Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wariorun son durumu nedir?

copperelf

Öne çıkan mesajlar

said:
shapshal, 17 Haziran 2005 10:37 tarihinde demiş ki:
peki kalkansız warrior işe yarar mı? benim level 22 warriorım var two-handed kullanıyorum,damageım iyi de acaba warrior tankdır tank olmayan warrior bi işe yaramaz durumu mu söz konusu

warrior tanktir . aynen gercek dunyada tanklarin tek basina bir is yapamayacaklari gibi warriorlarda tek baslarina bir is yapamazlar .

guzel bir grubun varsa oynamaya deger tek class bence .[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 17 Haziran 2005 19:52 tarihinde demiş ki:
warrior tanktir . aynen gercek dunyada tanklarin tek basina bir is yapamayacaklari gibi warriorlarda tek baslarina bir is yapamazlar .

guzel bir grubun varsa oynamaya deger tek class bence .
ehem... bence iki dinlemeli bir konusmali. yine ayni muhabbet donecek burda onun icin sesimi cok cok cikarmiyorum ama adam olan warrior isini yapar. adam gibi oynayan item'i olan herkes is yapar. is ki oynamayi bilesin, karakterini bilesin, karakterini adam edesin.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu arcanite reaperda ne var onu anlamıyorum ben?
AVnin yeni ödülü olan spear bile daha iyi değilmi?[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

Priestim demin kestim 1 adet . Genelde zorlanmıyorum . Bazıları aptallık yapıyor dalga geçme fırsatı da buluyorum kendimce . Harmstring rend aynı anda koyars biraz zorluyorum ama warriorları nedense hep küçümsemişimdir kimse üstüne alınmasın öyle bi niyetim yok .[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

WoW : Xaenin-Night Elf İmam
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Ar daha iyi.Silah ne kadar yavashlarsa o kadar iyi.Warrior icin DPS in bir anlami yoktur onun yerine Max dmg etkilidir.70 Dps lik 160-170 vuran 2h silahlar Benim kullandigim 45dps lik nickkerdan daha kotudur. Cunki Ap Ve Str direk dps verir. Bu dps hesaplanirken Silahin hiziyla carpilip o sekilde max dmga etki eder. 14Ap 2 Hizindaki silahla 2 dmg 4 hizindaki silahla 4 dmg olarak geri doner.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...