Sigsauerci Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 1618 kabe DELİL İSTEYEN NEREYE GİTTİ İŞTE SANA MATEMATİK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 gözlerinin içine baktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sigsauerci Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Ateist olanların zeminini yine bizim müslümanım diye geçinen gelenekçiler hazırlıyorlar, insanlara kendi delilsiz çelişkili batıllarımızı, şeyhleri, cübbelileri kamufle katolikliği din diye sunarsak adam düşünür.. derki ya bunlar İsa AS'a Allahın oğlu diyen müşrik olmuştur diyenlerin yaptıkları nedir.. ben bunların şirkine neden tabi olayım diye düşünür. Gizli şirk işleyen anadolu çok büyük töhmet altındadır. Bırakmadınızki bir kaç tebliğle sizi ikna edeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 bi bırakın adamı. buyur kardeş konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sigsauerci Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Kur'an da çelişki yoktur, gelenekte çelişki çoktur!! Örneğin; Ateistim diyene öyle bir din tebliği sunuyorsunki adamın aklı bunu kabul etmiyor, dolayısı ile senin küfürüne tabi olacağıma en iyi bildiğim kendi yolumdur diyor ve adam doğru yolu bulamıyor. Kur'an ile inşa olalım, Kur'an ile inşa edelim, yoksa bu islam alemi içinde bulunduğu çilelerden arınamaz.. Aklı sıra ateisleri tenkid edenlerin onlardan bazen farkı kalmıyor. Şirk ortak demektir, şirket kelimesi buradan türemiştir. İblis ademe secde etmedi Allahın kuralını beğenmedi ve kendi aklını tanrılaştırdı ve kafir oldu, sonra Rabbim bana izin ver dedi; söz aldı kıyamete kadar çoğunu saptırayım dedi ve isteği kabul edildi, böylece yoldan çıkarıcılıkla şeytan rütbesi aldı. Kimi bir din adamını araya koyar, kimi kendi fikrini (nefis) tanrılaştırırsa bu şirk demektir. İsa Peygambere Allahın oğludur diyenler müşrik olmuşlardır her müşrik kafirdir. Allahın kurallarını beğenmemek kafirliktir, FAKAT KURALLARIN DOĞRULUĞUNU BİLİP HARAMA HELAL, HELALE HARAM DEMEDEN GÜNAHKAR OLMAK BAŞKA BİRŞEYDİR, ÖRNEĞİN; FAİZ YİYEN BİR İNSAN BU HARAM DEĞİLDİR DERSE KAFİR OLUR, AMA FAİZİ YİYOR VE BUNUNDA HARAM OLDUĞUNU YALANLAMIYORSA İŞTE OZAMAN KAFİR OLMAZ, GÜNAHKAR MÜSLÜMAN OLUR,İnsanlar peygamberleri bile ancak öğretmen edinebilir, tanrı gibi yüceltmek yoktur, kuralları münezzeh olan tasarruf sahibi olan Allah Teala belirler, Şirk koşanların küfürüne tabi olursak cehennemden kurtulamayız. Allah cc Muhammed SAV'in doğru yolundan ayırmasın o yolda olmayanlarada islamı nasib eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 şu inançlar konusunda insanlar münakaşaya giriyo,celalleniyolar falan ya çok acayip.inanç işte ister inan ister inanma. in flying spaghetti monster we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 ee bu adam gel de inancımla dalga geç diyor bağıra bağıra. dalga geçince de saygı duy diye kızıyorlar. sen milletin inancına/inançsızlığına saygı duymuyorsun ki biz seninkine saygı duyalım derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 ALLAHA BAKIYORUM ARKADAŞLAR VE BENİM DE SORUNUM GEÇTİ ALLAHI ÇEKEMEYEN ANTEN TAQSIN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 mesela bu adamin kafaya bir gun dank etse, adam bir anda villain a donusucek. bunun gibi de milyon tane adam var. cok korkunc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sigsauerci Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 DoruK said: ee bu adam gel de inancımla dalga geç diyor bağıra bağıra. dalga geçince de saygı duy diye kızıyorlar. sen milletin inancına/inançsızlığına saygı duymuyorsun ki biz seninkine saygı duyalım derler. Şeker kardeşim, felsefi zeminin senin fikrine göre hareket ediyor ve hala o zeminden bir empati kurmaya çalışıyorsun, senin işin bu dünyada öyle anlıyorum tamam işte,Kur'an bu dünyaya kul olanlar için bir özgörlük kısıtlaması sunmuyor, kimseyi zorla ikna etme gibi bir tasarrufumuzda yoktur. Şeytan bile emire itaatsiz davrandı diye Allah ona bir ceza kesmedi git oyalan dur dedi. Şeytana cezayı vermeyen Allah böyle bir özgürlük tanımış ben senin kendi aklına tapmana engel olmam olamam, olsam ne olacakki inanç kalptedir, ben gitsem birine zorla inanıyorum dedirtsem ne olurki, elbette hiç birşey!! İman yada imansızlık kapltedir, zorlamayla ancak karşındakini münafık yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Koya koya sasgey mi koydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sigsauerci Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Ama şunu söylemek isterim beni yanlış anlayanlar olabilir, beğenmediğiniz ve yalanladığınız Kur'an Allahın sözüdür, o heryere kurallarıyla tam hakimiyet kuracak, bu herkez müslüman olacak anlamında değil, adalet anayasa anlamında. Teknoloji, hukuk, dinler arası diyalog herşey.. Tam ateislerin istediği bir düzen, bu dünyadaki tüm nimetleri isteyenler için bile büyük bir hizmet sunuyor, Kur'an sadece ibadet kiatbı değildir, tam bir siyerdir tüm ilimlerin temelidir. Fıransadaki ateistler bile artık bunu anladı, güneş batıdan doğacak ve biz kendimizden utanacağız, okuyun ne kaybedersiniz, iman etmeyen etmez zorlama falan yok, şartlamışsınız kendinizi!! Ön yargılı davranmaktansa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 tamam görevini tamamladın,herkes de yapcak dediklerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Her koyun kendi bacağından asılır abi sen yorma kendini boşuna ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sigsauerci Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Şu andaki müslümanşların ayrılığı, islama çok büyük iftiradır, kesinlikle azı müstesna sapıtmış islam elbisesi giydirilmiş bir din anlayışı içinde boğulup gitmekteyiz. Bu yüzden Allah cc bizi cezalandırıyor. Önemli olan bu yanlışı nasıl düzelteceğiz, kabı boş bir ateiste gerçeği sunmak kolay ya kabı yanlışlarla dolu sözde müslümanım diye geçinen yanlışta olanların kabı ne olacak, onların kirlerini bir arındıracaksın sonra yeniden dolduracaksın bu daha zahmetli bir iştir. Abdulaziz Bayındır hocayla görüşün ateislerin çoğunun müslüman olmasına vesile oldu. denemesi bedava. Kur'an tek yumruk yapar ve herkezi kendi inancında özgr bırakır, ama emperyalizm, kominizm, kapitaliz herneyse bunların amacıda parçala, böl, zayıflat sömür, yönet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 ya ben 2 önceki postumdan pişman olabilir miyim? izin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 kardeş az daha devam edersen gelenekçileri salacağım bak üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sigsauerci Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Sigsauerci said: Şu andaki müslümanşların ayrılığı, islama çok büyük iftiradır, kesinlikle azı müstesna sapıtmış islam elbisesi giydirilmiş bir din anlayışı içinde boğulup gitmekteyiz. Bu yüzden Allah cc bizi cezalandırıyor. Önemli olan bu yanlışı nasıl düzelteceğiz, kabı boş bir ateiste gerçeği sunmak kolay ya kabı yanlışlarla dolu sözde müslümanım diye geçinen yanlışta olanların kabı ne olacak, onların kirlerini bir arındıracaksın sonra yeniden dolduracaksın bu daha zahmetli bir iştir. Abdulaziz Bayındır hocayla görüşün ateislerin çoğunun müslüman olmasına vesile oldu. denemesi bedava. Kur'an tek yumruk yapar ve herkezi kendi inancında özgr bırakır, ama emperyalizm, kominizm, kapitaliz herneyse bunların amacıda parçala, böl, zayıflat sömür, yönet.. Seni ateist, beni nurcu, şunu nakşi, şunu şia, nerde MÜSLÜMAN, ALLAHIN KOYDUĞU İSİME NE OLMUŞKİ. amacı gördünüzmü 48bin millete böldüler adıda islam alemi oldu. Ateise söylenecek söz çok az lafı oraya getirmeye çalışıyorum ama sağolsun ateis kardeşler beni yanlış anlamışlar. Biz buyuz işte bu, bizi bize düşman ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Sigsauerci said: kuran din allah vs gibi şeylerin konuyla ilgisi yok, o yüzden forumdan uzaklaştırılıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 çağır gelsin buraya abdülaziz bayındır konusalım bakalım nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 adam kendisini alintilayip tartisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sigsauerci Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 “İşlerin en kötüsü sonradan ihdas edilenler / ortaya çıkarılanlardır.” “Sonradan ihdas edilen her şey bid’attir” “Her bidat dalalettir, her dalalet de ateştedir.” Hz.Muhammed(S.a.v.) Peygamberimiz SAV'in bu hadisi şerifine göre ben sadece müslümanım, bu hadis sahihtir. İsteyen diyanete sorsun. Nakşi, Alevi, Ehli sünni (ehli sünnet), şia, nurcu v.b bu yakıştırmalar sonradan ihdas edilmşitir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar