8H-Jvoc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Give me my money man sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Where is my money'in olduğu bölüm baştan sona FG'nin en güzel bölümüdür herkese göre,efsanedir,ailecek full versiyonuna aşığız :D Limeware'den çekmiştim hala sıkıldıkça izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Hangi bolum ki o numarasi kac? Ben 101 den basladim bugun : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 1. sezonun son bölümlerinden biriydi ben isimle indirdim Best of Stewie Episode yazmıştım şansa geldi full bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Hele bir bugs bunnyli bir bölüm var ki , yok böyle bi piskopatlık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 cnbc-e de bu hafta yayınlanıcak bölümü efsanedir. bir ingiliz kızına, amerikan kasanı ile konuşmasını öğrettiği bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Where's my moneyli olan bolum 4. sezon 20. bolum. Patriot bilmemne adi da, hatirlayamadim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Deli gibi family guy izliyorum eheh, cok guzel ya her biseye laf sokuyo surekli biseylere gonderme var. Tek problem bazi seylerin amerikan kulturuyle alakali olmasi onlari anlayamiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 vallahi sizi bilemeyeceğim ama şu birbiriyle konuşurken karakterler arada 3-4 saniye hareketsizlik olup,sonra salakça bir hareketle devam edilmesi geyiği diziyi bu kadar sevdiren bir şeydir bana kalırsa.Her bölümde mutlaka 1 kez kullanılıyor ve çok güzel oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar