Madcat, 10 Haziran 2005 00:03 tarihinde demiş ki: senin gibi iq su düşük insanlar
iq su düsük mü? özel fen lisesinde burslu okuyan tübitakçi arkadaslarimizin iq'su düsükse vay bizim halimize. ahah. bi de "hade na$" olayi var, ona hiç deginmek istemiyorum. cok komik, cok sacma. sizin kralliginiz da sanal alemde gibi gibi.
bi de bi üstteki msjda yanlislik oldu, siz bunun icin ezmeden özür diliyim dedim.
[Bu mesaj mutu tarafından 10 Haziran 2005 13:26 tarihinde değiştirilmiştir]
ewt zahmet edp okudm çünkü o aldattğın kızn bunu okicanı bile bile daa ne kadrnı anltmaya dwm ediceni merak ettm!siz hepnz nie bu kadr adisinz bence o kızn yaptğı herşeyi hakediosun umarım o kız da bu yazdklarnı okumştr we zatn olmiyan umudn ii ce dibe iner!bu durum dimyata pirnce giderken ewdeki bulgrdan olmş diolar biliomsn hakatn komiksin bi da utanmadan anlatabilmen daha da komk we acnası b durum..o kızlar içn diil snn içn üzgnm..!
benim de basıma bu tarz bi sey geldiginden dolayı okumakta sıkıntı cekmedim...beni de cıktıgım baska bi kız için bırakmıstı,hem de tam da senin kız arkadasına yaptıgın gibi, salak yerine koyarak.ayrıldıgın kız arkadasın için cok hayırlı olmus bence senin gibi biriyle cıkmasındansa en fazla 1 hafta üzülüp hayatına geri dönmesi cok daha mantıklı.umarım o kız senin için tek damla göz yası dökmüyodur!ayrılmanız cok cok iyi olmus,umarım sen de kendine uygun,kendin gibi birini bulursun...
birine karşı ilgi beslemek insanın kontrolünde olmayan bişeydir.Bu durumda yapabilceği tek şeyi yapıp ayrılmıştır Pyro arkadaşımız."Eski sevgili" ise hiç haketmediği halde üzülmektedir ama yapılabilcek de bişi yoktur.
Sorgulayacak biri ya da bişi arıosanız tanrıyı,inanmıosanız tıp(hormonlar)ı falan sorgulayın bence :)
Onun yerine "eski sevgili"ye destek olup,ilgilenip;daha kolay atlatmasını sağlamanız daha yararlıdır.
Not:Bu yorum sadece dışarıdan göründüğü şekle göre yapılmıştır.İçinde her türlü entrika var ise eğer sorumluluk kabul edilmemektedir.[signature][hline]Nat - Not
[Bu mesaj Nat-Not tarafından 10 Haziran 2005 18:54 tarihinde değiştirilmiştir]
[Bu mesaj Nat-Not tarafından 10 Haziran 2005 18:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Aniden yeni kayıt olan tüm arkadaşların pyro'nun topic'ne hücum etmeside ayrı bi olay...Ya sizene ki?Kızın kendi dili vardır heralde kendi kendini savunabilir hatta gidip pyro'nun yüzüne tokatta atabilir ama kimene ki bundan?
Ayrıca bence pyro en doğrusunu yapmıs.Yani tmm kız durduk yere çok üzüldü belki çok acı çekecek fln ama başkasını seviyorken onu kandırması daha kötü bişey bence.O kızı deilde bir başkasını severken o kızla çıkıyor olması o kıza yapılabilecek en büyük saygısızlık olurdu,en büyük yalancılık olurdu bence...Bu yüzden en doğrusunu yapmıs,ayrılmış.Eminim o da o kızı üzmek istememiştir,sonuçta onlar birbirlerini sevmişler,bi takım şeyler yaşamışlar neden üzmek istesin ki?
Bence kızla çıkarken kız daha sonradan pyro'nun başından beri başkasını sevdiğnii öğrenmesi onun için daha kötü olurdu.Bu yüzden en doğrusunu yapmıs...Bu kdr üstüne gitmenizin bi anlamı yok bence...
Ayrıca gönül bu yani kendi seçemior ki kimi seveceğine...eminim pyro da o kızı terkettiği için üzülmüştür,o da terketmeği istememiştir yada böyle bitsin istememiştir.Ama onu daha sonra çok daha fazla üzmektense en doğrusunu yapmış.Bence bu kdr çok kızı savunmanız pyro'yu incitmeye çalısmanız çok saçma.Sonuçta size yaplmış bişey yok...
Bi de patiye yazmasına bu kdr çok karşı çıkmanıza anlam veremedim.Paticik bir aile ve daha öncede dediğim gibi biz burda bi çok şey paylaşıyoruz ztn.Hiç bi kızın ismini hiç bişey vermemiş.Patiye yazdı diye bu kdr da abartmayın ya...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden
------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
[Bu mesaj Horrible tarafından 10 Haziran 2005 19:05 tarihinde değiştirilmiştir]
CarpeDiem, 10 Haziran 2005 07:38 tarihinde demiş ki:
yüzüne bakılıcak kdr değerinin kaldığını düşünüosan biraz daha bekle belki gelip neden sorar.
orası onu ılgılendırır senı degıl.yoksa gelmez varsa gelır sorar.bu senın veya sızın karı$manızı saglamaz.
o bana bunu yetkisini verdiyse istediğm kadar karışırım onun adına. ayrıca o gelip bunun nedenini sordu ztn sen cvplamadın, başından beri bunun tartışmasını yapıyoruz farkındaysan.
çok seviyesizleştirdiniz olayı, insanın ıq muhabbetine sdc gülesi gelio ve içmden durumunuza acımak.
son sözümdür. Egonuzu tatmin edin siz daha klavyenizle.
..
ya eet bitsin artık bu aptalca konu! gelmeyecek yerlere geldi muhabbet. . .aşk bok bişii işte insanı beele net ortamında bile rezil edebilio. . .kişiliğini değiştirio,ama anlamadığım şey;bunun amacı neydi dikkat mi çekmeye çalıştı pyro arkadaşımız???
Pyro, 06 Haziran 2005 05:17 tarihinde demiş ki:
bu kdr uzun bır yazıyı kım okur bılmıyorumda,ıcımı dokup rahatlamak ıstedım.okuyan olursa da onların yorumlarını dınlemek ısterdım.
CarpeDiem, 10 Haziran 2005 19:11 tarihinde demiş ki:
said:
Pyro, 10 Haziran 2005 16:30 tarihinde demiş ki:
said:
CarpeDiem, 10 Haziran 2005 07:38 tarihinde demiş ki:
yüzüne bakılıcak kdr değerinin kaldığını düşünüosan biraz daha bekle belki gelip neden sorar.
orası onu ılgılendırır senı degıl.yoksa gelmez varsa gelır sorar.bu senın veya sızın karı$manızı saglamaz.
o bana bunu yetkisini verdiyse istediğm kadar karışırım onun adına. ayrıca o gelip bunun nedenini sordu ztn sen cvplamadın, başından beri bunun tartışmasını yapıyoruz farkındaysan.
çok seviyesizleştirdiniz olayı, insanın ıq muhabbetine sdc gülesi gelio ve içmden durumunuza acımak.
..
kız neden cevap veremiyo ? sen denek misin kız kendini sabancı kız yurdundan at dese atıcanmı yetki verirse lol ya :) ortalığı karıştıran sizsiniz çocuk burda içini dökmüş akıl danışıyo siz yangına körükle gidiyorsunuz.Neticede kızın ağzı var eğer cevap vermiyecek kadar yüreksizse yapacak birşey yok...
yaw millet kendi çapında eylenmiş...
Mutu onu savunmak sana mı kaldı?
milletin işi gücü yok peh..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
emnm hiç biriniz kdr burnumu sokmuyorum baskalarinin hayatlarina.. "ben bu adami bicaklarim ahaha" diyen insansın sen. ki gayet iyi arkadasiyim kendisinin. böyle birinin iq'su hakkında konuşmak sana kaldıysa, savunmak hayli hayli bana kalmis demektir. neyse bu olay kapanmalı bence iyice basitlesti, bi daha bisi yazmıcam ben buraya, siz takılın eheh
[Bu mesaj mutu tarafından 12 Haziran 2005 16:13 tarihinde değiştirilmiştir]
pis pyro,kaka pyro...[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
[b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b]
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b]
çok ki$i msj yazmı$ ki bunların arasında olayı karı$tırıp laf dala$ına çeviren,konu$madıgım ki$iler var.koca topicten bnm için önemli olan 2 msj çıktı ya ne diyim.ya millet bo$ msj atmı$ ya da ben sadece istediğim türü veya i$ime gelenleri seçmi$im.yakla$ık bi 10 günden fazladır icq da bekliyorum öyle bir ihtimal diye ama artık ne ümidim kalda nede sevgi denen bi$i.ya unuttum ya da unutmak istiyorm,bilmiyorum.ayrıldıgım kız ark.ma bıraz öküzlük yaptıgım dogru ama ne biliyim benim icin o an en dogru gelen $eyi yapmam önemliydi.nitekimde yaptım.$ımdı du$unuyorum da o 4 ayı nasıl öyle silmi$im hayret ettim.gecen 10-15 gunluk surede eskı kız ark.mın eksıklıgını cok cektım dıyebılırım.ne bilim böyle sevindirici bi$i oluyor direk tel.i elime alıyorum rehbere giriyorum ama gırmemle kafama dank etmesi bir oluyor "kimi arıyosun kı sen?" diye :) bunlarda dogal $eylerdır herhalde,en azından ben öyle du$unuyorum.seneye gırıcek oldugum öss hedesinin de ustumde yaptıgı baskı vs iyice hayattan bezdirdi beni.ha "sen daha niye beziyorsun seni 10 ay sonra göricem ben" diyenlerde vardır kesin :) nese sabah sabah öyle geldiler bana yazim de rahatliyim biraz dedim.[signature][hline]Pyro
geç kaldın sanki ? =)
boşver sen bildiğini yap..
böyle sevindirik olupta rehbere girdiğin anda ya barış yada madcat diye ( her nasıl kayıtlı isem ) gir ve benimle paylaş kankam.. her zaman kapım açık..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Zatoichi, 09 Haziran 2005 01:11 tarihinde demiş ki:
OoOoOoOoOo Pyro çoştu ya yürü be olm. cemo da burdaymış şişe geçirecem ben onu bi istanbula gelim de. Pyro bu arada yazın sonuna izmirdeyim bana da bi kız ayarla lem. beni biliyon ... :)
ya sana 50 kere adam ol dedim mantaria dedim B4b dedim K3nk dedim sen ne dedin andoria dedin yazık sana plz....
Pyro gene tekrarlıyorum arkadaşım bak dalgana dalgan büyüsün
bende o cıktıktan sonra lıstesıne gırıp tum lısteyı sıldım ve $ifreyı degı$tırdım. hastamısın istemezse kabul etmez hatta ili$kime ara vermeyı veya sonladırmayı bile du$unuyorum . kzın numarasını msniini fln verebilrsn uzulmesin maksat
arada neler yazıldı neler gelişti hiç okumadm sadce pyronun yazısını okudum[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight
Öne çıkan mesajlar
Nat-Not
Sosyal ağlarda paylaş
mutu
Sosyal ağlarda paylaş
mutu
iq su düsük mü? özel fen lisesinde burslu okuyan tübitakçi arkadaslarimizin iq'su düsükse vay bizim halimize. ahah. bi de "hade na$" olayi var, ona hiç deginmek istemiyorum. cok komik, cok sacma. sizin kralliginiz da sanal alemde gibi gibi.
bi de bi üstteki msjda yanlislik oldu, siz bunun icin ezmeden özür diliyim dedim.
[Bu mesaj mutu tarafından 10 Haziran 2005 13:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
Diablo
topicteki en anlamlı laf :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş
Pyro
orası onu ılgılendırır senı degıl.yoksa gelmez varsa gelır sorar.bu senın veya sızın karı$manızı saglamaz.[signature][hline]Pyro
Sosyal ağlarda paylaş
-anti-patick
Sosyal ağlarda paylaş
Pyro
lol.[signature][hline]Pyro
Sosyal ağlarda paylaş
gefuhl
Sosyal ağlarda paylaş
Pyro
Sosyal ağlarda paylaş
Nat-Not
birine karşı ilgi beslemek insanın kontrolünde olmayan bişeydir.Bu durumda yapabilceği tek şeyi yapıp ayrılmıştır Pyro arkadaşımız."Eski sevgili" ise hiç haketmediği halde üzülmektedir ama yapılabilcek de bişi yoktur.
Sorgulayacak biri ya da bişi arıosanız tanrıyı,inanmıosanız tıp(hormonlar)ı falan sorgulayın bence :)
Onun yerine "eski sevgili"ye destek olup,ilgilenip;daha kolay atlatmasını sağlamanız daha yararlıdır.
Not:Bu yorum sadece dışarıdan göründüğü şekle göre yapılmıştır.İçinde her türlü entrika var ise eğer sorumluluk kabul edilmemektedir.[signature][hline]Nat - Not
[Bu mesaj Nat-Not tarafından 10 Haziran 2005 18:54 tarihinde değiştirilmiştir]
[Bu mesaj Nat-Not tarafından 10 Haziran 2005 18:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
-anti-patick
Sosyal ağlarda paylaş
Horrible
Ayrıca bence pyro en doğrusunu yapmıs.Yani tmm kız durduk yere çok üzüldü belki çok acı çekecek fln ama başkasını seviyorken onu kandırması daha kötü bişey bence.O kızı deilde bir başkasını severken o kızla çıkıyor olması o kıza yapılabilecek en büyük saygısızlık olurdu,en büyük yalancılık olurdu bence...Bu yüzden en doğrusunu yapmıs,ayrılmış.Eminim o da o kızı üzmek istememiştir,sonuçta onlar birbirlerini sevmişler,bi takım şeyler yaşamışlar neden üzmek istesin ki?
Bence kızla çıkarken kız daha sonradan pyro'nun başından beri başkasını sevdiğnii öğrenmesi onun için daha kötü olurdu.Bu yüzden en doğrusunu yapmıs...Bu kdr üstüne gitmenizin bi anlamı yok bence...
Ayrıca gönül bu yani kendi seçemior ki kimi seveceğine...eminim pyro da o kızı terkettiği için üzülmüştür,o da terketmeği istememiştir yada böyle bitsin istememiştir.Ama onu daha sonra çok daha fazla üzmektense en doğrusunu yapmış.Bence bu kdr çok kızı savunmanız pyro'yu incitmeye çalısmanız çok saçma.Sonuçta size yaplmış bişey yok...
Bi de patiye yazmasına bu kdr çok karşı çıkmanıza anlam veremedim.Paticik bir aile ve daha öncede dediğim gibi biz burda bi çok şey paylaşıyoruz ztn.Hiç bi kızın ismini hiç bişey vermemiş.Patiye yazdı diye bu kdr da abartmayın ya...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden
------------------------------------
''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
[Bu mesaj Horrible tarafından 10 Haziran 2005 19:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
CarpeDiem
..
Sosyal ağlarda paylaş
outsider
Sosyal ağlarda paylaş
Nat-Not
olabilir[signature][hline]Nat - Not
Sosyal ağlarda paylaş
Amadeus
kız neden cevap veremiyo ? sen denek misin kız kendini sabancı kız yurdundan at dese atıcanmı yetki verirse lol ya :) ortalığı karıştıran sizsiniz çocuk burda içini dökmüş akıl danışıyo siz yangına körükle gidiyorsunuz.Neticede kızın ağzı var eğer cevap vermiyecek kadar yüreksizse yapacak birşey yok...
Sosyal ağlarda paylaş
Madcat
Mutu onu savunmak sana mı kaldı?
milletin işi gücü yok peh..[signature][hline]Madcat....--->Metket...
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş
mutu
[Bu mesaj mutu tarafından 12 Haziran 2005 16:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
Cthulhu
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
[b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b]
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal..
Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş
Pyro
Sosyal ağlarda paylaş
Madcat
boşver sen bildiğini yap..
böyle sevindirik olupta rehbere girdiğin anda ya barış yada madcat diye ( her nasıl kayıtlı isem ) gir ve benimle paylaş kankam.. her zaman kapım açık..[signature][hline]Madcat....--->Metket...
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş
Sisyphos
ya sana 50 kere adam ol dedim mantaria dedim B4b dedim K3nk dedim sen ne dedin andoria dedin yazık sana plz....
Pyro gene tekrarlıyorum arkadaşım bak dalgana dalgan büyüsün
Sosyal ağlarda paylaş
MetaxaMafia
Sosyal ağlarda paylaş
duende
arada neler yazıldı neler gelişti hiç okumadm sadce pyronun yazısını okudum[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight
Sosyal ağlarda paylaş