T-Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 kasap kurban keserken elini kesmiştir[signature][hline]Bir Cevizkabuğu programı, konuk Zekeriya Beyaz ZB: Şimdi sayın cevizkabuğu... HC: Cevizoğlu efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ahmet isimli luzir* organizma bir kösede oturmaktadir.. ve ''kuru fasülyede amma gaz yapiyomus '' diye düsünmektedir ... tam o sirada zickincan topu yanlislikla ahmetin kafaya atar... olan topa olmustur... sonuc: top topu cekermis! =/ *cok böhünc bi durum oldugunu düsünür... susmasi gerekmektedir, oysaki sadece biraz sacmalamak istemistir... ama bokunu cikarmak istememistir .. ama ne yazikki bunu istemedende olsa basarmistir ,kendisiyle gurur duyup bu satirlara veda eder ayrica herkese saygilarini ve sefkilerini yollar..*[signature][hline][b]It is so real So full of light When nocturna steals the night ... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: elma, 17 Haziran 2005 21:23 tarihinde demiş ki: kesin lan .. pyro sen git fanta gençlik festivalinde kız bul kendine ona dombili mombili de hadi bakim.. hahaha kopardın beni =)[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Pyro kızlarla takılmaz. bende geçen gün bana "canım naber" dediğinde anladım. Çok korktum blockladım msn de. allah boyunu posunu devirsin rezil ırz düşmanıo[signature][hline]tuana... DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Pekmezi AKmıştır :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 evet başlayın komplo teorilerini ..[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 kedi kedinin ırzına Geçmiştir :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Spor etkinliklerinin yapıldığı yerler duruma göre gergin oluyor, yani her an herşey olabiliyor.Mesela geçen bale yapan iki genç bir şeye sinirlenip birbirlerini doğradılar :-P[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: blackchaos, 17 Haziran 2005 21:00 tarihinde demiş ki: Zar patlamıştır zar topic açsaydın kaça dikerler diye... hauhauauuahahua Abi yuh hueuha *koparrr* abi yemegi döktüm yaaa heuahuhuh[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bi kedi veya köpek adet geçiriyordur:D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 oha be black kopardın :][signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Hımm bence 1-Yolda magandalar helelöy hehöy şeklinde kutlamalar yaparken havaya ateş açmışlardır ordaki cocukların birinin kafaya gelmiştir. Çocuk ölmüştür sende gece oldugu için ses duymamışsındır fosur fosur uyuyosundur sabahta tırsma die kimse birşey söylememiştir. 2-Etrafta çalılık varsa olabilr arkada iki genç ilk defa fanfarafinfon yapmıştır 3-Çocuklar oynarken gevşek pota yüzünden pota üstlerine düşüp çocukların kafa pörtlemiş olabilr Bunlar benim fikirelrim :D[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun [Bu mesaj Arden tarafından 17 Haziran 2005 22:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Arden tarafından 17 Haziran 2005 22:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Arden tarafından 17 Haziran 2005 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Bu postu yanlışlıkla açtım özür dilerim silmeyi bulamdım Not: 4-5 kez deiştirdim [Bu mesaj Arden tarafından 17 Haziran 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wuchstein Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ben öldüm rahatlayın[signature][hline]Acımasızca geçip giden zamandan geriye kalan sadece yalnızlıklar olur.. //Private //Private Design Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ya basket oynarken cok kanlı olay olur. mısal smaç basmaya calısan genc parmagını fıleye ya da cemberın fıle baglanan yerıne kıstırır.yer cekımı sayesınde yere dusen genc parmagı potada bırakır. ben canlı canlı bu olayı 2 kere evet 2 kere gordum. 2 sındede parmaklar koptu ve yerlerıne dıkıldı...[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: vaniLLe, 17 Haziran 2005 21:41 tarihinde demiş ki: ahmet isimli luzir* organizma bir kösede oturmaktadir.. ve ''kuru fasülyede amma gaz yapiyomus '' diye düsünmektedir ... tam o sirada zickincan topu yanlislikla ahmetin kafaya atar... olan topa olmustur... sonuc: top topu cekermis! =/ *cok böhünc bi durum oldugunu düsünür... susmasi gerekmektedir, oysaki sadece biraz sacmalamak istemistir... ama bokunu cikarmak istememistir .. ama ne yazikki bunu istemedende olsa basarmistir ,kendisiyle gurur duyup bu satirlara veda eder ayrica herkese saygilarini ve sefkilerini yollar..* 3 kere okuduktan sonra bişi anladım valla[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ben yarım okuyuşta anladım eheha[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 lol ben hala anlayamadim[signature][hline][b]It is so real So full of light When nocturna steals the night ... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 sorun bende değil yaşasın[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ben okumadım ama anladım.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ben okumaya gerek duymadım[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 punto küçük die okumadım :D[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 imzandan anlamıstım. AMO bu msjı okumaz demıstım. lol[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ben yazmadim onu =P iyiki bi bisi yazdik güzel kafayla ,bokunu cikarmayin =)[signature][hline][b]It is so real So full of light When nocturna steals the night ... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 hass cıktı[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar