Gangren Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Warrior beni duel dışında genellikle hazırlıksız yakaladığı için sevmediğim bir class. Nereden geldiğini anlamadığın 600+ dmg biz mageleri bile zora sokabiliyor :)[signature][hline]Fear the Cutie.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Dreamfury, 16 Haziran 2005 16:53 tarihinde demiş ki: cok degisti,kesinlikle eskisi gibi degil. eskiden warriorlari staffla doverek keserdim adamlar one shot one kill yapmaya basladılar,sanmıyorum ki boyle kalsınlar. eger baslamayi dusunuyosan soleyim warrior demek item demek,item demek level 60 molten core demek,60 olduktan sonra iyi bi gear cekip karakteri adam etmen 2 ay.. ondan sonra iyi oynayarak alamiycagin hicbir class yok. lol[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 warriorda aslinda degishen birsey yok.biraz rage arttirimi ve op nin skillerde yanmasi ve buglarin duzeltilmesinden bashka.deyishen sey insanlar mc ye onixiaya girmeye bashladilar. ar yapiyorlar artik. abuk subuk silahlar armorlar eklendi oyuna. Bir mage 60 oldugunda kuvvetlidir. magis seti 2 parca giyip eline hede staffi alinca dmg i deyishmez. kassan tum itemlari ile 5-10 arasi bir crit bonus alir.warrior ise adam gibi crit build giyip eline en kotu doomsaw vb alinca o kimsenin yuzune bakmadigi madara olan warrior bir anda aslan kesilir. pvpde +1k dmglarin ustune cikar. 1k dmg yuksek degil diyeceksiniz belki ama bu warriorumuzun yaninda 5-5.5k hp si olur.sansli gununde 2 ust uste crit ile cloth wearer almaya bashlar. (crit hit+crit ms= +2500 dmg nerdeyse. ustune space bar a basip execute vurmak kaliyor ve dediklerim toplam 2 sn suruyor ). roglari kagit eder )yeni op macronum bashina sunu ekledim /Yell Dodge This!). Paladinleri hamstingleyip acindan oldurur(hamsting snare effect olarak dminishin return almadigi icin adami hep %50 hizinda tutabiliyorsunuz) problem bu karakteri yapmak icin lvl 60 a kadar sabredebilmek sonra o donsuz halinizle birde sabah aksam instance kasmak. Ha kasamam ben pvp yapicam hemen 1-60 arasinda diyorsaniz farkli classlari tercih edin.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 lvl48 warriorumla carrier records : lvl48 max hp : 3159 armor : 3430 mortal strike crit = 987 overpower crit = 775 execute crit = 2005 ! max dps on single target : 232 başka bişiy söylemeye gerek yok sanirim tanksa tank , dmg sa dmg , gayette zevkli hastasiyim warrior , rogue , priest , mage , hunter oynadim warrior kadar hiç birinden zevk almadim , 4 vuruşta ayni lvl rogue kestim ki hele böyle bir eylence yoktur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bu arada warrior cok zevkli söylemedi demeyin.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 valla benim ilk char warrior di sonra baktim soloda zorluk var paso miss geciyorum rage yok biraktim . simdi miss gecince bile rage geliyor zamaninda olsaydi bu o kadar zorlanmazdim warrior a devam ederdim sanirim . ayrica bence warrior en zevkli class . ins lerde en aktif o lvl 60 mage lvl 34 priest var warrior kadar zevk vermiyorlar .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Delidumrul, 16 Haziran 2005 23:16 tarihinde demiş ki:Ha kasamam ben pvp yapicam hemen 1-60 arasinda diyorsaniz farkli classlari tercih edin. Arada bi kaç arkadaşla direk lvl 30 da whirlwind Sm den zrıh falan bonebiter (bone bitermıydı o balta) gibi lvl'ınızın biraz ustudne itemlari edinirseniz 60'a gelmedede rahat edebilirsiniz. tabı onlarda bi yere kadar, olay arcanite'tan sonra başlıyo.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Cuce, 16 Haziran 2005 19:14 tarihinde demiş ki: said: Dunedain, 16 Haziran 2005 17:39 tarihinde demiş ki: Warrior şu an süper ötesi .Oturmuş ender sınıflardan birir darısı diğerlerine :D . Oturmuş falan değil cirt gelirse kazanıyosun gelmezse kaybediyosun. Adam gibi ekipmanla Crit ratein rahat %25 i bulur epiclerle %30a kadar çıkar elinde reaperın varsa ve me s buldsen azar coşarsın zaten . Cuce senin warrior fury build ondan sen kastırıyosubn o kadar yalan yalan fury build sırf ax masterynin %5 criti yeter ki mortal strike pvp furyden çok daha iyi dury nedir pvedir benim gözümde . 2 3 gün played timeım var fury buildle , o buildle pvp kasanlara tebessüm etmekten başka bişey yapamıyorum :D .[signature][hline] EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D EU retail( BL) Kara Gnome Warlock 51 resting EU FB Daywalker Dwarf paladine 37 wiped US OB Daywalker Human paladine 18 wiped Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 warrior her oyun da zevk verir ama bu oyunda bazı seyler yerine oturunca daha cok warrior oynadıgınızı hissediyosunuz :) elinde (tam adını hatırlıyamadım ob..blade bi epic sword sanırım mc drop ) lu tauren warrior ların 3-5 kisinin arasına dalıp 1 yada 2 sini oldurup cıktıklarını gorunce Bg da.. kahretsin keske priest yerine warrior acsaymısım demekten kendimi alamıyorum :) overpowered shamanların ya da rogue ların direk oldugu.. mage lerin hunter vs ilerin sadece uzaktan oldurebildigi ortamlarda warrior olup hurraaa diye 3-5 kisinin arasına dalmak her class ın yapabilecegi bisi degil ama bu heyecan ve zevk i oyunda veren bilen tek class bence..paladin shaman vs dalabiliyo ama ne kadar etkili olduklarını sizde gorebiliyosunuz zaten...evet bi shamandan daha cok missliyo bazen bug oldu galba diyip geri cekilenler oluyo o derece ama vuruncada tam vuruyo onemli olan da bu zaten..rogue falan teke tekte zevk verebilir aynı sekilde shaman 1vs1 de en etkili class olabilir ama oyunda bole bi durum yok health in cok olacak cok dmg vereceksin olay bu zaten..bi mage bg da en cok cp i alan kisidir aoe attack larıyla ama uzaktan vurunca ne zevk alacaksın ki dalacaksın gruba daldıgını kesene kadar kovalıyacaksın bole zevk alınır bi oyundan..sahsen ben sole dusunuyorum rogue olup stealth ile water icen mage priest vs i olduregime ya da mage olup aoe ler ile uzaktan hic dmg almadan savasacima bi gruba girip gozune kesirtirdiginde onu kovalamak 3-5 kisi sana dalarken onları hic takmayıp hala ilk saldırdıgına saldırmak onu oldurunce olsen bile ghost iken yerlerde tepine tepine gulmek bana daha cok verirdi..insallah yazın warrior ma devam edicem ve istedigim seye kavusacam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Way çok güzel açıklamış "Honor" able kill istiyorsanız warrior :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bi seferinde Tm de 30 kişilik alliance grubunun içine charge dp retal+whirlwind+ss+cleave combosuyla 7 alliance öldürükten sonra arkadan gelen shield ve heal desteğiyle geriye kalan horde'lar gelene kadar savaşmaya ve o kadar alliance'ı azı acık öle yerlerine cakılmalarına sebep olan bi tauren görmüştüm. Ve o gun bu gundur derim, işte hayat budur. Yanlız sahne muhteşemdi, adam daldı ortama ve onune gelen devrildi, resmen sınırsız kuvveti altında duramayıp yerlere yığıldılar, kime vursa ikiye bölündü =) artık ardı ardına 10 cirt mi geldi ne oldu bilmiyorum ama bişeyler oldu orda =)[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Cuce tarafından 17 Haziran 2005 01:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 açıkçası warrior olsam misslesem daha fazla sinirlenirim. yani , karakter baabında.[signature][hline]valandil ownz j0o! she is the one that i adore creed of my silent suffocation . WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Cuce, 17 Haziran 2005 01:39 tarihinde demiş ki: bi seferinde Tm de 30 kişilik alliance grubunun içine charge dp retal+whirlwind+ss+cleave combosuyla 7 alliance öldürükten sonra arkadan gelen shield ve heal desteğiyle geriye kalan horde'lar gelene kadar savaşmaya ve o kadar alliance'ı azı acık öle yerlerine cakılmalarına sebep olan bi tauren görmüştüm. Ve o gun bu gundur derim, işte hayat budur. Yanlız sahne muhteşemdi, adam daldı ortama ve onune gelen devrildi, resmen sınırsız kuvveti altında duramayıp yerlere yığıldılar, kime vursa ikiye bölündü =) artık ardı ardına 10 cirt mi geldi ne oldu bilmiyorum ama bişeyler oldu orda =) Kungen o warrior bende ordaydım ondan biliyorum :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 @head : bende birakmadan once kufurler savururken aynen oyle dusunuyordum . lvl 27 de biraktim warrior imi . neyi var neyi yok sattim parayi mage e yolladim simdi elinde bir skinning knife oyle duruyor . priest i en az bir 50 yapim baslicam tekrar warrior a . ilk verdigim karar dogruydu ben warrior im ya. blizzard bazi seyleri duzeltene kadar dayanamadim . charge yapiyorum miss obaa 0 rage le ben kendimden 1-2 lvl yukardaki mob u bile kesemiyorum zorluk cekiyorum nasil yapim solo . o zaman bile party icinde iyiydi zevkliydi ama ben solocu adamim baktim bana gore degil biraktim . evet evet warriorimi tekrar aktif edecem 1 aya kadar oyun warrior dur abiler .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 fighter oynamayı çok severim. böyle kılıcı alcaksın adamın böğrünü yarcaksın, dönceksin yandan kılıcı sallıyacaksın, hemen ardından son darbeyi indirceksin adam yerde ölü vaziyette yatacak felan.. ancak rpg'lerde genelde fighter, en ezik class olur. mage'ler ilk başlarda 1-2 büyü atabildiğinden hiçbir işe yaramazlar. fighter ise, high levellarda tek başına birşey yapamaz. ha bir de, utanmasa mage fightera dalacak, elindeki sopayla onu dövecek.. çoğunlukla item dependant olur. illa en güçlü silahları bulman gereklidir. herkes beleşe büyü kullanırken sen item kasman gereklidir. hatta mesela ultima online'da şöyle birşey vardı, birçok güçlü yaratık, mage'ler için 5. zorluk seviyesindeyken, fighterlar için 9. seviyedir. said: huun, 16 Haziran 2005 23:44 tarihinde demiş ki: valla benim ilk char warrior di sonra baktim soloda zorluk var paso miss geciyorum rage yok biraktim yukardaki şeylere rağmen, world of warcraftta biraz daha etkili yaparlar diye düşündüm, gene item dependant olmuş. bir kenshin, bir conan hissini bir türlü yaşayamadık.. ancak wow'daki asıl kötülük, warriorun paso misslemesi. misslemese, item'lara bağımlı "klasik fighter" imajından kurtulcak. beta'da warrior denedim uzun süre, çok sıktı beni. 13-14. levelim, 11. level bir devekuşuna dalıyorum. noluyor? paso missliyor. misslemese bile kuş dodge'luyor. e özel saldırılarımı kullanmam için ne gerekli? rage. işte dodge ve misslerle uğraşırken rage çok yavaş geliyor. ben o yaratığı öldürene kadar mob, canımı neredeyse sonuna kadar getiriyor. solo kasmak çok zor oluyor bu yüzden. ancak retailde warlock açtım, hayatım çok daha kolaylaştı. tamam warlock da kötü classlar arasında, ama warrior kadar değil. 28. levelsın, önüne voidwalkerı koyup 31-32. yaratıklara dalıyorsun. voidwalkera sürekli enerji verince, yaratığa da dot'ları döşeyince, işin çok kolaylaşıyor. biraz sonra mob yatıyor yere. said: Way, 17 Haziran 2005 00:26 tarihinde demiş ki: evet bi shamandan daha cok missliyo bazen bug oldu galba diyip geri cekilenler oluyo o derece ama vuruncada tam vuruyo onemli olan da bu zaten bence önemli olan bu değil. vuramadıktan sonra istediğin kadar güçlü ol, hiçbir işine yaramaz. bir moba 10 attack yapıyorum, bunların en azından birkaç tanesi miss, bir kaç tanesi de dodge yüzünden işe yaramıyor. hadi 1 vurduğunda mob'un canının üçte birini götürmüş oluyorsun, ama 3 kere vurup mobu öldürene kadar canın çıkıyor. ha tabii, en iyi itemları döşemiş, arkasında da bir priest taşıyan fighterlar ölüm makinesi gibi olacaktır. ama iş bence ekstra şeylere kalmamalı, class tek başına da birşeyler becerebilmeli. said: Way, 17 Haziran 2005 00:26 tarihinde demiş ki: ortamlarda warrior olup hurraaa diye 3-5 kisinin arasına dalmak her class ın yapabilecegi bisi degil ama bu heyecan ve zevk burası doğru, zevkli birşey. ama classın da bunu yapabilecek özellikte olmalı sen hurraaaa! diye saldırdığında, fear, seduce, lock, net, blink, sheep... gibi şeylerle karşılaştığında babayı yemiş oluyorsun. ki bunlardan kurtulduğunda bile miss yapmak işi oynanmaz hale getiriyor. said: Cuce, 17 Haziran 2005 01:39 tarihinde demiş ki: bi seferinde Tm de 30 kişilik alliance grubunun içine charge dp retal+whirlwind+ss+cleave combosuyla 7 alliance öldürükten sonra arkadan gelen shield ve heal desteğiyle geriye kalan horde'lar gelene kadar savaşmaya ve o kadar alliance'ı azı acık öle yerlerine cakılmalarına sebep olan bi tauren görmüştüm. keşke şu anı ben de görebilseydim, kutlardım kendisini. yalnız şöyle birşey var, o 7 alliance lowbie miydi yoksa lvl 60 mı :) said: huun, 17 Haziran 2005 02:14 tarihinde demiş ki: 1 aya kadar oyun warrior dur abiler . umarım öyle olur. ezik fighterları görünce içim acıyor, üzülüyorum.[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Güzelini verelim sana. 10 lvl kasıp 60 olmadan warrior hakkında bi çok bilgiye ulaşman ilginç ki betaların başından beri warrior oynuyorum wow bitene kadarda warrior oynuyacam bi kaç şey söylüyeyim. Öncelikle bu oyun warrior vs rogue yada warrior vs mage rogue warlock shamn Değil!! senin bir partyn var sana sheep atarlarsa dispel atar paladinin stun carparsa yardım eder partyin Gücün giderse Heallar priestın... Ayrıca koca priest,Mage dururken gidipte warriora atıyosa sheepi karsı tarafın magesi, Şanslısın pek akıllı bi party yok karşıda. Şu oyun tek başına git hepsini kes olayı değil grup çalışması. Warrior eşşek gibi gücüyle, Manyak damagesiyle Güzel abilityleriyle partyde en çok iş yapan classlardan biri. Heal alan berserk rageye girip fear yemeyen her vurusunda ekstra rage alan 6000 healı olan bi warrioru kim tutabilirki. Warrior u ilk açtığımda herkez gibi güçsüz bulmuştum ama LvL 60 da dengelerin değişeceğini biliyordum ve değiştide Kim ne Derse desin warrior güzel bir class[bana göre en güzel] Ve açanlar pişman olmadan zevkle oynayabilirler.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: spawn77, 17 Haziran 2005 04:09 tarihinde demiş ki: 10 lvl kasıp 60 olmadan warrior hakkında bi çok bilgiye ulaşman ilginç 10 lvl kasmamıştım, warriorla 22'ye kadar gelebilmiştim sonra ne yazık ki beta kapandı. onu geçelim de, oyun direk lvl 60'tan başlasa anlıycam dediğini. ama oraya kadar bu class ne yapacak onu düşünen yok. solo kasmak çok zor, miss yüzünden adama vuramıyorsun, itemlara çok bağlı bir class diyoruz. lvl 60 olmak, yanına mage+priest+rogue çekmek, onlarca defa kasıp instancelardan güzel itemlar çıkartıp kullanmak... bunlar güzel şeyler. peki adam o zamana kadar nasıl lvl 60 olucak? ha yok yaratık öldürmeden, quest kasmadan, serverda alliance veya hordelarin saldırısına uğramadan lvl 60 olunabiliniyorsa söyleyin biz de olalım :)[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Bu konuda haklısın warriorda lvl kasmak cidden zor özellikle solo çok daha zor. Ama imkansız değil. Arkadaşlarımla aynı sürede oynamama rağmen benden daha önce 60 oldular ama sonradan yetiştim ve şimdi bırakmadığıma warriorumu 60 ladığıma şükrediyorum. Herkez başka charlar kasmaya başladı Ben warriora devam ediyorum. Sonuna kadarda edecem Kasması zor ama 60 olupta arkana yaslandığındaki rahatlığı hiçbişeye değişmem. kısacası Sonuna kadar warrior :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Warrior kasmak o kadarda zor değil solo. 2 gün 20 saat oldu şu an lvl 34 bir warrior um var. Rogue mu kasarken 24. Saatte lvl 21 dim Warriorlada lvl 22 idim O kadar misslemiyor bence en azından rogue dan sonra bana öyle geliyor. lvl 34 de 600 Critliyor karakter. Rogue umla da 600 critliyorum. Bence çokda zevkli bi class :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 mali 40 a kadar iyi warrior 40 tan sonra item bulman zorlashacagi icin 60 a kadar 40 lvl itemlarla takilicaksin hemen hemen. 40 tan sorna gercekten bayiyior.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 peki kalkansız warrior işe yarar mı? benim level 22 warriorım var two-handed kullanıyorum,damageım iyi de acaba warrior tankdır tank olmayan warrior bi işe yaramaz durumu mu söz konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Bonecrusher, 17 Haziran 2005 04:21 tarihinde demiş ki: said: spawn77, 17 Haziran 2005 04:09 tarihinde demiş ki: 10 lvl kasıp 60 olmadan warrior hakkında bi çok bilgiye ulaşman ilginç 10 lvl kasmamıştım, warriorla 22'ye kadar gelebilmiştim sonra ne yazık ki beta kapandı. onu geçelim de, oyun direk lvl 60'tan başlasa anlıycam dediğini. ama oraya kadar bu class ne yapacak onu düşünen yok. solo kasmak çok zor, miss yüzünden adama vuramıyorsun, itemlara çok bağlı bir class diyoruz. lvl 60 olmak, yanına mage+priest+rogue çekmek, onlarca defa kasıp instancelardan güzel itemlar çıkartıp kullanmak... bunlar güzel şeyler. peki adam o zamana kadar nasıl lvl 60 olucak? ha yok yaratık öldürmeden, quest kasmadan, serverda alliance veya hordelarin saldırısına uğramadan lvl 60 olunabiliniyorsa söyleyin biz de olalım :) Ya warriorum su an lvl 36 yim spawn 77 tamamen katılıyorum. 60lık warriorlara göre tamamiyle çerez sayılırım ama miss rate dediginiz halt bu kadar degil... Miss rate ben sadece duel axe kullandıgımda yaşadım yarısını vuramıyordu ama normal pvp de 1 kere başıma geldi oda 34 rouge u aldıktan sonra 34 warlock a giriştigimde 2 mizinde hp 20 civarıydı o buyu cast ediyordu benimde vurmam gerekiyordu :D sonuc misssss :D ama unutulmamalıki tek bir greater hp potion ve 2 kez bandajla 2 karakteri harciyordum aynı lvlımda . ve miss rate 2hd kullanan bi warriorda cok düşük ve cok normal bence hiç şikayet etmedim (dual axes istisna) onada neden olarak sordugum herkez dualweap. rougelar için warriorsan 1h/shield veya 2hd kullan o sorun kalkar demişlerdi ki cidden kalktı :D Edit-P.s. = US/BL/ally lerde 3-4 turkuz bilirler beni (36 lvl warriorim diyeryim gene) 36 lvl ın %95 ini solo yaparak kastım ve hiç bi zaman zorlanmadım :D Ps(2) : US/Bl olan arkadaşlar warsa başka tanışsak otursak muhabbet etsek cok hoş olur. burdan veya oyun içi hancer den bana ulaşırsanız sevinir... Ps(üstekinin dewamı :D) : amaç para-lvl vs ire degil sadece muhabbet :D tanıdıgm türkelre sorabilirsiniz 1 hariç hiçbiriyle grp yapmıyorum :D [signature][hline]Daoc : }{an©e® -> L50 Mercenary Albion/Kay Lineage II : }{an©e® -> LvL 21 Warior/Kain (Dead One) WoW : }{an©e® -> LvL 35+ Human Warior / Burning Legion [Bu mesaj Hancer tarafından 17 Haziran 2005 12:11 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Hancer tarafından 17 Haziran 2005 12:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: shapshal, 17 Haziran 2005 10:37 tarihinde demiş ki: peki kalkansız warrior işe yarar mı? benim level 22 warriorım var two-handed kullanıyorum,damageım iyi de acaba warrior tankdır tank olmayan warrior bi işe yaramaz durumu mu söz konusu Shield - 1H Axe = Instance - Travel - Stun Pvp Duel = 2H Axe[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Bonecrusher, 17 Haziran 2005 03:55 tarihinde demiş ki:keşke şu anı ben de görebilseydim, kutlardım kendisini. yalnız şöyle birşey var, o 7 alliance lowbie miydi yoksa lvl 60 mı :) lvl 60 dı hepsi, Cs_terran_mill tadında kapışmalardan birinde yaşandı olay[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 zaten miss rate'i kızmen fuzelttiler, ama hala special attacklarda %15'e varan miss ler var, ulan warriorız be yuh cengaver işte cengaver ne miss'i[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar