Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Family Guy

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar aranızda Family Guy ismini duymuş olanlar kesin vardır. Ne yazıkki Türkiye'ye hala gelmemiş olması beni çok üzdü. Gelmiş geçmiş en komik çizgi film diyebilirim.

Family Guy, South Park gibi güncel olaylarla dalga geçen ve birbirinden komik fertleri olan bir ailenin yaşamını anlatıyor. Ailenin fertlerinden biri ise benim kahramanım, idolüm, hastası olduğum İngilizce aksanı ile konuşan ve dünyayı ele geçirip annesini öldürme emelleri olan bir bebek.. Stewie.

Family Guy 5. sezona geçmek üzere.. ve birbirinden efsane bölümleri var.. hepsini izleidm.. size de şiddetle indirmenizi tavsiye ediyorum.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Yeni açmak yerine uplayalım :D

Biliyorsunuz sonbahar da CBNC-e yayınlamaya başladı,daha bir bölümünü bile kaçırmadım.Bugün ki bölümü de nedense acaip sevdim.Hele o açılıştaki rüya falan,sonrasında sigaraya gönderme vs. çok iyi bir bölümdü.

Bu günü aşarsak özellikle hatırlarmısınız bilmiyorum ama krepli bir bölüm vardı.Meg Prada çanta için barlarda çalışıyordu ve Stewie'yi kullanıyordu falan sonra Stewie'yi alıp başka bir aileye veriyorlardı.Oradaki muhabetler,konu ve Trainspotting'e göndermeyle biten efsane sonu ile şuana kadar CNBC-e'de yayınlanan en iyi bölüm diyorum.

Bunun torrent linkini paylaşabilecek biri var mı acaba ? ya da bölüm numarasını vs. bilen varsa ben bulurum
Sosyal ağlarda paylaş

Efsanedir o bölüm yaa

"Hey crepesman good news!!! I decided to not to kill you"
gibisinden bi laf vardı beni felaket yarmıştı(yanlış yazmış olabilirim)

Tabii ki Stewie söylüyodu=)

Bi de Azrail li bölüm süperdi onu da izlemek lazım o da bir diğer süper bölümdür=)

[ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 21:20 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Krusty neler var neler,ben ilk araştırmaya başladığımda FG'yi bunu izlemiştim oha süper demiştim,sonra çıkan şeyler aklımı başımı aldı.

Çok iyi şu Stewie'ya.Seth Macfarlane diziyi yarattığında en çok ilgiyi Peter ve Brian'in çekeceğini düşünüyormüş.Nitekim Brian aşırı bir ilgi gördü ama asıl ilgi doğal olarak Stewie üzerindeydi.İlk sezonda genelde Peter,Brian mevzuları çokken 2. sezondan itibaren Stewie-Brian olayları başladı fark ederseniz.Bölümler de mutlak ikisinden birinin bir hikayesi var.

Ayrıca ilk okuduğumda çok şaşırmıştım.Macfarlane projeyi sunduğunda Fox istemeyerek kabul etmiş resmen,pilot bölüm için de ilk birkaç bölüm için sadece 6.000 dolar vermişler ki The Simpsons'un bir bölümü yaklaşık 5.000+ dolara mal ediliyormuş o dönemde.Az paraya çok iş yapmak için seslendirmeleri bile kendileri yapmış.Stewie'nin sesi bizzat MacFarlane'indir.Neyse işte zaten Fox'un dediği gibi çıkıyor ve ilk sezon Fox'ta en az izlenen programlar arasına giriyor ve sezon bittiği gibi yayından kaldırıyorlar.Sezon sonu hemen piyasaya çıkan Dvdlere önce hayranlar büyük ilgi gösteriyor,üstüne bir anda talep patlaması yaşanıyor.DVD'lerin olağanüstü satması üzerine Fox tekrar anlaşma imzalıyor ve bu sefer daha çok paraya,ekipmana sahip oluyor ve yeni bir efsane doğuyor.

Ben şahsen MacFarlane'nin önünde eğiliyorum ki Stewie gibi bir karakteri sinema dünyasına kazandırdı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...